1.
Dzień dobry! event zakończony ale z tym chowańcem to chyba się nie wyrobimy xD nieźle pomagają bimufy
kwiatuszek nr 4
Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 214
1.
Dzień dobry! event zakończony ale z tym chowańcem to chyba się nie wyrobimy xD nieźle pomagają bimufy
kwiatuszek nr 4
2.
Oj ludzie to ja już skończyłam event ze 3/4 dni temu ale nie podoba mi się ten wskaźnik xd a szkoda, chętnie bym zgarnęła tego chowańca.
Swoją drogą już niedługo kolejny odcinek i skąd na to manę brać?
3, Hymmm a ja bym zjadła, sałatkę cezar, albo chłodnik cytrynowy, ale dzisiaj nic gorącego, bo inaczej człowiek się usmaży .
Ja skończę event pewnie dzisiaj
5
Deer dobry sposób.
Ja chcę żeby chociaż gdzieś daleko zagrzmiało, bo to masakra jest nawet wyjść do ogródka na chwilę.
Skończyłam event wczoraj. Dzisiaj wyleciał mi kolorowy strzępek głosu i on leci do tego wspólnego wskaźnika. Można chyba tylko 1 na dzień. Niech ktoś mnie poprawi jeśli sie mylę.
Deer zainspirowałś mnie do wyzwanka, więc też leci ono do Ciebie. Narysuj kolejkę każda podpięta do kranu na tym gorącu xd
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (15-07-2021 o 12h07)
kranówa dobra
2.
kalasyczek z zabawą lalką? XD jestem uzależniona od vine mam nadzieje ze trafiłam XD
3.
No hej :D
Nie było mnie bo miałam lenia <3
I całkiem zapomniałam o wyzwaniu, już czas pewnie minął ale wrzucam Może mi się upiecze >_>
Przyznam, że totalnie nie miałam pomysłu na to wyzwanie, po prostu dopasowałam flagi państw do kolorów Gardzi (no tak mniej więcej ;-;)
kolejka jako państwa
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-07-2021 o 12h37)
4. Dostałam wyzwanie dwa dni temu, jeszcze się łapię z terminem c;
Co robi kolejka na plaży:
Lina - ucieka do cienia, bo nie chce się opalić (blada karnacja sama się przecież nie zrobi)
Noku - poszedł do barku po drinki i zgubił się w drodze powrotnej, zawędrował na Hel i plaża mu się skończyła, więc usiadł i czeka
Will i Kitsune - Will siedziała na krzesełku i rozwiązywała krzyżówki, ale Kitsune postanowiła zrobić jej dowcip i wrzucić do wody (do tej pory dziewczyny się do siebie nie odzywają)
Misty - powiedziała, że zaraz do wszystkich dołączy i pójdzie na plażę, jak się ubierze, ale wróciła do łóżka i nadal śpi
/Zgadnijcie, co nucę od rana:
BO JA MAM TAJEMNICĘ SWĄ, DOMEM MYM PODMORSKA TOŃ
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (15-07-2021 o 13h07)
5.
Ajajaj, tak coś czułem, że dostanie mi się lineart. Przypomniałem sobie czemu wszystkie moje rysunki nie mają linii. Strasznie dużo trzeba się z tym dłubać.
oddaję
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 13h56)
proszę bardzo, oto twoja nagroda
2.
uściśnięte, to był zaszczyt
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Mystification (15-07-2021 o 14h22)
3 @Will już wiem, co będę robić wieczorem, jak wrócę z kliniki ;p
@Noku ja też nie lubię linerta, to strasznie czasochłonne i męczące. Tylko szkice i kolorowanko. Ale ładnie Ci wyszło :3 teraz ktoś to musi pokolorować.
@Myst masz śliczną dłoń. ♥
@Meliah powodzenia
4.
Will teraz będę to spiewać cały czas :D
H2O to moje dzieciństwo, obejrzałam wszystkie sezony xD
Chyba pora sobie przypomnieć <3
A te testy wychodzą negatywnie cały czas, help T^T
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-07-2021 o 14h18)
5. Ładnie mi wyszedł lineart, bo był ładny szkic :> Ale nie chcecie wiedzieć ile robiłem podejść do miski zupy. Okazuje się, że rysowanie elips jest trudne
Właśnie też oglądałem H2O pasjami. Ale te późniejsze sezony aż tak mi nie przypadły do gustu. Pamiętam, że nie lubiłem tej nowej syrenki
Meliah, najlepszym sposobem na te testy to robić ich tyle, że pamiętasz wszystkie pytania i odpowiedzi, bo inaczej, to zawsze można coś pokręcić
Wyzwanko: Shairan zrób trzy pytania testowe jak do prawa jazdy tylko związane z forum Eldy
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 14h27)
1
Deer jak na szybkie wyzwanko to ładnie Ci wyszło. Zapisałam sobie <3
H2O pamiętam oglądałam, ale nie pamiętam jakiejś nowej syrenki O.o Nie była to aż taka ulubiona bajka
Meli inni się cieszą teraz jak im wychodzą negatywne testy xD
3. Haha, polecam się XD Na Netflixie są wszystkie sezony, kuszą mnie strasznie c;
Były chyba dwie nowe syrenki, jedna ciemnowłosa, której nikt nie lubił (Charlotte) i Bella, która zastąpiła Emmę w trzecim sezonie. Jest też spinoff, syrenki z Mako, również na Netflixie, ale wytrzymałam jeden sezon i zjadł mnie cringe. Tam jest chłopak syrenka, jak jesteście ciekawi (Noku included), hah.
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (15-07-2021 o 15h58)
4. Hejo hej, też lubiłam oglądać H2O i szkoda, że jakaś nowa syrenka zastąpiła Emme to była moja ulubiona postać xd
@Noku ślicznie wyszło!
5, Charles jako lineart jest skończony pokoloruj to arcydzieło ^^ mogą być płaskie kolory.
// Wam też jest tak gorąco ?
// Noku śliczny lineart dobrze ci poszło ^^ ( ja bez lini pomocniczych wcale sobie nie radzę x.x)
// Deer wrzuciłam rysunek ciebie na narysuj strażniczkę ^^ mam nadzieje że się podoba.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (15-07-2021 o 16h13)
1.
Will fajnie że mówisz, bo ostatnio rozkminiam co tu sobie obejrzeć na Netfliksie. Jak kto ma polecajki to chętnie przyjmę. Teraz zacząłem oglądać Drag Race, ale nie wiem czy będzie mi się chciało nadrabiać wszystkie sezony
Dark Lina, o jakich liniach pomocniczych mówisz? Bo jeśli chodzi o szkic, to ja zawsze robię po kilka i mocno je zmieniam, bo nigdy nie umiem czegoś sensownego zrobić za pierwszym podejściem. Przynajmniej jak staram się iść w realizm
2.
Oo ja też nie lubiłam tej nowej syrenki, ogólnie trzeci sezon był jakiś taki meh :c
A ten spin off to już w ogóle, wytrzymałam jeden
odcinek xD No i ten chłopak syrena (ʘᗩʘ’)
Idę do biblioteki oddać książki, brałam je w lutym ciekawe ile pieniążków się pozbędę ;-;
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-07-2021 o 16h20)
3 O, ciekawe wyzwanie dostałam. Jak skończę rysunek na 'narysuj strażniczkę..' to się wezmę.
@Dark ale tam był cały szkic, który zrobiłam, więc po co linie pomocnicze? D: nie zrozumiałam.
Co do H2O, najlepszy był pierwszy sezon. Ten drugi, z Szarlotą, przeciętny, ale trzeci to zupełne dno. Nie dlatego, że zmienili Emmę, chociaż szkoda, ale fabuła była słaba. I o matko, co się stało z Zeinem -_-
btw, wszytskie sezony są też na jutubie.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-07-2021 o 20h10)
4. No właśnie to przez jutuba wszystko, wyskoczył mi jakiś filmik z ich oficjalnego kanału i jakoś samo się obejrzało c;
Spin off to złoto, najgorsze guilty pleasure, jakie widziałam XD Jedyny plus był taki, że polubiłam Sirenę, to jest chyba najprzyjemniejsza postać z całej serii.
5
Hejka kochane
Ponarzekam sobie chwile. Jeju 7 godzin na nogach w pracy. Kucanie, wstawanie, schylanie i tak w kółko. Jeju ale mi nogi padają a jutro od 6 znowu haha
@dark skarbie sorki że teraz dopiero odpisuje, ale nie miałam czasu bardzo wczesniej. W każdym razie chodzi o to żebyś się postarała żeby twoje posty miały "nieumarły" vibe. A inwencja tego jak to zrobisz jest twoja własna. Może być na przykład w kolorku i jakaś focia albo ozdobnik/gif :*
@Shai wyzwanko dla ciebie. Strażniczki z kolejki debatują nad najlepszym wystrojem ogrodu. Stwórz tablice inspiracji żeby ułatwić im zadanie.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (15-07-2021 o 21h44)