1. Powinnam poszukać zaległych wyzwań które mam, ech.
pięć letnich atrakcji w eldaryi
1. Nurkowanie z chowańcami.
Jak wiadomo w Eldaryi jest wiele pięknych miejsc, nawet tych pod wodą! Nie każdy jest w stanie odwiedzić te tajemnicze i zapierające dech w piersiach zakątki jakimi są zatopione ruiny, tętniące życiem rafy koralowe czy też wraki majestatycznych okrętów. Ale za niewielką opłatą możesz uzyskać eliksir i w postaci syreny odwiedzić je wszystkie! Nie martw się że się zgubisz, za przewodnika dostaniesz wodnego chowańca świetnie znającego drogę. Regalius, bolute, piscxolot i wiele innych uroczych towarzyszy którzy są gotowi z radością pokazać ci cuda podwodnego świata już czekają!
2. Biwak pod gwiazdami.
Spędź cudowną noc w sercu jednego z lasów eldaryi. Przeżyj niezapomniane chwile przy ognisku wraz z hamdriadami i satyrami. Tańcz, baw się i śpiewaj wśród natury w blasku ogniska. Zjedz kolację przy akompaniamencie szumu liści i nocnego życia lasu mając nad głową tysiące zapierających dech konstelacji.
3. Podniebne wędrówki.
Już tego lata spędź z nami wakacje! Podniebne wędrówki na grzbietach doskonale przeszkolonych chowańców. Taka okazja zdarza się tylko raz w życiu! Odwiedź najsławniejsze miejsca w eldaryi
i podziwiaj świat z lotu draflayer'a . Poczuj wiatr we włosach i miej świat pod stopami! Zobacz wschód słońca znad chmór. Poczuj wolność!
4. Ekadryowska szkoła przetrwania.
Dla fanów pokonywania przeciwności! Chcesz sprawdzić się w ciężkich warunkach? Chcesz nauczyć się jak przetrwać wśród lawin, powodzi, i ataku zombi? Chcesz nauczyć się radzić sobie w każdych warunkach i nie umrzeć? To coś dla ciebie! Już teraz masz okazję nauczyć się jak nie umrzeć w każdej sytuacji!
5. Warsztaty sztuki z pazurem.
Zagłęb się w świat sztuki i duchowego rozwoju. Naucz się wyrażać siebie na wiele magicznych sposobów! Poznaj tajemnice kunsztu dodawania magii do swoich dzieł. Od teraz twoja rzeźba nigdy nie będzie tylko rzeźbą, a rysunek tylko rysunkiem! Od teraz będą czymś o wiele więcej! Zwiększ swoje możliwości i nadaj mocy swoim dziełom!
Miały być atrakcje a wyszedł raczej program reklamowy połączony z biznes planem XD, ale chyba się liczy
. W każdym razie mam nadzieję że się podoba
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-06-2021 o 10h47)
Patrzcie i podziwiajcie kocią mnie autorstwa @Anatea