Fillia coś z laktozą? : P
Ostatnio zmieniony przez Roni (09-05-2021 o 20h10)
– Coś ty zrobił z włosami?
– Są jak wata cukrowa!
– Wyglądają idiotycznie...
– Ale jak wata cukrowa!
°°°·.°·..·°¯°·._.· ·._.·°¯°·.·° .·°°°
Strony : 1 ... 397 398 399 400 401 ... 1325
Ostatnio zmieniony przez Roni (09-05-2021 o 20h10)
1. Cień
@Tryphena skoro tak mówisz, to możesz zamawiać wegańską, pojemy razem <3
A ja napoje załatwiam, jakie chcesz?
@Roni taaa, niestety strasznie mnie wysypuje po mleku, gdy dodawałam do kawy czy właśnie po pizzy serowej. Po zrezygnowaniu to o wiele lepiej wyglądam ;(
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h13)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (09-05-2021 o 20h13)
Ostatnio zmieniony przez Roni (09-05-2021 o 20h20)
3. Absynt
Bry, przyszłam tylko dać znać że żyję. Mam nadzieje, ze cieniaski są grzeczne i nie szaleją z wygranymi.
Przyszłam też się poskarżyć, bo skończyłam trzeci odcinek NE i nie dość, że zamiast Nevry przylazł mi Mati to jeszcze uciekło mi ilu. Jeszcze wypstrykałam się z maany, a będę musiała robić replay jak się okazuje jeszcze w drugim odcinku. Heh chciej być dobry dla dzieciaka, ale chyba muszę być bardziej chamska. >.>"
To tyle z mojej frustracji. Tak naprawdę przyszłam powiedzieć, że jest mi smutno bo nie mam mojej maany. ;<
O i z tej frustracji nabiłam punkta xD
254
Serio nasza ostatnia wygrana była 24h temu? o.o"
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-05-2021 o 20h25)
Ostatnio zmieniony przez Igris (09-05-2021 o 20h22)
1. Cień
@Tryphena no to lecę już po twoją colkę zero, a akurat ona jest najlepsza.
A chcesz mieć moje 176cm wzrostu?
@Faren a idź ty, wszyscy śpią to nikogo po za mną nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h24)
2Cień
wooaa ale pogaduchy xD, ja w końcu wyklułam nowego chowańca..kupionego przypadkiem...ciekawe czy uda mi sie go wyżywić hahahaha
@Tryphena ja mam 158cm... wiec też nie jestem wysoka :> niscy o dziwo nie maja źle
Ja pije mleko choć nabiał nie do końca się ze mną zgadza xD..ale nie wyobrażam sobie życia bez kakao w zime, czy kawy bez mleka/śmietanki xD
Próbowałam sojowe,migdałowe,owsiane ... i to nie mleko XD ale produkty bez laktozy sa zjadwlie...
Też mi sie maży jakiś wypad...najlepiej takie miejsce bez zasiegu xD
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (09-05-2021 o 20h26)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (09-05-2021 o 20h26)
2. Absynt
Hej ludzie! Wracam, długo mnie nie było. Zasiedziałam się w pisaniu. Mam już pierwsze 14 stron książkowych na konkurs :D
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (09-05-2021 o 20h28)
3. Absynt
Widzę, że mimo sporej ilości postów to raczej walka słaba. xD
Wczoraj miałam 3100+ maany teraz mam 471, czuje się z tym źle, bo chcę tę skazę z Matim poprawić jak najszybciej i nie mam za co. A pszczołom kasy dawać nie będę! Nadal mi nie oddali moich należności. >.>"
ZNOWU XDDDD
255
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-05-2021 o 20h29)
Ostatnio zmieniony przez Roni (09-05-2021 o 20h29)
1. Cień
@Tryphena u mnie w ogóle dla mnie nie jest słodka, jakoś dziwne kubki smakowe mam.
@Serafiel ładny jest twój chowaniec, ale chyba drogi w utrzymaniu jest.
@Ruby-nova tęskniłam, hejka!
Możecie przestać nabijać te punkty? D;
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h30)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (09-05-2021 o 20h31)
2. Absynt
Ja tylko przyszłam tu ponarzekać na swoje nieszczęście i jak mi źle być biedną. xD Nie sądziłam, że ja tu na raz dwa punkty wbije. xD
@Tryph chyba tak zrobię. Przed pożarem robiłam drugi odcinek z nim dla ilu i na fr z Koori, więc chyba w najbliższym możliwym czasie zrobię replay drugiego i pójdę sobie z Chromem.~
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-05-2021 o 20h32)
1. Cień
@Tryphena może tak, częściej go piłam zamiast tamtych haha
HA! zablokowałam ^^
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h32)
1. Absynt
@Fillia mam prawie tyle samo wzrostu co ty, 177 cm XDD
Awww i cześć! Ja też za całym forum tęskniłam!❤
@Roni @Tryph hej, hej zaraz się rozpiszę, chwile ogarnę inne posty
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (09-05-2021 o 20h34)
1. Cień
@Ruby-nova #TeamWysokieBaby jesteśmy xDD
@Faren a się żal, jesteśmy tutaj.
@Tryphena a to to już co innego xD
Ja bym mogła tak gadać o swoim uzależnieniu do tuńczyka.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h35)
1. Absynt
Rozmowa o wzroście? To powiem wam, że nie wiem ile dokładnie mam. xD Oficjalnie na dowodzie jest 176cm, ale jak sama raz z ciekawości sprawdzałam to wyszło mi 170cm i już w końcu nie wiem, czy pielęgniarka w gimnazjum była pijana jak mnie mierzyła, czy ja się skurczyłam. xD
@Fillia wyżaliłam się na forum, idę teraz znęcać się nad mobami w Genshinie! Za długo dzisiaj ten odcinek robiłam, muszę się odmóżdżyć. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (09-05-2021 o 20h36)
Ostatnio zmieniony przez Igris (09-05-2021 o 20h37)
1. Cień
@Faren a możesz więcej się wyżalić. A co do pielęgniarki to zapomniała okularów i wpisała pierwsze lepsze cyfry xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (09-05-2021 o 20h39)
1. Absynt
A witam witam, bimber gotowy i zwarty do bitwy No mniej więcej
Przyszłam z działki i kontroluję czy ilość fioletu jest odpowiednia do przesiadywania w tym wątku xD
No i na lodach byłam, polecam malinowe z maczka ♥♥
O i widzę rozmowy o wzroście to mogę wam już powiedzieć, że rozmawiacie z kurduplem 162 cm </3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (09-05-2021 o 20h39)
2. Absynt
Napiszę tylko tyle by was zaciekawić he, he... XD
Mamy noc, kilka minut po północy. Pada deszcz i jesteśmy w górach w Szwajcarii (nie będę wchodzić w szczegóły miast). Główna bohaterka imieniem Claire (czt. Kler) nie może zasnąć. Ma wrażenie jakby ciągle coś wołało jej imię. W kółko i w kółko szeptało to samo słowo. Ostatecznie postanawia wstać. Wtedy zauważa nazwijmy to magiczną ścieżkę, która wskazuje jej drogę z pokoju. Już trochę spojlerując ta ścieżka wyprowadzi ją z domu aż w las i jeszcze dalej. Kiedy wychodzi z pokoju zaczyna słyszeć dziwne, niepokojące stukanie, jakby ktoś pukał do drzwi jej domu...
Ciąg dalszy nastąpi w kolejnym poście XDD będę polsacić a co!
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (09-05-2021 o 20h39)