1. Cień
@Faren jakiego bossa?
Strony : 1 ... 277 278 279 280 281 ... 1325
1. Absynt
@Seasaidh Żółtą kostkę rubika w Genshinie. xD
2. Absynt
@Suzuya ale halo halo pisz drugi raz przez formularz przez pomoc i się nie przejmuj, ja napisałam jakieś 3 maila po 8dniach+ żadnej odpowiedzi (tzn dostałam jedną po francusku bodajże z pytaniem o jaki serwer chodzi) to napisałam przez formularz i dostałam za 2 dni zwrot, także to, że wysłałam maila nie ma znaczenia
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 17h02)
1. Cień
@Mooky A! No skoro tak mówisz to chyba idę im gitarę zawracać, bo w innym razie się chyba w życiu nie doczekam zwrotu, skoro maile są w większości przypadków olewane
2 Cień
Przez brak moich bonusowych strojów, chyba przechodzę kryzys Gardziowej tożsamości XD
ja i zero fioletu to nowość
Ostatnio zmieniony przez Igris (04-05-2021 o 17h05)
2. Absynt
@Suzuya zdecydowanie polecam, wiadomo, że zaśmiecanie skrzynki jest troche uciążliwe, ale przynajmniej przez formularz dostajesz ten "bilet sprawy" i możesz sprawdzać cały czas czy jakoś sprawa się posunęła, a nie siedzisz i myślisz czy im w ogole mail doszedł...
@Ayleen haha niedługo odzyskasz doładowania i Twoja tożsamość, wróci na miejsce!!
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 17h07)
1. cień
niedługo beemoova przebije h&m co już drugi rok mi moje sto cebulionów oddaje X''''D
2. Cień
@Igris Ja dzisiaj też nie wytrzymałam i wysłałam dodatek do poprzedniego maila... A 3 minuty później na forum pojawiło się przedłużenie butiku, więc wiem o czym mówisz X'D
@Ayleen I bez fioletu świetnie wyglądasz ;3
Ostatnio zmieniony przez Suzuya (04-05-2021 o 17h07)
1. Absynt
Napisali niby, że właśnie mamy nie dublować wiadomości, bo to tylko przedłuża proces zwrotów, ale nie czuje się z tego powodu winna. Nawet znaku życia w postaci ticketa mi nie dali. ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-05-2021 o 17h08)
1. Obsydian
@Igris, a przypadkiem nie zgarnia się ochrzanu za wysyłanie drugi raz maila w tej samej sprawie? (nawet jeśli zupełnie wszystko zlewają...)
1. Absynt
Niby tak jest, ale jak czekasz 8 dni + to już Ci nerwy puszczają, ja dostałam 1 odp, a później nagle przez kolejne 8 dni cisza, a widzisz, że inni wysłali wiadomość wczoraj i dostali od razu odpowiedź, no to nawet nie idą chronologicznie tylko jakoś losowo odpisują XD
plus ja za pisanie maila i formularza opieprzu nie zgarnęłam, po prostu zwrócili mi hajs na konto i tyle
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 17h10)
Ostatnio zmieniony przez Igris (04-05-2021 o 17h12)
1. Obsydian
Wstałam.
Nie jestem w temacie. O czym piszemy?
I @Sea. Jak można mieć już tyle postów napisanych?
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (04-05-2021 o 17h15)
1 Cień
W sumie opieprz z ich strony byłby już trochę bezczelny
Czekasz z 3 tygodnie i jeszcze dostajesz odpowiedź, że nu nu, tak nie wolno
Ja bym laptop przez okno wywaliła XD
2. Cień
@Faren Ja to samo, zero reakcji. Dlatego pewnie niedługo zacznę skrobać formularz, jeśli to daje mi ułamek szansy, że dostanę zwrot wcześniej XD
@Seitylli Dobrze się spało? ;3
Ostatnio zmieniony przez Suzuya (04-05-2021 o 17h15)
2. Absynt
Raczej opieprzu nie będzie. Nie mogą nawet jednego słowa o wydźwięku negatywnym napisać. Coś o tym wiem, jak mnie w pracy zalewała prośba o odwoływanie rezerwacji bezzwrotnych. xD
U mnie mają jeszcze dwa dni, jak nie wysyłam raz jeszcze.
1. Obsydian
Ochrzan to oni powinni zgarnąć za nie zrobienie zapasowych danych Eldaryi. To przez to jest teraz taki bajzel.
Ostatnio zmieniony przez Thori (04-05-2021 o 17h17)
2. Obsydian
@Suzuya - tak, bardzo dobrze mi się spało. Teraz czekam aż piesełke się obudzi i idę z nim na spacer.
1. Absynt
ja się tylko cieszy, że odzyskiwanie doładowań już za mną i nie muszę się użerać z bimufem
ps dalej potrzebuje pomocy kogo wybrać w TO, może któraś się wypowie czyja ścieżka lepsza? Leitf czy Nevra?
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 17h20)
1. Cień
@Seitylli Mój Pączek właśnie cały czas szczeka na ogródku i gada z psami z osiedla. A potem dla odmiany szczeka na koty sąsiadki. A potem znów rozmawia z psami. Kota można dostać X"D
1. Obsydian
Mój pies nie ma jak latać po ogródku i szczekać na inne psy, bo nie mam domku, tylko mieszkanko, ale za to szczeka na swoje odbicie. Bo nie ogarnia że ten drugi piesek to on. XD
Śmiesznie to wygląda.
@Mooky szczerze powiedziawszy to nie wiem. Ja ogrywałam Nevre, ale jego ścieżka była po prostu nudna. Zastanawiam się czy się na Valka nie przerzucać.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (04-05-2021 o 17h24)
1. Absynt
@Mooky Niestety nie pomogę bo wyznaje team both xD
1 Cień
Ktoś napisał że fioletu mu mało, to jestem
ja jestem fanką wampirka
Ostatnio zmieniony przez Taara (04-05-2021 o 17h27)