Czuję się teraz jak jakiś bogacz z moimi 58k antycznej waluty :x
I jak tak czytam posty o polskim supporcie to mocno im współczuję - masa roboty jeszcze przed nimi.
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (28-04-2021 o 14h03)
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 1323
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (28-04-2021 o 14h03)
1. Absynt
Czyli nie tylko ja cierpię z powodu zmarnowanej antycznej waluty na pierdoły XD Ale to czego jeszcze ciut bardziej żałuje to tego, że wyewoluowałam perceda zamiast poczekać na odzyskanie doładowań i kupienie takiej jaszczurki fajnej.
1. Cień
@Siljie, no nic, jest szansa na podszkolenie angielskiego! Trzeba szukać pozytywów
@Myrida. musimy nadrobić naszą przewagę jakiś 2k wygranych, wiesz jak jest ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-04-2021 o 14h06)
2. Obsydian
@Kalipso, spokojnie nie ważne jak dużą przewagę zdobędziecie na początku, Obsydian w końcu was przegoni
1.Absynt
Co ja mam powiedzieć mało kto tutaj jest z Absyntu i jak dobijemy pierwsze zwycięstwo to będę świętować hahah
Ostatnio zmieniony przez Umbra (28-04-2021 o 14h14)
2. Cień
No mnie wywaliło do Absyntu w TO i przechodząc NE miałam wielką rozterkę czy nie zostać... Ale jednak, mimo chama Nevry cień pozostał w moim serduszku <3
@Myrida challenge accepted!
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-04-2021 o 14h17)
1. Obsydian
Jeśli już mówimy o starożytnych monetach, to ja jak na razie nie żałuję sposobu w jaki je wydałam.
Wręcz nie miałam co z nimi zrobić pod koniec.
#Kalipso
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-04-2021 o 14h19)
2. Obsydian
Ja pod koniec poszłam w różnorodność kolorów.
Zafundowałam sobie nawet zestaw bardziej lubianych przez mnie peruk w innym kolorze, na wypadek gdyby beemove znowu chciał ograniczyć kolory
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-04-2021 o 14h22)
1.Absynt
@Sea dawaj chce znać ten powód do świętowania. Każdy sposób na wypicie odrobiny bimbru jest dobry.
1 Cień
Ja mam jeszcze 190k monet i nie wiem co z nimi zrobić, czekam na odblokowanie strojów za doładowanie ale chyba się nie doczekam.
2. Obsydian
Ja nawet nie wiem która to XD
1. Cień
Moje drogie, jak nie macie co robić z hajsem, to już podaje wam mój numer konta "007tennumertokłopoty", zapraszam do wpłat
2. Absynt
@Soheila to tak jak ja prędzej nam albo zamkną butik albo stracimy wszystkie antyczne hajsy niż my te doładowania odzyskamy XD
@Umbra ja nie i boli mnie tyłek przez to bo jest śliczna
@Myrida to ten taki kox kucyk
Ostatnio zmieniony przez Umbra (28-04-2021 o 14h33)
1. cień
o kurde nawet nie wiedziałam że była ale ona śliczna
2 Cień
@Tryphena też tak myślę XD Chociaż gdzieś przewinął mi się screen z odpowiedzią Beemov, że osobom które nie dostaną zwrotu do 9 przedłużą butik.
Ostatnio zmieniony przez Umbra (28-04-2021 o 14h37)
2. Obsydian
Oo, całkiem ładna, ja jej w każdym razie nie mam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-04-2021 o 14h50)