Hej! Cała Twoja stylizacja dla mnie, jest fenomenalna i od razu daję jej 10/10, albo i nawet 11/10 ^^
Po Pierwsze: Kolor.
Jest po prostu piękny, uwielbiam go i jestem zaskoczona, że znalazłaś tyle świetnych elementów w tym kolorze, które tak dobrze do siebie pasują! Dodatkowo podoba mi się, że ten turkus połączyłaś z lekkim różem. Wygląda to uroczo, słodko, naprawdę ładnie.
Po Drugie: Twarz.
Włoski połączone z uszami wyglądają przesłodko, dodatkowo biżuteria dodana w okolice twarzy nadaje jej jeszcze bardziej interesujący wygląd. Z tymi oczami mam zawsze problem, bo nigdy nie wiem jak ich użyć, żeby wyglądały dobrze. Tobie udało się je świetnie dopasować i wygląda to naprawdę dobrze.
Po Trzecie: Dobór ubrań i tło.
Jestem pod wrażeniem doboru ubrań z najdrobniejszymi szczegółami. Różowe wzory na spodniach pasują do różu, który występuje w biżuterii. Pelerynka jak i bluzka super ze sobą współgrają, nadają takiej lekkości całej stylizacji. Buty ładnie się komponują ze wzorami na spodniach. No i dodatki. Aura przy dłoni, miecz i biżuteria. Wszystko to wygląda świetnie, naprawdę mi się podoba. Tło samo w sobie nastrojowe i przyjemne dla oka, i myślę, ze pasuje bardzo dobrze do tej stylizacji, mimo różnic w kolorach.
Naprawdę podziwiam za wyobraźnię i wyczucie stylu, stylka jest piękna, i to jedna z ładniejszych jakie widziałam.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (13-05-2022 o 17h20)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.