2, Mnie się nie chce zaliczyć znalezienie głosu nie wiem czemu ;/ klikam i nic, a co do zadania, no dobrze zrobię, ale nie wiem jak wyjdzie.
// Meliah łącze się w bólu u mnie też one wracają x.x
//Ana fajnie że ci jakoś idzie na prawku, ja czasem nie pamiętam która ręka jest lewa a która prawa xd
// próbowałam nic z tego ;/ czyściłam nawet ciasteczka
// baby powrzucać swoje opa i rysunki na nasz wątek ca
Zadanie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Wakacyjny sześciopak występują: Ala, Myrida, Dark, Will i Anatea
Nadeszło lato, a jak wiadomo w lecie chce się pokazać a to bez ubrań i w dwuczęściowym kostiumie kąpielowym, a to w krótkich koszulkach, a to w innym bardziej skąpym stroju by pokazać śliczne kształty. Jednak cóż, nasze kochane strażniczki, straciły swoją masę mięśniowa przez zimę z wyjątkiem Dark, ta skubana przecież nie tyła, więc przyszła pora treningu.
Tylko dlaczego przyszły na cmentarz Dark w pełnie księżyca mając ze sobą przynieść kiełbaski i mięsko.
- To podejrzane- zamruczała cicho Ana.
- Może to ma być ,motywacja ?- spytała cicho Ala
- mmm piczone mięsko ?- zdziwiła się Myrida która chyba przyszła bardziej dla towarzystwa, bo jak Dark należała do świata nie żywych.
Will przyniosła warzywka, ponieważ mięska nie jadała... Cóż w kazdym razie dość szybko dowiedziały się po co im było mięsko i warzywka.... Dark załatwiła strzygę, która bardzo zachęciła panie do całonocnej aktywności biegania, rano był sześciopak jak się patrzy, a grillowane jedzonko było na śniadanie xd
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (06-07-2021 o 19h44)
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3