sylphe, nie jest zaskoczeniem, ze twoja gardienne wyglada niezwykle pieknie i elegancko. zawsze, gdy widzę cię na forum, masz przepiękne kreacje, których styl jest jak twoja sygnatura.
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (25-01-2022 o 12h46)
Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 97
sylphe, nie jest zaskoczeniem, ze twoja gardienne wyglada niezwykle pieknie i elegancko. zawsze, gdy widzę cię na forum, masz przepiękne kreacje, których styl jest jak twoja sygnatura.
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (25-01-2022 o 12h46)
Świetny pomysł na użycie tej fryzurki, w ogóle nie widać czym ona w rzeczywistości jest, a tak na marginesie brakuje takiej mocno poupinanych włosów. Wyszła Ci genialna demoniczna gejsza no i jeszcze użyłaś tych skrzydeł - świetnie tu pasują, a u mnie tylko kiszą się w szafie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (25-01-2022 o 13h08)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (25-01-2022 o 15h50)
Jak mi się pyszczek cieszy, że Cię tu znów widzę, nawet nie masz pojęcia. To chyba najlepiej świadczy o tym, jak bardzo Cię lubię, mimo że praktycznie Cię nie znam. Masz takie dobre wibracje Poza tym piękna stylizacja i świetnie dobrane kolory. Kojarzysz mi się z bohaterką pewnego webtoona, którego aktualnie czytam, ale wydaje mi się, że Twoja postać umie w czary znacznie bardziej niż ona
//@Up <3
//@Down Dziękuję, kochana jesteś <3 Poprawiłaś mi humor w tym ciężkim dla mnie czasie i jestem Ci za to bardzo wdzięczna ^^
Ostatnio zmieniony przez Nirez (27-01-2022 o 13h55)
Heloł Maj Dir Nirez ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Wiesz, że bardzo bardzo bardzo bardzo (...) podoba mi się strój? To teraz się przekonasz! hihi
Ja normalnie walne prosto z mostu, ty robisz najlepsze stylizacje ze wszystkich, którzy są w straży cienia!
Nie wiem ile razy będę to pisać, ale jestem twoją wierną fanką twoich stylizacji, weź rób tak dalej bo to co robisz, jest zaje- i wiadomo co dalej. <3333
//Podziękowania! Strasznie miło się to czyta ^^
Ostatnio zmieniony przez Fillia (27-01-2022 o 14h24)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (27-01-2022 o 14h30)
Zobaczyłam, że dodałaś wpis w komplementach i już wiedziałam, że będę musiała cię klepać.
Twoje stylki zawsze były fantastyczne (pani zielona!!!), ale tutaj przechodzisz samą siebie - strój nie tylko jest estetyczny, ładny, ale przede wszystkim po prostu oryginalny, kreatywny. Tworzysz osobną postać, której można napisać historię, a ona sama będzie prawdopodobnie ciekawa i może nadać się na główny wątek fabularny. Tu nawet nie chodzi o użyte itemy w jakimś miejscu; a o całokształt. Wszystko się uzupełnia. Ktoś cię powinien capnąć w opowiedz historię strażniczki powyżej, dla takich stylek ten wątek powinien żyć, jak na moje. ;]
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (27-01-2022 o 14h19)
Prosze proszę królowa nocy... a zarazem królowa wróżek. Bardzo podoba mi się wrażenie jakie osiągnęłaś na ciemnym tle, świecisz się :3 no i falujące włosy, rzadko ktoś ich używa.
Bardzo mi się podoba delikatny fioletowy odcień karnacji Twej postaci i to jak ładnie ją dopasowałaś do pozostałych dodatków. Miło się też ogląda Twoje stylizacje, które ostatnio bardzo często zmieniasz i zawsze robią na mnie wrażenie. Poza tym wydajesz mi się być miłą osobą i przyjemnie czyta się Twoje posty.
Podoba mi się jak super dopasowałaś tę skórę do reszty ubrań! Bardzo ładnie to wygląda! Oprócz tego podoba mi się to zdjęcie w dzienniku ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (27-01-2022 o 23h56)
Gdy widzę Cię na forum, mam mile skojarzenie z wątkiem "opowiedz historię". Szanuję osoby, które piszą- krótkie, długie formy, wiersze, bez znaczenia... Pominę, że zupełnie subiektywnie lubię ten wątek XD Dodatkowo publikujesz na wattpad, szanuję odwagę i samozaparcie.
Trzymasz się konsekwentnie pewnego klimatu stylizacji, co lubię, tak jak własne historie Strażniczek. Twoja ma zadatki na naprawdę interesującą, nie jest w przerysowany sposób "mroczna" (to o pocieszaniu ujmuje)
Sprawiasz wrażenie sympatycznej osoby...! Widzę w nas kilka podobieństw, przez które myślę, że nawet jeśli byśmy milczały we własnym towarzystwie, to komfortowo i kreatywnie zajęte.
Ana szanuje cię jako osobę, jesteś szczera bezpośrednia do bólu i twardo trzymasz się swojego zdania, ale potrafisz być miła kochana i urocza. Mamy ze sobą sporo wspólnego , herbatki z Regisem i odwiedziny w świecie wiedźmina. Lubimy siebie chodź jest pewna różnica charakterów ;D dzięki tobie poznałam tryb koala u dzieci. No i cóż twoje stylki są mega.
ps: obecna stylka to cosplay, nadal jestem bardzo nie umarła ;D ps Filia jestem elfką.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (28-01-2022 o 09h53)
O w morde, LUDZKA LINA!
Miło mnie zaskoczyłaś swoimi wyglądem i mocno przypominasz jedną z naszych, która prezentuje straż Cienia. Może chcesz się przyłączyć? ( ಠ ͜ʖಠ)
Miło zobaczyć odmienną gardzie, a i tak czuć ten urok nieumarłej.
AAAAAAA NIE ZAUWAŻYŁAM USZU!
przepraszam niemiłosiernie elfko TvT
Ostatnio zmieniony przez Fillia (28-01-2022 o 09h57)
No proszę proszę, widzę że ostatnio sporo tutaj różnych kwiatuszków, drapieżna róża potworna róża, a może demon wszystkich ściętych róż, kto to wie, wiem że wyglądasz złowrogo.
Jestem totalnie zachwycona twoją stylizacją. Jest tutaj tak wiele elementów że w życiu nie pomyślałabym nawet o użyciu ich aż tylu ale u ciebie to wygląda tak dobrze... po prostu cudo stylizacja. Trochę wyglądasz jak szalony kapelusznik-alchemik :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (29-01-2022 o 14h55)
Witam w środku nocy Mehiahowa i wooooooooooo....
Wiesz co? Powalasz mnie na kolana, jeśli chodzi o lekkość twojej gardzi TvT
Emanuje od ciebie taka aura ciszy i spokoju, a w takich oto strojach bardzo lubię. Oby tak dalej! <3
//Hahahahhahahaha, po feriach dopiero nauka xD
A powiem ci, że z ostatnim też mam takie wrażenie O_O ♥
I w końcu mam jakąś fankę yeyyyyyyyyy TvT ♥ ♥
Dziękuję za prześliczne słowa ♥ ♥ ♥
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-01-2022 o 00h38)
Ha! Mam Cię tu w końcu Widzisz? Wreszcie role się odwróciły Jeśli chodzi o Twoją stylizację, to ją uwielbiam Połączenie czerni i bieli to jedne z moich ulubionych kombinacji, a Ty to zrobiłaś po mistrzowsku. A poza tym Twoja postać ma taką piękną twarz <3 Niby niewinną, trochę groźną, tajemniczą i mimo tych kontrastów sympatyczną
Tyle o ciuszkach. Kochana Fillio, jesteś moim prywatnym dobrym duszkiem tu, na forum. Masz zawsze dla mnie dobre słowo, choć niekiedy naprawdę niezasłużenie, a poza tym sympatyczna z Ciebie dziewczyna (tak, tak, śledzę sobie Ciebie na Bitwach z Cienia Choć po prawdzie nie tylko Ciebie, bo lubię przeglądać Bitwy i Wyzwania ). I czasem mam wrażenie, że mimo iż się nie znamy, to tak naprawdę w jakiś sposób się jednak znamy No, tyle dobrego, teraz zmykaj do nauki do maturki
Dzień dobry pani Nordycka Valkirio, widzę że nawet lwa sobie załatwiłaś by ci pasował. Powiedziałabym że wygląda to dość ciekawie, chodź ciekawi mnie ten stolik z tyłu. Valkiria poszła na piknik, w sumie czemu nie kto im zabroni
Twój strój jest piękny, podoba mi się wykorzystanie tej siecii, czekam na inne twoje stylki,
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (03-02-2022 o 13h24)
Totalnie urzekło mnie użycie sukienki. W tym zestawieniu wygląda pięknie, nie spodziewałam się że można ją dodać jako taki dodatek,muszę pokombinować :D
Bardzo mi się podoba użycie tych spodni w stylu Aladyna do stylizacji. Cała stylizacja jest bardzo fajnie skomponowana w stylu dalekiego wschodu i twarz strażniczki bardzo mi się podoba ^^ do całej stylizacji ^^
Uwielbiam twoją twoją sygnaturkę, jest przeurocza! ❤️
Podoba mi się klimat twojej stylizacji - piękna, elfia wojowniczka-wiking przemierzająca urokliwe, lecz bezwzględne nordyckie szlaki. Bardzo fajnie to wygląda!
Wiesz ze podoba mi się twoja stylizacja i to bardzo, jesteś tajemnicza w niej, przez co człowiek i nie człowiek jest ciekaw co kryje się pod maską. Mam też wrażenie że jesteś ciepłą osobą.