2. Absynt
No właśnie dziwi mnie ten spoków bo rano o ósmej był tłum.
Ostatnio zmieniony przez Hasalla (30-04-2021 o 15h23)
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 1324
1 Cień
Mam za 10 min konsultacje o badaniu które robię na studia, ale ja już jestem w majówce, dla mnie już wolne jest XD słowem się nie odezwę
@Tryphena noo zaraz trzeba będzie iść...
2. Cień
To w takim razie idealnie doszłam HA! Idziemy po kolejne wygrane.
Przy okazji jakieś plany macie na ten dzień, czy tylko siedzenie na forum?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 15h24)
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 15h25)
1. Obsydian
Pamiętam, jestem od premiery. Bezsensu, że usunęli klasyfikacje. Dużo zabawy z tym było.
1 Cień
Brawo cień!
Ja mam o 19 gości i powinnam sprzątać
I trochę to robię X"D
1. Absynt
@Fillia, ja tak czekałam aż wreszcie będę miała wolne, a teraz, kiedy jestem już po zajęciach i mam majówkę... robię dokładnie to samo, co i wcześniej. Nie ma najmniejszej różnicy XD
1. Cień
Nieźle @Qoona xD
Ja to chyba znowu będę nabijać rangę, na ten czas nie wiem jak to zrobiłam, że jestem wysoko lol
I chyba będę grała Outlasta 1, aż stęskniłam się za tą grą.
2 Cień
Oczywiście pani profesor się spóźnia, więc teraz jestem w stresie bo może zadzwonić w każdej chwili XD
1. Obsydian
Fillia grasz w outlasta?! Uwieelbiam.
1. Cień
A gram, gram...ostatnio grałam 2 lata temu, tak samo jak Kholat, a z racji tego, że trochę zapomniałam to przejdę ponownie.
@Nymfa ty również czekasz na 3?
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-04-2021 o 15h49)
2. Absynt
Już nic, chyba znalazłam!
Druga sprawa :
Meth, kupiłaś mi piwo?
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-04-2021 o 15h44)
1. Obsydian
Chyba nie, w Outlast 2 już nie grałam tylko oglądałam gameplay i z 3 chyba tak samo zrobię.
1. Cień
Ja jedynie grałam w 1, a w 2 nie mam zamiaru. Kompletnie fabularnie się pogubiłam, a sam pomysł był ciekawy (Chyba o wiosce kanibali ), lecz nie do końca dobrze było zrobione i nie dawał takiego klimaciku, a przede wszystkim nie była straszna jak 1. Trójka zapowiada się serio dobrze Nymfa.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 15h46)
2 Cień
Ja mam TWD do ogrania, eh eh
Ostatnio zmieniony przez Taara (30-04-2021 o 15h45)
1. Absynt
Totalnie się zgadzam z Outlastem. Druga część miała fajny pomysł, wykonanie mniej mi się spodobało. Jedynie motyw wiedźmy wymiatał - zawsze mnie przerażała
Czekamy na trójeczkę ^^
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-04-2021 o 15h47)
1. Cień
Nie wiem czemu, ale po samym zwiastunie Outlasta 3 mam taką myśl, że tamci ludzie to lekarze, którzy "jakimś cudem" uciekli z tego psychiatryka i kontynuują eksperymenty. Lecz teraz nie chcą zrobić to co było z Billy, tylko żywą grę na śmierć i życie (Coś typu więzień labiryntu, tylko bez tego obozowiska, a sama akcja w labiryncie) i główny bohater zaczyna uciekać, a zarazem spotykać sojuszników w tym labiryncie.
A jakie wy macie odczucia?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 15h53)
1.Obsydian
Totalnie się zraziłam do dwójki gdy zobaczyłam macki wciągające do studni XD nie moje klimaty, ale ta baba była straszna a ciul.
/nie widziałam nawet zwiastuna 3
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-04-2021 o 15h52)
1 Cień
Ale głodny jestem aj
Zapomniałam w końcu o tym śniadaniu
Ostatnio zmieniony przez Taara (30-04-2021 o 15h52)
3. Cień
Gratki Lesmeal, chociaż tobie się udało. Ja wciąż czekam :<
70
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 15h54)
1. Absynt
Heheheh, jest jest ^^
Filia Więzień to z jednej strony świetne wspomnienie jak i okropny uraz dla mnie XD
Nigdy nie zapomnę sceny
...uhm
Uwielbiałam tę ich grupkę
Poza Teresą bo meh
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-04-2021 o 15h55)
1. cień
@Fillia lmaooo ile ty już czekasz na zwrot?