@Dark-lina Co prawda nie dane nam było ze sobą za bardzo porozmawiać, gdyż, jak pisałaś sama wcześniej, zazwyczaj się mijamy, ale z tego co wyczytałam w wielu wątkach, które śledzę, choć się nie udzielam, to jesteś osobą, z którą spokojnie można się porozumieć i dogadać w każdej sytuacji, również tej, gdy niekoniecznie jest zgodność punktu widzenia obu stron. To bardzo ważna cecha, którą naprawdę wysoko cenię u innych osób. Poza tym stworzyłaś całą historię swojej Gardzi, co również mi imponuje, gdyż lubię kreatywne osoby, którym się chce zrobić coś więcej niż innym. Masz swój styl ubioru, dzięki któremu od razu Cię rozpoznaję na forum, podziwiam Cię za rysunki, które tworzysz (nigdy ich nie porzucaj) i ogólnie wydajesz mi się sympatyczną, miłą osóbką, którą na pewno warto poznać 
@Ilmaris Przepięknie dopasowałaś makijaż oczu i kolor ust zarówno do koloru oczu, jak i włosów. Twoja postać wygląda przepięknie w odcieniach niebieskiego i srebra, sama muszę kiedyś spróbować się w ten sposób ubrać w prawdziwym życiu, bo jestem zachwycona <3 Dodatkowo księżycowa fryzura i gwiezdny łuk sprawiają, że wyglądasz jak Pani Nocy, tajemniczo i pociągająco zarazem 
//Wow! Ogromnie dziękuję za tak niesamowite słowa
<3 I ten pomysł na historię jest tak bardzo w moim stylu, że aż mi się pyszczek uśmiechał jak to czytałam
A przy okazji dużo zdrówka dla Ciebie, bo wyczytałam wyżej, że męczyła/męczy Cię gorączka :* Zaraz wiosna, będzie już tylko lepiej 
Ostatnio zmieniony przez Nirez (18-01-2022 o 21h18)