3. cień

Cień 331
A czy to nie jest tak, że skoro miała 22 lata i nic się nie zmieniła, bo była w krysztale, to nadal ma te 22 lata?
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 20h50)

Strony : 1 ... 430 431 432 433 434 ... 1325
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 20h50)
1. Cień
@Taara No pewnie, każdy zwiadowca się przyda! A tym bardziej z żywą tarczą xd
1. Absynt
@Idriana chociaż czytałam, że przed kryształem ona była rok w eldaryi i gdzieś podają jej wiek 23 znowu, więc takie 24 lata powinna mieć, trochę słabo przez ten kryształ xd
@Taara Chyba Mathieu już wziął tą kwestię na siebie xD
Ale raczej tak, raczej będziemy potrzebować kogoś na zwiady. Tak! Nevrę trzeba zabrać bo on ma się z nami cofnąć w czasie do swojego starego ja
1. Cień
@Elodie W NE chyba określili to tak, że "prawie się nie zmieniła", więc zgaduję, że może jej z rok albo dwa lata przybyło xd
@Ruby No nic tylko w takim krysztale siedzieć, skoro tak zatrzymuje bieg czasu xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (10-05-2021 o 20h53)
2. cień
@up Oni powiedzieli, że prawie się nie zmieniła pod kątem wyglądu, włosy jej urosły. W sensie tak myślę, ręki nie dam do ucięcia
OMG, czy my właśnie dyskutujemy o logice w grze od Beemov? Może na tym zaprzestańmy
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 20h54)
1. Absynt
Dobra dziewczyny ja idę, 21 prawie, siedzę już długo xD
1 Cień
*ociera łezkę* czyli mówicie, że mój husbando wróci?
Jestem wgl 100% pewna że już nie będzie nawet odrobinę podobny do siebie z wcześniej, po prostu za darmo zrobili z niego zupełnie nową postać XD Aj Nevra, boli serduszko
1. Cień
@Elodie W sumie można to dowolnie interpretować, ale zakładając, że włosy jej urosły, to może jakoś ten czas w spowolnionym tempie płynął
@Ruby Miłego wieczorku ^^
@Taara Co nie? W sensie to jest potencjał na rozwój postaci, ale zdecydowanie brakuje mi tego zarywania tekstami rodem z potańcówki w remizie xd
@Lythan Z jednej strony prawda, z drugiej nie jestem pewna, czy wyjaśnianie potrzeb fizjologicznych Garnka w krysztale byłoby fabularnie aż tak konieczne (nie to, że włosy były, tego też nie rozumiem) xd A dzisiejszego wieczoru (i popołudnia) postanowiłyśmy zorganizować wyprawę w poszukiwaniu zaginionych WSów, chowańców, resztek moralności bimufa oraz naszego spokoju ducha, chcesz dołączyć?
Ostatnio zmieniony przez Idriana (10-05-2021 o 21h00)
2 Cień
Mi w sumie wszystko jedno czy Gardzie po krysztale urosły łoniaki czy nie... Chociaż wiecie co, może ona ma jakieś 10 centymetrowe paznokcie, wąsik i tak dalej, i dlatego nikt za bardzo nie chciał się z nią kumplować... Co za seksistowski świat
ale odpłynęłam
1. Obsydian
@Lythan wyglądasz jak zorza polarna, cudo stworzyłaś
1. Obsydian
Uważam że te które masz teraz jest idealne. Ogon odcina się cudownie od ciemnego gwieździstego tła. Daje to wrażenie że jest lekko rozświetlony.
2. Cień
@Deergod Zgadzam się, jestem na początku trzeciego odcinka i w tym tempie to go skończę najwcześniej za miesiąc i to przy dobrych lotach
1. Absynt
Wyłaniam się niespodziewanie (niczym z cienia) by zrobić blok :3 może mi coś po cieniaskach zostało jeszcze i wracam się uczyć hehe :3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (10-05-2021 o 21h59)
1 Cień
Siemka, sprzedałam moje 0,005 Bitcoina i wwaliłam wszystko na Ether, ciekawe jak mi ta inwestycja wyjdzie XD
2. Cień
@Taara Na pewno inwestycja będzie udana
Jak skończyć projekt, jednocześnie nie kończąc go? Pytam poważnie, strasznie mi się nie chce XD
1. Absynt
Idriana mam dokładnie to samo tyle że z licencjatem >-< Jak skończyć licencjat nie kończąc go?
Znowu bloczek? C:
1. Cień
@Meliah Trzymam kciuki za Twój licencjat ^^ Ale no niestety, czasem jak leń dopadnie, to aż ciężko wstać i się w ogóle za coś zabrać, łączmy się w bólu
2. Cień
Wróciłam, coś się działo ostatnio tutaj?
3 Cień
To ja teraz zawalona projektami grupowymi. Komu się chce coś robić w grupach...
Ostatnio zmieniony przez Taara (10-05-2021 o 22h33)
1. Absynt
Idriana dziękuje :3 Ja za twój projekt też trzymam kciuki! ♥
Tym razem nie zdążyłam :< ALE JAKIM CUDEM CIEŃ MA AŻ TYLE WYGRANYCH O.O Naśle na was moją żabę głodomora :<
Ostatnio zmieniony przez Meliah (10-05-2021 o 22h36)
1. cień
@Taara Współczuję. Naprawdę. Potężnie współczuję. Projekty grupowe powinny zostać wpisane na listę rzeczy zakazanych