1 Czy sobie poradze, zobaczymy.
Oddaję na razie jedno wyzwanie. Dno i 5 metrów mułu, nie potrafię w takie rzeczy.
@Deergod ja też staram się nie dawać za dużo jednej osobie, żeby jej nie dobijać. Przecież też ma swoje życie poza forum i robieniem wyzwań ;')
tablica inspiracji
Drugie wyzwanie. Nie mam zupełnie weny. Przykro mi, że nie bedzie ani fajne, ani zabawne.
bajki w Eldzie
Bajka o sfrustrowanym Sabali mającym dosyć bycia nadużywanym
„Nie czyń Sabali…”
Sabali ma dosyć bycia wykorzystywanym przez swojego strażnika do poszukiwań, nieraz w niebezpiecznych i odległych miejscach.
Prosi więc swoich przyjaciół(inne chowańce) o pomoc w ukryciu się po jednej wyprawie. Zmartwiony właściciel nie może znaleźć przyjaciela i zaczyna żałować i przysięgać, że będzie bardziej dbał o jego bezpieczeństwo.
Sabali wychodzi z ukrycia i hepi end, fanfary, papierowe kapelusiki itp.
Bajka o magicznej patelni
„Przeklęta patelnia”
Pewien jegomość nabył na targu bardzo starą, zniszczoną patelnię i postanowił ją odnowić. Wyczyścił ją bardzo dokładnie, aż mógł się w niej przejrzeć, po czym zamiast swojego oblicza ujrzał przerażającą postać.
Okazało się, że w patelni zaklęty jest potężny daemon, siejący niegdyś spustoszenie. Jednak udało mu się zmanipulować jegomościa i zaczął wysysać jego energie zyciową, by wkrótce dzięki temu się uwolnić, a dobrodusznego nabywcę patelni zamknąć w naczyniu zamiast siebie.
Bajka o grzybowym kręgu
„Witaj w Eldaryi”
Pewna roztargniona dziewczyna spacerowała sobie w lesie, po czym trafiła na grzybowy krąg. Myśląc, że jest śmieszna i zabawna, weszła w niego. Świat nagle się zmienił, a ona pojawiła się w dziwacznej Sali z wielkim kryształem…
Zaraz, co? D:
Trzecie zrobię wkrótce, najpierw te bardziej wymagające.
//
I trzecie wyzwanie. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.
pytania na temat forum eldzi w formacie pytań na prawko..(?)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-07-2021 o 16h25)