2. Obsydian
@Natsuki a co to?
Kolejna gra beemove? Jak tak to ja kijem nie tykam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-05-2021 o 10h22)

Strony : 1 ... 406 407 408 409 410 ... 1325
2. Obsydian
@Natsuki a co to?
Kolejna gra beemove? Jak tak to ja kijem nie tykam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-05-2021 o 10h22)
2. cień
No, thank u. Jak zmieniają idiotyczny system PA w ML, to niech mnie zawołają
1. Absynt
Wiecie jak pięknie by wyglądało w tekście "wzięłam swój nóż do masła i pchnęłam nim w przeciwnika". Tak bardzo żałuję, że się nie dało ;<<< Przez to jest Pazur mniej epicki >.>"
Grałam w ML po angielsku, ale nawet całego jednego odcinka w jednej postaci nie zrobiłam. Kocham wampiry, ale tutaj jakoś nie mogłam. Ten system punktów mnie odstraszył całkowicie. Gra całkowicie nastawiona na P2W i nawet nie ma co oszczędzać, bo limity. Także nawet polska wersja mnie już nie przekona.
1. Obsydian
dobrze że Zdzichu się chociaż mieści c;
1. Cień
Witam witam, jak tam poranek wam mija?
1. Absynt
Poza tym w ML nie ma nic do roboty poza fabułą. Tam nawet nie ma forum. >.>"
@Myst przyfarciło ci się, nie mam nawet jak skrócić nazwy nóż do masła xD
Zostałam adwokatem! <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (10-05-2021 o 10h27)
1. cień
@Fillia Do widzenia
No mnie wampiry nie ciągną, ale jeśli zmienią system (a nie zmienią), to może bym się skusiła. No i minusem jest też brak forum
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (10-05-2021 o 10h28)
1. Obsydian
@Faren- masłownik? masłozbójca?
1. Absynt
Myst teraz przyszło mi do głowy killer butter, ale masłozbójca mnie kupił. xD
1. cień
@Lacrima Punkty PA Ci się nie kumulują, musisz codziennie grać, bo inaczej przepadną
1. Obsydian
Tak jest zawsze. Najlepsze pomysły przychodzą po fakcie ._.
chociaż ja będę robić ripleja hehehe
1. Cień
@Elodie ja użyłam innych słów niż ty, to mogłaś coś innego napisać.
@Lacrima ja jedynie jedną ścieżkę przeszłam, niby fajna ale dużo braków było.
1. Absynt
Właśnie słyszałam, że coś z tym systemem nie teges, że jakieś limity są. Szczerze mówiąc, ja też nwm, czy będę grała, ale zajrzę na pewno, choćby z ciekawości :>
No i nowego Syfa jestem ciekawa, mam spory sentyment do liceum. Wiem, że to pewnie nie będzie to samo, ale jednak jakieś wspominki czy coś się uruchomią...
Dlaczego zabrali Lysandra, halo? Ktoś jeszcze pamięta naszego zapominalskiego poetę? :<
1. Obsydian
To zabieranie bohaterów było takie nie halo. Nie wiem co oni mają w głowie zabierając część WS'ów a część zostawiać. Przecież to się kupy nie trzyma
1. Absynt
Lacrima prolog jest za darmo i jest dość długi by zapoznać się z czym mamy do czynienia. Plusem na pewno jest to, że możesz robić kilka wątków na raz, bo każdy WS to inna historia i oddzielny system punktowy, plus duży jednorazowy darmowy bonus w banku. Codziennie 500 AP i trzeba to zużyć, bo inaczej przepada. 500 to niby dużo, ale szybko schodzi i nawet dobrze wątku się nie da rozwinąć, bo dialogi są płatne.
Natsuki nasz zapominalski poeta z SFL oficjalnie zamieszkał na wsi, ale nieoficjalnie i prawie nikt nie poznał, ale zamienił się w zapominalskiego sylfa w Eldaryi czytającego z gwiazd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Faren (10-05-2021 o 10h37)
2. Absynt
@Mysti też tego totalnie nie rozumiem. Przecież chcąc grać w kontynuację danej serii liczysz na to, że spotkasz stare postacie, TYM BARDZIEJ WS'ów, przecież wykopanie połowy i zastąpienie jakimś gorszym sortem (dalej ubolewam nad stratą Ezarela i pojawieniem mateuszka) to murowany ból czterech liter grających (w tym mnie).
Myślałam, że sprzeciw na Syfie da im do myślenia, ale bimuf bardzo lubi powtarzać swoje schematy, bez względu na to, jak głupie by nie były xd
@up właśnie zastanawiałam się ostatnio, dlaczego ze wszystkich męskich postaci w NE najbardziej ciągnie mnie do Pana Czytam z Gwiazd. Już wiem XD (czy tylko ja żałuję, że ani on ani Koori nie mogą być naszymi WS'ami? :<<)
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (10-05-2021 o 10h41)
1. Absynt
Natsuki ja już od wczoraj jestem przekonana, że Adalric lub Jamon to najlepszy materiał na męża. <3
1. Obsydian
Ja nie wiem, kto tam wpadł na pomysł - dejmy matołusza dziewuchy będą zadowolone!!!!
ty chyba powinieneś iść sobie zbadać czytanie ze zrozumieniem
1. Absynt
O tak, takiego Jamona chętnie bym przygarnęła. Szczerze mówiąc, najwięcej klasy w całej NE ma on i Purral ( te jego hipnotyzujące spojrzenie).
@up mateusz to jeden najgorszych możliwych WS'ów, z jakim miałam w życiu do czynienia (a trochę w otome się grało). Gdybym spotkała takiego na swojej drodze, uciekałabym gdzie pieprz rośnie. Jakoś nie ciągnie mnie do zbyt pewnych siebie facetów, nie mających pojęcia o życiu, którym wydaje się, że wiedzą wszystko o wszystkim ;/
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (10-05-2021 o 10h47)
1. Absynt
Natsuki właśnie opisałaś mojego chłopa irl tak 1:1. xDDD
Jak w grze się zgodzę, że ten typ jest denerwujący na dłuższą metę, tak ze swoim już 11,5 roku siedzę. >.>"
Przy okazji ładna blokada Cienia ;>
Ostatnio zmieniony przez Faren (10-05-2021 o 10h50)