1. Cień
No oczywiście! Wiedziałam że nie można was zostawiać samych.. bosz..
Jadę zaraz na zakupki, takie plany

Strony : 1 ... 474 475 476 477 478 ... 1325
1. Cień
No oczywiście! Wiedziałam że nie można was zostawiać samych.. bosz..
Jadę zaraz na zakupki, takie plany
1. Absynt
Kalipso przecież ci mówiłam że tu się nic nie dzieje! Nie musisz nas pilnować. xD A zakupy ważna rzecz >.>"
2. Absynt
@Kalipso ale tutaj nikogo prawie nie ma xD
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (12-05-2021 o 16h50)
1. Cień
Oj zostawić was na chwilę samych...
A co do zamówień, to ostatnio niestety nic, bo biedna jestem jak mysz kościelna, ale muszę sobie coś odłożyć na nową sukienkę, bo by się przydała
Ostatnio zmieniony przez Idriana (12-05-2021 o 16h51)
1. Absynt
Ostatnią rzeczą jaką kupiłam sama dla siebie to książka o agamach brodatych napisaną przez laskę co prowadzi kanał na YT Gadzi bastion. Bardzo pożyteczna rzecz.
A ciuchy wolę kupować jednak w sklepach. >.>" W sobotę się wybieram kupić nowe spodnie, bo mi przez pandemię i siedzenie w domu tyły urosły xD
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (12-05-2021 o 16h52)
3. Absynt
Rozmawiamy o zakupach, tak?
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-05-2021 o 16h53)
1. Cień
Za galeriami nie przepadam szczerze powiedziawszy, dużo bardziej wolę lumpy, do nich mogę się wybierać na całodniowe haule xd
1. Absynt
Rhianwena mimo że nie lubię tłumów i jestem typem piwniczniaka, to czasami lubię sobie wyjść samej nawet do galerii i popatrzeć co jest, a nuż może mi się coś spodoba, albo uznam że czegoś nie mam do kuchni i kupię. W taki sposób raz kupiłam sobie młynek do kawy, który teraz moja babcia okupuje zawzięcie. xD
Nigdy nie byłam z lumpie, a w mojej okolicy jest ich trochę >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 16h55)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (12-05-2021 o 16h56)
3. Absynt
U mnie w lumpie zrobiła się mafia, ale poważnie XD
Wchodzą Ukraińcy i zajmują 3 strony sklepu, biorą wszystko co markowe jak leci i potem niczego nie ma
Pewnie wywożą to i sprzedają gdzieś u siebie xd
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-05-2021 o 16h56)
1. Absynt
Ruby a to norma, pewnie na swoich stoiskach bazarowych w zawyżonej cenie sprzedają. Tak samo ostatnio byłam światkiem jak dwóch bułgarów wykupywało 3/4 towaru z działu dziecięcego w Pepco, a potem moja siostra widziała je na bazarze za wyższą cenę. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (12-05-2021 o 16h59)
1 Cień
Ta Wielkanoc jakoś późno przyszła w tym roku, nie sądzicie?
1. Absynt
@Faren no o tym właśnie mówię!
W sumie częściej kupuje sobie ubrania z lumpa niż z centrum XD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-05-2021 o 17h00)
1. Cień
Moje rodzinne miasteczko niby małe, ale całe zawalone lumpami, więc jest w czym wybierać... ale z rozmiarówką to racja, znaleźć coś w rozmiarze mniejszym niż M to graniczy z cudem nieraz
@Rhianwena Mam dokładnie odwrotny problem, nieraz muszę szukać butów w dziale dziecięcym xd
2 Cień
Ja kupuję w lumpach co tylko mogę i kiedy tylko mogę, staram się unikać sieciówek tak bardzo jak się da. Niestety nie jest to takie proste, kiedy szuka się spodni xD
1. Absynt
Nosz i znowu te cienie się zlazły xD
@Idriana moja przyjaciółka ma to samo xD Też na dziecięcym szuka butów i twierdzi, że jak szuka sportowych to często znajduje bardzo ładne. Gorzej jak szuka pantofli czy coś xD
2. Absynt
@Taara właśnie! Z internetu też dużo kupuje, a tak to ogólnie rzadko widzi się mnie w galerii
Chyba że w MediaMarkcie lub po makaroniki francuskie xD albo w empiku!
3. Absynt
Ja raz kupiłam męską bluzę nie wiedząc że była męska xD Po prostu mi się podobała xD
358
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 17h06)
1 Cień
Wgl to ta Wielkanoc normalnie była na innych serwerach? Wiemy jak będzie wyglądał event?