1.
@Skaen, wiesz wcześniej ludzie wrzucali dużo więcej swoich stylizacji, możliwe, że gdzieś utnęło zwłaszcza, że to dość stara stylizacja :3
No i wcześniej zmieniałam stylizację jeszcze szybciej, teraz musi siedzeć przynajmniej 24 h zanim ją zmienię. Takie wewnętrzne zasady sobie ustaliłam.
Twój komiks zrobił mi poranek :3 Zaczęłam czytać i już chciałam żałować, że mnie w tej kolejce nie było, a tu proszę... Przyjść i narzekać to takie w moim stylu, jeszcze powinnam narzekać na brak różowego re-coloru stroju i ten krabik z wyzwania. No i tubylcy! I czy dowiemy się po ile były te burgery?
@Lina, ładny Pan! To drow?
EDIT: @Lina, choljera, kręcę się w świecie trapów
@Shairam, jestem z Ciebie dumna wiesz o tym!
A te OCki to te co ja widziałam czy to jakieś inne som?
A drow to określenie na mrocznego elfa.
EDIT:
@Meliah, szczerze mówiąc liczyłam, że się gdzieś nadzieję na tego Pana w tym stroju, ale jakoś nie trafiłam. W ogóle o ile dobrze rozpoznaję Azjatów (a rozpoznaję kiepsko) to byłam zaskoczona jego głosem, jakoś w głowie miałam inne wyobrażenie.
A piosenki, uwaga kopiuję tytuły:
"Stray Kids "소리꾼" M/V"
"Stray Kids "Back Door" M/V"
"Stray Kids "MIROH" M/V"
Też bym nie poznała tego Pana w krótkich włosach, ale jak pisałam kiepsko rozpoznaję Azjatów.
Azjaci kiedyś ścierali kości dinozaurów (wierząc, że to kości smoków) i dodawali do wszystkiego jako eliksir młodości [taka ciekawostka]- jak widać jednak działa. Pora obrabować jakieś muzeum.
Gratulacje z powodu wbicia tysięcznego posta!
Ostatnio zmieniony przez Vandea (16-09-2021 o 11h51)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- wiewiórki w czołgu
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor