2 Przecież ciągnę za sznura xD a może to nie ten sznur D:
W każdym razie, zaraz Cię podniosę, kradniemy Lensa i spadamy xD
@Qoona haha xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-05-2021 o 14h39)
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 214
2 Przecież ciągnę za sznura xD a może to nie ten sznur D:
W każdym razie, zaraz Cię podniosę, kradniemy Lensa i spadamy xD
@Qoona haha xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-05-2021 o 14h39)
3.
@Shairan, przeczytałam, że ciągniesz za szczura, posiadanie sygnaturki to chyba jednak zmienia człowieka xD
5. Quona skoro tylko szczury ci w głowie to narysuj osoby z kolejki jako szczury.
Cały czas jestem zakochany w twojej synie tak w ogóle. Jest przeurocza.
As7: Super rysunek :D
1. Zgadza się, bardzo przyjemna sygna
Ach jakie fajne patyczki widzę, że tydzień zaczynamy kreatywnie.
Shairan, wiadomo. Jak zawsze, rozróba i w nogi ... Przypomniało mi się, jak na larpie Mrocznej Kniei jeden z naszych poszedł do obozu elfów. Żeby nie było, na pokojową dyskusję.
Skończyło się interwencją naszego oddziału inkwizycji, z panem inkwizytorem na czele.
I moimi kulami ognia xD
Wspomnień czar. (Ach, czar, rozumiecie? Bo kula ognia... Czar... Daddy joke)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-05-2021 o 16h49)
2 obsydian xD
Zrozumiałam żarcik, bardzo przyjemny ^^
Jejku. Kto by pomyślał, że elfy takie niechętne do negocjacji xD Twoja kula pewnie robiła wrażenie!
Urocze patyczaki Bianc :3
3.
Dziękuję, w sumie fajnie się rysuje takie proste postacie bez presji, że anatomia się sypnie i co wtedy xD
Ostatnio coś dużo tych rysunkowych wyzwań swoją drogą. Była pora na owoce, teraz na rysunki
4. Dzień dobry wszystkim
Udało wam się dzisiaj wykorzystać jakoś ładną pogodę?
As7 super rysunek i masz rację coś często się ostatnio pojawiają ale to chyba dobrze, miło podziwiać cudze dzieła, szczególnie gdy ktoś lubi rysować i takie wyzwania sprawiają mu przyjemność
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-05-2021 o 17h53)
5. Jasne * uśmieszek*
Mo dobrze zobaczmy Shairan kolejeczka patyczaków na plaży jak obserwują ws jak ci prężą swoje bicepsiki :3
i jak mówię o patyczakach, to mam na myśli patyczaki xd
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-05-2021 o 19h41)
1 kurczę, a już miałam pomysł na fajne chibi XD no dobrze, wkrótce zobaczycie to dzieło xD
Charlees no skorzystałam, meczyłam się z tą pogodą w pracy xD
2. Tutaj będą wyzwanka
Wyzwanko od Markiza
Wyzwanko od Noku, kolejka na ognisku
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (10-05-2021 o 20h29)
3 Ponownie, bardzo kreatywnie ^^
Urocze ognisko, myślę, że to by była fajna impreza
Shairan, kombinuj, kombinuj ^^
4.
Kolejne rysunki <3
@Lieb, świetnie Ci wyszło, naszła mnie teraz ochota na ognisko, szczególnie że dzisiaj tak ciepło na dworze.
@Charlees, dziękuję, też właśnie lubię patrzeć na rysunki innych, dziewczyny mają super pomysły na przedstawienie danego wyzwania.
5. Zbieg okoliczności nie sądzę, jako że mi się nudzi trochę i jest nieco gorąco... Ana dopasuj do każdej strażniczki jakieś ładne lody :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-05-2021 o 21h02)
1. Dobry. Coś mnie dzisiaj za bardzo nie było, ale kopnęło mnie w końcu coś, co od biedy można nazwać weną twórczą. Czyli wiecie, obowiązki wzywają :v
Oddaję wyzwanie
funkcje/zadania kolejki przy planowaniu imprezy urodzinowej
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (10-05-2021 o 22h24)
2. Dobry wieczór
Jak Wam minął dzień?
Hejka @Ala36!
Tak, w końcu wbiłam na Wyzwania.
Oo, Hej @Anatea, dawno się nie widziałyśmy.
Jak na razie nic ciekawego.
A jak Tobie mija nowy tydzień?
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (11-05-2021 o 12h41)
3
Siemson, witam wieczorową porą ziomale
Byłam dzisiaj na szczepieniu- jest OK, na razie nie rośnie mi znikąd żaden kabel ;P
Bianka super rysunek, zapisuję sobie ^^
Lieb też niezły artysta
I dziękuję za życzonka <333
Jesteście wspaniałe <3
Siemka Saphira Wbiłaś w końcu? Czy Cię po prostu wczesniej nie widziałam?
4 Ty wieczorową porą, ja o poranku ,
Mój dzień zaczął się dwie godziny temu, ale wiecie, są inne priorytety xD
Shairan, jak byś rozdawała zaproszenia, to użyj skrzydeł swojej harpii i dostarcza mi kartridże przed weekendem, co? Jestem sierota, dopiero dziś zamawiam, boję się że nie dotrą... A w niedzielę mam kolegę na dziarę.
Ja jako menedżer imprezy- widzę to, serio xD słuchawka w uchu, notatnik w łapie, piszę się na to ^^ faktycznie mam praktykę.
Hej Sephora, co tam w nowym tygodniu?
5.
Oddaję wyzwanko- strażniczki jako szczurasy :3
1.
@Qoona, jakie fajne szczuraski ^^
@Ala o dobrze, że już masz to za sobą ja dopiero mam termin pod koniec przyszłego tygodnia.
@Lieb urocze rysunki, widać, że włożyłaś w nie sporo pracy.
2.
@Ala, dziękuję, jak tam urodziny? Robiłaś jakąś imprezę z tej okazji
@Qoona, urocze szczurki <3
3. Heej spóźnione wszystkiego najlepszego @Ala <3
co tam jak tam ktoś ma trochę pozytywnej energii na zbyciu? Mi został tylko nerwowy śmiech i ładny widok zza okna haha ha...
Pogoda bardzo ładna się zrobiła ale u waz też tak nagle? Teraz u mnie jest około 30 stopni?? jakieś 27 chyba.
@Ana ale słodkiego szmeksi sukkuba masz :->
uwaga vent i marudzenie
4
Dzień dobry wszystkim
@Qoona uroczy rysunek <33
@Anatea Jak Ci idzie wyzwanie?
Czy może już je wykonałaś?
@Liebevolla Nic się nie stało.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (12-05-2021 o 09h34)
5 Urocze ognisko i urocze szczurki <3
Przybywam zatem ze zleceniem jakże szlachetnego zadania.
Swoje oddam niedługo.
@Charlees
Może będzie nieco ambitnie, ale myślę, że dasz rady <3
Napisz nam proszę coś na wzór grupowej konwersacji z messengera z członkami swojej straży. Weź pod uwagę postacie fabularne oraz strażniczki ze swojej straży, które się tutaj udzielają
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-05-2021 o 13h19)
1. Nie wiem, czy to takie radosne z tą pogodą. U mnie też nagle zrobiło się ciepło, a jak się z zimna nagle zrobi gorąco, to wróży to burze. Niby ma być krótko taka ładna pogoda, no i w sumie fakt, bo jeszcze zimnych ogrodników się zbliża. Także nie wynoście jeszcze wrażliwych kwiatów na dwór!!
Nanoko bardzo mi przykro, ale dobrze, że napisałaś. Czasem to pomaga, żeby po prostu się wygadać. Zawsze też możesz nas czytać, to ci się może weselej zrobi . Sama nie wiem, co mogłabym powiedzieć. Po prostu trzymaj się tam ♥.
Dziękuję wam wszystkim za pochwały <3. W sumie nie wiem, czy się napracowałam. Chciałam po prostu narysować szybko :3. Dzisiaj jestem już po robocie, bo miałam porozwozić materiały i udało mi się szybko i sprawnie, bo i tabelki się zgadzały. A jak tabelki się zgadzają, to reszta jest już prościzna. Teraz mam nadzieję nadgonić mermay i moje karykatury z Rammsteina :3 . Właśnie piję sobie kawusię o nazwie biała herbata jaśminowa i myślę, jak narysować kolejne dni z prompt list.. Bo pomysłów i szkiców przybywa, a kończyć się jakoś nie udaje xd.
Qoone, ja też uwielbiam twoje szczurki♥! Żałuję, że nie załapałam się na wyzwanie
Ach właśnie! Saphira1 Ja też bardzo się cieszę, że cię widzę <3! Dopiero dzisiaj przeczytałam na telepatii, że mnie powitałaś. Przepraszam!!
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (11-05-2021 o 13h29)