1. Cień
Oglądałam TWD aż do piątego sezonu, kiedy to zrobił się z tego jeden wielki melodramat.
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 1323
2. Cień
obejrzałam może z 3 odcinki. Jednak produkcje o zombiakach nie są moim zainteresowaniem, wystarczy mi obejrzenie całego gameplayu TLOU2 z Izakiem :>
Ostatnio zmieniony przez Mystification (29-04-2021 o 11h31)
1. obsydian
różnież oglądałam twd głównie ze względu na darylowe love, a potem to już było zbyt mało by mogło podtrzymać moje zainteresowanie
oraz grzybne zombiaki z tlou>>>>>>>wszystkie inne
1. Cień
życzę ci żeby nie był tak zły jak ostatni sezon GOT :v
ja zaczęłam ostatnio przygodę z "Kto zabił Sarę" jeśli ktoś lubi seriale kryminalne to polecam bo to jest złoto. Jeszcze tak dobrze trafiłam, że zainteresowałam się tym serialem przed wyjściem drugiego sezonu więc nie będę musiała długo czekać na kontynuację
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (29-04-2021 o 11h41)
1. Obsydian
Kto Zabił sarę ? Aż polecę zobaczyć opis
1. Cień
myślę że opis nie ogarnie wystarczająco co tam się odjaniepawla
no serial nie nudzi, przynajmniej mnie, odcinki trwają 40 minut a ja się czułam jakby zleciało 10 i nie możesz przestać oglądać bo ciągle się coś dzieje, poznaje się coraz to nowe fakty na temat śmierci Sary. No dla mnie gitówa
tylko za dużo tam cimcirimci jak dla mnie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (29-04-2021 o 11h45)
2 Cień
Kurcze, przez was moja lista do obejrzenia zaczyna się robić dość długa :d
1. Obsydian
Spokojnie z doświadczenia wiem że ok 3 sezonu scenarzyści wszystko psują i już się nie chce oglądać
1. Cień
@Roni jak zobaczyłam zakończenie to miałam takie wtf przecież to już wszystko było oczywiste XD
@Myrida tym komentarzem tylko przypomniałaś mi jak zepsuli Riverdale i 13 reasons XD
1.Absynt
Ubrana, najedzona powracam. Dużo mnie ominęło? XD
Ostatnio zmieniony przez Roni (29-04-2021 o 11h55)
1. Cień
widziałam, mój ulubiony moment jak Sara wali głową w lustro XD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (29-04-2021 o 11h59)
1.Absynt
Jestem fanką kanapek z 647372 ilością dodatków a więc wykminiłam sobie kanapunię z serem wege szynką sałatą pomidorem ogórkiem rzodkiewą i szczypiorkiem XD Najlepsze co istnieje serio ale płatki owsiane są też kox. A i ofc nie mogło zabraknąć mullermilcha
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 12h02)
1. Cień
bujaj wora Sełasajd nie będę polecać ci serialu z taką ilością nagości żeby ci biedne oczy nie przeciążać
1. Absynt
Jak mowa o serialach i filmach to ten nie polecam filmu Erotica(?) jakoś tak się nazywał w każdym razie polskiej reżyserii. Albo może to dobry film ale jestem debilem i nie umiem czytać między wierszami hmmm
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 12h07)
1. Cień
oj Seła Seła ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ✧≖ ͜ʖ≖)( ͡~ ͜ʖ ͡°)
nie @Tryphena ten film to tragedia nad tragediami XD aż się dziwię że tylu dobrych aktorów tam zagrało
1.Absynt
@Mysti kurczaki właśnie nie wiem bo oglądałam z przyjaciółką, miałyśmy burzę mózgów jak jasny uj, ale nie umiałam zrozumieć o co w tym chodzi. A kinda szkoda bo miało to potencjał jeżeli chodzi o idk problematykę? XD
@Seaa ty diabełku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@down o kurczaki nie widziałam ale chyba będę musiała obejrzeć XD
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 12h12)
Ostatnio zmieniony przez Roni (29-04-2021 o 12h10)
1. cień
widziałam tylko szyderczy skrót XD
te "zbiegi okoliczności" kabaret XD