3.
Wracam z opowiadaniem: strażniczki jako moderatorki bawią się w pierwszy dzień lata!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Piękna pogoda zebrała całą moderację nad fontannę. Ponieważ Lance rozstawił dla dziewczyn tydzień temu leżaki, mogły wyłożyć się wygodnie i zażywać słonecznej kąpieli, chłodząc się w wodzie tryskającej z fontanny, niesionej letnim, ciepłym wiatrem. Odłożyły telefony po porannym sprawdzaniu forum, miały wyjątkowo dużo roboty w sali gier, którą znów musiały skontrolować. Po wykonanej pracy Mijane podniosła się i zdjęła słoneczne okulary, które odłożyła na stolik, przytaszczony rano przez Lance’a oczywiście. Zniknęła na parę minut w kwaterze, wracając z wielką dmuchaną piłką, którą nadmuchał rzecz jasna szanowny szef straży obsydianu. Willie pierwsza do niej podbiegła, bo znudziło już się jej bezczynne leżenie, a zaraz za nią dołączyła reszta strażniczek. Ustawiły się w kółku i odbijały piłkę, póki nie zmęczyły się łapaniem uciekającej piłki czy wyławianiem jej z fontanny. Anatea zaproponowała, by odpocząć na brzegu rzeki, zatem cała ekipa chwilę później rozsiadła się na brzegu, mocząc stopy w przyjemnie chłodnej wodzie i rozmawiając na temat purrekos i ich podejrzanie schowanych czekoladek. Charlees w pewnym momencie wpadła na pomysł, by napić się czegoś orzeźwiającego. Całkowicie przypadkiem napatoczył się pewien jegomość, który został odesłany do kuchni po lemoniadę. Słońce powoli zaczęło zachodzić, a na dworze zerwał się nieprzyjemny wiatr, więc dziewczyny postanowiły przenieść się do jadalni, by przy okazji coś zjeść i tam spędzić resztę dnia.
@Mijane, tak z ciekawości, skąd wzięłaś pomysł na nowy nick?
//aaah rozumiem, myślałam, że ma może jakieś znaczenie
@Ala, ja też uwielbiam Cypr i Rumunię, akurat to moje ulubione państwa w tym roku <3 Trochę mi przykro, że Roxen nie wyszła z półfinału, chociaż muszę przyznać, że jej występ nie był powalający. Cypr z kolei został moim zdaniem pokrzywdzony tą pierwszą pozycją.
Ale cieszę się na wygraną Włoch i wysokie miejsce Francji i Islandii.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (24-05-2021 o 14h17)