1. Lsniąca
@Błekitna wieśniara takie ładne zrobiła :3Kalipso napisał
/Ale te nowe wygrane ładniejsze, już się tak nie czepiajcie bimufu XDDDD
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 1323
1. Lsniąca
@Błekitna wieśniara takie ładne zrobiła :3Kalipso napisał
/Ale te nowe wygrane ładniejsze, już się tak nie czepiajcie bimufu XDDDD
1. Cień
@Umbra to dlatego że pochłonęła parę dzielnych strażniczek z Obsydianu ;c
2. Cień
@Myrida, pięknie Ci wyszło ściągawo <3 XD
@Mystification, ale dostaniesz za to antyczną walutę, nie przejmuj się
wcale nie uśmiech nienawiści, wcale... xd
@Siljie możesz przekazać wyrazy uznania, jako esteta jestem na tak
/@Umbra, zawsze możesz do nas dołączyć, zapraszamy <3
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-04-2021 o 13h45)
1. Obsydian
Ja tam się cieszę że żadnego doładowania nie zrobiłam. A po tym pożarze to wiem że już nic mnie nie przekona do jego zrobienia.
2. Obsydian
Ja też chciałabym odzyskać doładowanka. Już tylko tego mi do szczęścia brakuje. Forum już dostałam.
I mam nadzieję, że ogarną oddanie doładowań zanim butik się skończy. Bo jak nie... Będę płakać. XD
1. Cień
@Myrida, no weź, dostaniesz ślicznego chowańca
2. Cień
oj Kalipso bo se grabisz dziewczyno ( ✧≖ ͜ʖ≖)
1. Lśniąca
Polski support jest bardzo ograniczony w ilości pracowników i bardzo trudno im przyspieszyć ten proces, a to nie ich wina i szkoda mi suportu. Już nie wspomnę, że oprócz tego jest jeszcze strona do ogarnięcia bo połowa treści jest po angielsku
1. cień
mi tam zostało tylko 59k tej waluty XDD
2. Cień
@Siljie, korzystając z okazji to się tak zapytam, czy nikt nie ogarnął że nie trzeb a tłumaczyć odcinków od nowa bo na YT są filmik z przechodzenia TO i wystarczy przepisać? Oczywiście to czasochłonne, ale prostsze niż praca od zera ¯\_(ツ)_/¯
@Mystification, wybacz moja droga, lekko sarkastyczne poczucie humoru daje o sobie znać xd
@Umbra MI!!
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-04-2021 o 13h52)
3. Cień
tobie cos zostało, ja mam tylko 13 XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-04-2021 o 13h52)
1. Obsyian
@Kalipso dziękuję, starałam się bardzo odwzorować, cieszę się że mogłam się w końcu pochwalić
I jeśli regalius mnie nie złamał to już żaden chowek mnie nie złamie
1. Cień
Ja mam jeszcze 814 antycznej waluty :3 Nie wiem co zrobię z takim hajsem xd
2. Obsydian
A ja marne 300 coś co mi zostało wydałam na odcinek
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-04-2021 o 13h57)
1. cień
ja też pewnie więcej bym wydała, ale łudzę się, że dostanę zwrot doładowań do 9 maja xd
2 Cień
Ja większość waluty wydałam na chowańce i teraz myślę, że również niepotrzebnie. Moja chwilowa dusza kolekcjonera się ożywiła
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (28-04-2021 o 13h57)
3. Cień
@Seasaidh, moje gratulację, wygrałaś! * daje szarfę *
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-04-2021 o 13h58)
1. Lśniąca
Kalipso, przypuszczam, że to wszystko jest spowodowane określeniem co się opłaca, a co nie. Tłumacz w praktyce jest jeden, max dwóch (którzy jednocześnie zajmują się supportem), a trzeba tez pamiętać, że mają na głowie kilka i gier ~ SF, Elde, ML, w które zaangażowani zostali jeszcze przed pożarem i mają na pewno projekty do skończenia. Oni potraktowali TO trochę jak Liceum w syfie, jest bo jest, ale mamy je w nosie. Nie mają czasu na to raczej, a to i tez się nie opłaca bo ludzie wcale tak chętnie nie chcą robić 1 sezonu z powodu baboli w fabule.
1. Obsydian
Ale się cień rozchulał!
Ostatnio zmieniony przez Umbra (28-04-2021 o 14h00)