Siema.
Trochę mnie tu nie było i w sumie nie wiem czy jest do czego wracać po katastrofie Discordowego hostingu obrazów XD
Każdy widzi co tu się wydarzyło - poszłam na łatwiznę i wszystkie obrazy jakie używałam w tym wątku, a jest to ponad 20 stron (I'm unwell) były hostowane na prywatnym serwie na Discordzie - a Discord w końcu ukrócił owy hosting na stronach zewnętrznych no i wszystkie linki się poniszczyły :' )
Nie mam pojęcia czy w ogóle jest sens by bawić się w naprawianie wszystkiego co tu zrobiłam, nie jestem pewna czy w ogóle kogokolwiek to obchodzi bo aktywność w CA jest znikoma - nie ma się co dziwić, gra umiera powoli w oczekiwaniu na Słodki Syf New Gen. Chyba już tylko z przyzwyczajenia będę wrzucać dalej i naprawię tylko pierwszy post/stronę żeby to jakoś wyglądało ale no nie powiem, jestem trochę załamana bo nawet jeśli ludzi wpadających tutaj i komentujących nie było wiele, to mimo wszystko przyjemnie było wrzucić tutaj coś swojego z nadzieją że może są i ludzie którym komentować się nie chce. Nie wiem.
⟐ DESIGN ⟐
Zrobiłam jakiś czas temu taką dziesiątkę designów które wystawiłam na sprzedaż (losowanie randomowego - tańsze albo autobuy - wybierasz którego chcesz). Poolroom Angel i Cosmic Burst to ostatnie dwa które nie zostały jeszcze przez nikogo kupione i mam nadzieję że wkrótce znajdą nowy dom.
Macie faworyta?
POLECAM OTWORZYĆ OBRAZ W NOWYM OKNIE/KARCIE BO JEST SPORY
Może do jutra, nie wiem.