1. Absynt
@Idriana no i tu mamy świetną myśl!

Strony : 1 ... 429 430 431 432 433 ... 1325
1. Absynt
@Idriana no i tu mamy świetną myśl!
1. Obsydian
@Idriana uratujemy więcej niż 2 postacie
Kilka Brownie na pewno
1.Obsydian
Cofnijmy czas i zeswatajmy Leiftana i Lancelota. W ten sposób nie zrezygnują ze ścieżki zła i może w końcu będziemy mieć fajnych antagonistów.
Duet L&L wchodzi za mocno.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (10-05-2021 o 20h17)
1. Absynt
W sumie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
Ach, tyle odpowiedzialności na moich ramionach!
Teraz będę naprawdę musiała się przyłożyć do tych zaklęć. Jaka presją!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-05-2021 o 20h20)
1. Obsydian
@Ruby-nova no niby tak..tylko ja muszę w takim układzie wskoczyć do grzybowego kręgu i się tepnąć na Ziemie po Mateusza. Ja tam go lubię. Tylko on wtedy będzie miał 16 lat :__; jak będzie miał proteze nogi to wam powiem. Może miał jakiś wypadek i zdążę go uratować.
już nie mam co pisać chyba xd
1. Absynt
@Myrida spokojnie! Jak nie wypali mamy nasz pierwszy plan, nazwijmy go B. Idziemy w las, a na koniec tworzymy własne miasto
1. Cień
Planem C będzie stworzenie oddzielnej linii czasowej i nowego uniwersum
1. Obsydian
Okej! A możemy wyruszyć jutro? Bo ja wiem, że Cień to lubi się zakradać po nocy, ale ja to muszę cię wyspać.
A plan Ż to stanie się antagonistą i sianie terroru w El.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (10-05-2021 o 20h24)
1. Absynt
@Nymfa właśnie mi uświadomiłaś, że Mati jest w wieku Chroma i teraz nie spojrzę na niego już tak samo XDD
Tak bo i tak wszyscy poszli więc poczekamy do jutra. Odpoczniemy i nabierzemy sił. Weźmy ważne książki z biblioteki dla @Myrida
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 20h24)
1.Obsydian
@Ruby-nova świetnie to ja idę w objęcia Morfeusza. Wyślijcie mi gołębia z rana z wytycznymi jaki jest plan działania.
2 Obsydian
@Ruby nowa dziękuję, będę ich potrzebować.
To ja też lecę studiować te książki, jak znajdziecie jeszcze jakieś przydatne to przynieście. Podróże w czasie to jednak bardzo ciężka działka magii. Każda pomoc się przyda
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-05-2021 o 20h27)
3 obsydian
w sumie nie zastanawiałam się nad tym, ale faktycznie... Mati i Krom są chyba w tym samym wieku :V lol, bedzie mnie to męczyć cały wieczór xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-05-2021 o 20h28)
1. Absynt
Okey powinnam być rano, więc skoordynuje naszą pracę xD
Sprawdzę czy wszystko mamy i zbierzemy się w kupę (zróbmy z tego grę, mamy już całą fabułę XD)
Jak ja kojarzę Chroma jako nastolatka zakochanego w Karenn i teraz mam spojrzeć poważnie na Mathieu XDD nie da się
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 20h28)
1. Obsydian
@Myrida działka? he he.
To taka magia XD To tak się w czasie przeniesiemy! Ostrożnie z proporcjami, bo mnie z butów wywali.
1 Cień
Ale przestalkowałam wiadomości Tryph jakieś 50 stron do tyłu żeby fajne rzeczy wpisać w "faktach" xD A co się dzieje wsm
1 Obsydian
@Nymfa będę studiować bardzo pilnie i będę bardzo ostrożna.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-05-2021 o 20h32)
1. Absynt
@Taara chyba od 8 stron już planujemy wyprawę poszukiwawczą dla wszystkich WS'ów, chowańców, mózgu Beemoov też szukamy
I zaplanowaliśmy całą akcję, kogo bierzemy, kto co robi, gdzie idziemy, Mati to nasza przynęta, a Leif będzie się za nas modlił w podróży
Ogólnie długo by opowiadać, ale wyruszamy jutro XD
Od 425 wszystko jest XD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 20h33)
1.Obsydian
Nie no w sensie Mateusz ma 23 lata. Czyli TERAZ jest w wieku Chroma, nie ma 16 jak coś XD Bo ja chciałam się teleportować.
1. Cień
Nie no, Garnek jest chyba po dwudziestce, więc raczej by WSa szesnastolatka nie dali XD
1. Absynt
@Nymfa wiem, ale ogólnie my jesteśmy od niego o jakieś 5 lat starsze minimalnie XDD Jak my niby studia kończyliśmy na 0 odcinku
Z tego co wiem to mamy wiek podobny do chłopaków z TO
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 20h35)
1. Cień
Spekulowałabym, że Garnek na samym początku TO miała coś około 23? A potem posiedziała 7 lat w krysztale i "praktycznie się nie zmieniła", co sugeruje, że ma może teraz z 25? Bo nie oszukujmy się, tego typu gierki raczej nie pozwolą naszej heroinie na zbyt bliskie zbliżenie się do trzydziestki
1. Absynt
Jest podane na wiki, że miała 22 lata, ale w sumie nie wiem jak liczyć to 7 lat, fizycznie może jest 7 lat starsza, ale na pewno nie psychicznie
No ale racja ona będzie wiecznie młoda xd
1. Cień
Co prowadzi do wniosków, że różnica wieku między nią a Matim jest zupełnie niewidoczna... a najlepsze jest to, że oboje i tak zachowują się jak dzieci xd
Btw, ledwo co maj się zaczął, a już nie można wieczorem okna otworzyć, bo komary ;;
Ostatnio zmieniony przez Idriana (10-05-2021 o 20h47)
2 Cień
Yyy to ten zwiadowcy potrzebujecie? Chętnie wezmę Nevrę za fraki jako ewentualną żywą tarczę, skoro przynętę już mamy. I tak nie ma charakteru
Ostatnio zmieniony przez Taara (10-05-2021 o 20h48)