3. Cień
Cień 54
Powracam do was i dalej się dziwię, że nie otworzyli wątku z zapytaj
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 08h39)
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 1324
3. Cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 08h39)
1. Cień
No hejka Czarls
Z tego co obczaiłam parę stronę wstecz niektórzy poczuli się zbyt swobodnie w wątku :x
1. Obsydian
Meth, jeżeli będziesz robiła sama brzuszki i przysiady to nie spalisz tłuszczu na samym brzuchu. Nie da się punktowo spalić wagi, za to możesz sobie mięśnie wyrobić :> z doświadczenia wiem, że jako ostatni spalasz tłuszcz z miejsca w którym ci się on najbardziej odkłada XDDD nie fajnie.
2. Obsydian
@Methrylis. Szczegółów nie znam, tak tylko mi się przypomniało że parę dni temu znajoma, która ważyła mniej niż wymogi chciały wspomniała że się rejestruje bo (tu nie pamiętam dokładnie) albo je znieśli albo zmienili.
Na stronie DKMS pewnie znajdziesz konkretne informacje.
I tak jeszcze pobocznie dodam że z tego co pamiętam, to można się rejestrować z domu
Przysyłają kopertę z potrzebnymi rzeczami i instrukcjami i potem się ją odsyła.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-04-2021 o 08h54)
3. Obsydian
Dzień dobry. Wszyscy wyspani?
Ja powiem szczerze, że nawet w miarę. Pomimo tego że wstałam koło piątej, zobaczyć czy pies żyje. Ale yup, spał sobie grzecznie w nóżkach. ^^
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (30-04-2021 o 09h10)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-04-2021 o 08h42)
1. cień
Szkoda, że zamknęli, bo to mój ulubiony wątek. Też liczę na ponowne szybkie otwarcie
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 08h42)
2. Cień
Powiedzmy sobie szczerze. To forum bez dram to nie forum heheh
1. Obsydian
Dzień dobry Seitylli :> ja tam jakoś zadziwiająco dobrze dziś spałam.
Jak tylko modzi ogarną ten młyn na pewno otworzą go ponownie.
1. Obsydian
@Seitylli witaj! W końcu mamy 3 osobę z obsydianu
Ja spałam dobrze, chociaż sny miałam niepokojące
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-04-2021 o 08h44)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-04-2021 o 08h43)
1. Cień
No cóż mam nadzieję, że zapytaje jeszcze kiedyś wrócą albo w najbliższym czasie pojawią się inne gry.
@Meth, @Myrida
Tak jest, jakby co to na stronie DKMS pojawia się taki formularz gdzie wpisuje się swoją wagę i strona później przenosi Cię dalej, gdy wszystko jest dobrze wypełnione to po kilku dniach dodajesz pałeczki do pobrania wymazu, a następnie czekasz 3 miesiące na przebadanie tego.
Ja ważę 44kg i jakoś przeszło xd
1. Obsydian
Szybkoo pisz Myth bo przyjęłam XD
1. Obsydian
@Charles dziękuję za konkretniejsze informacje
2. Obsydian
Mi się śniło, że mnie wąż dusi i się obudziłam z kotem na głowie XD aż mi się coś pod kopułą zagotowało.
Seit tam na górze jest 33 wygrana dla Obsydianu. Chyba ci sie przegapiło :>
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-04-2021 o 08h49)
3. Obsydian
Ja też mam nadzieję, że po dłuższym lub krótszym czasie dojdzie jeszcze parę gierek do SG. ^^
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (30-04-2021 o 08h49)
1. Lśniąca.
Co do DKMS'u - powiem ciekawostkę, haha. W trzeciej klasie liceum moja znajoma organizowała w szkole akcję właśnie, by się zapisywać. Wtedy pobrałam próbki etc. Dopiero ostatnio - po ponad dwóch latach! - przyszła mi karta oficjalnego dawcy.
1. Obsydian
@Seityllitam na obecnej stronie ale troszkę wyżej też wbiłaś 3 komentarz dla obsydianu, poprawisz numerek i dodasz obrazek z liczbą wygranych?
Ślicznie proszę
@Up lepiej późno niż wcale ;P
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-04-2021 o 08h52)
1. Obsydian
Po dwóch latach?! Musiały się gdzieś twoje dane zawieruszyć. Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś tak długo czekał : o
1. Cień
Nie ma sprawy
Choć też z tego co się orientuję no to tylko rejestracja, w przypadku gdyby już trzeba było komuś oddać szpik to wtedy badają dokładnie i mógłby być problem z tą wagą.
Dlatego zaczęłam trochę ćwiczyć, lepiej jeść i to faktycznie pomaga, +3kg w miesiąc xD
Dlatego @Meth też możesz spróbować jakiejś aktywności.
@Lexi, o to dobra ciekawostka, właśnie uprzedzili mnie, że karta może przyjść "Nieco później" XD
2. Cień
Obsydian nabijaj szybciej te pkt bo ja na razie muszę działać dla Cienia xD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-04-2021 o 08h51)
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 08h52)
1. Obsydian
@Mystification a tak ładnie by ci było z czerwonym kryształkiem