1. Witam wszystkich!^^ A więc wyzwanko padło na mnie, więc jeżeli się nie obrazicie, to napiszę to w tym poście (nie znalazłam nic w regulaminie o tym, że musi to być w tym samym poście, który został wybrany z kolejki, także z góry przepraszam, jeżeli to nie dopatrzenie z mojej strony), a więc zaczynajmy!^^
10 randomowych rzeczy o mnie
1. Często wychodzi na to, że nie jestem zdecydowaną osobą.
2. We wrześniu zrobiłam sobie pierwszy tatuaż.
3. Mam zamiar przekłuć sobie wargę, jak tylko uda mi się zacząć i zdać prawko.
4. Mam 4 maskotki, z czego 3 mają imiona.
5. W przypadkowych sytuacjach zaczynam martwić się przyszłością.
6. Kocham psy.
7. Kupiłam książki po angielsku, bo nie były dostępne do druku w polskiej wersji językowej.
8. Wychowana na Reksiu oraz Kreciku.
9. Kiedyś przypadkowo pomyliłam nazwiska nauczycieli, przekręcając je i dostałam za to pozytywną uwagę, bo okazało się, że był to "dzień na opak" zorganizowany przez moją szkołę.
10. Wciąż nie przeczytałam większości książek, które kupiłam.
@Kirian Ilustracje wynagradzają mi powtarzający się dialog Gardzi, ale ogólnie to nawet spoczko event.
@Noku OOO, więc malujesz? Aż z chęcią bym obejrzała parę twoich prac, nawet jeżeli nie są one malarskie a bardziej rysunkowe lub wykonane inną techniką ^^
@Vandea Tak, jeszcze się nie znamy, na Wyzwankach jestem po raz drugi, jednak z miłą chęcią poznam parę nowych osóbek ^^
Chciałabym jeszcze życzyć wszystkim spokojnego tygodnia^^
Edit:
@Noku Dziękuję!^^ Najpierw muszę się tam zapisać, a potem się zobaczy. Also... Te obrazy są świetne! Masz zamiar w przyszłości malować na większych formatach, czy raczej nie wychodzisz poza obecne?
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (14-02-2022 o 11h21)