1. Absynt
Na moim egzaminie 3/4 sali miało w głowie Koko euro spoko i chyba jeden typo podczas rozprawki prawie zaczął tekst piosenki pisać. Miałam farta, że poznałam ten utwór po angielskim. xD
![https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png](https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png)
Strony : 1 ... 267 268 269 270 271 ... 1325
1. Absynt
Na moim egzaminie 3/4 sali miało w głowie Koko euro spoko i chyba jeden typo podczas rozprawki prawie zaczął tekst piosenki pisać. Miałam farta, że poznałam ten utwór po angielskim. xD
1. Obsydian.
@Ayleen, ja mam 35 bez gierek i utknęłam na tym nieszczęsnym wyborze między Nevrą i Leiftanem.
Mi na mojej maturze z matematyki burczało w brzuchu. Naprawdę głośno.
A teraz męczę samokształcenie z badań fizykalnych.
1. Absynt
Polski w rozszerzeniu to porażka, też myślałam, że poszło mi super fajnie i byłam względnie zadowolona, a niestety z wyników nie byłam zbyt zadowolona XD
u nas była imba, bo laska zrobiła zdjęcia sali przed maturą, wstawiła to na snapa i ktoś to później zgłosił do CKE i chcieli nam maturę z matmy unieważnić....
@Vandea daj znać kogo wybierzesz, bo ja nie potrafię wybrać ;;
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 10h56)
2. Cień
Matura rozszerzona z polskiego to w ogóle w moim przypadku żart jakiś był, wiedziałam, że nie planuję już iść na nic związanego z polskim, więc przyszłam, pierwszy raz w życiu napisałam interpretację porównawczą, coś tam posmęciłam o miłości i toposie ucieczki od świata, a potem wyszłam w połowie, bo dostałam okresu i jeszcze mi się spieszyło na nowy odcinek Gry o Tron (bo wtedy akurat ósmy sezon wychodził). Finalnie wyszło z tego 78%, nie mam pojęcia skąd, bo spodziewałam się może 30 xd
1. Obsydian
Wstrzelić się w klucz na maturze to jest porażka. Wgl matury są moim daniem źle napisane. Zwłaszcza na biol-chemie miałam mega zdziwko gdy robiłam maturkę z chemii bez przygotowania z 2014 chyba( przed wprowadzeniem zmian) i wykręciłam 67% a nową wersję z pomocą korepetytora ledwo na 30 walnęłam. No tragedia XD
1. Obsydian.
@Mooky, jasne. Spróbuję jak już ogarnę to samokształcenie.
Na razie szukam sobie pacjenta, potem pójdze z górki.
1. Absynt
@Vandea Dlatego mój konflikt między Nevrą i Leifem rozdzieliłam na dwa serwery. xD
Ja tak miałam na rozszerzonej geografii, myślałam że rozwaliłam ten egzamin, a wyszło że zdałam go na 36% a rok później na poprawce 38%. >.>"
2. Absynt
@Faren to chyba najlepsze rozwiązanie, ale nie mam aż tyle czasu, ze dwa serwery w pełni ogarniać ;;
1. Obsydian
boże Faren tak samo XD
klucze są do kitu w sumie straciłam czas tylko na poprawkę bo i tak nie zmieniłam kierunku studiów xd
1. Absynt
Uratowała mnie historia podstawowa na 60%, że dostałam się na te studia. xD
Ostatnio zmieniony przez Renissance (04-05-2021 o 11h03)
2 Cień
Mi też chcieli unieważnić maturę, bo laska z mojej klasy przyniosła smartwatcha i myślała, że nikt się nie skapnie
@up tylko niech jeszcze oddadzą te stare doładowania:')
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (04-05-2021 o 11h04)
1. Absynt
a co w ogóle studiujecie?
Ayleen nooo to to już grubsza akcja XDD u nas ten telefon miałą tylko przed maturami, ale czasami to mam wrażenie, że ludzie logicznie nie myślą....
Renissance dzień dobry, jak miło, że przychodzić z taką dobrą infromacją!
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 11h04)
2. Absynt
Aby skorzystać z bonusowych przedmiotów, które można odblokować po odzyskaniu starych doładowań, drzwi antycznego butiku pozostaną otwarte do 31 maja włącznie.
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-05-2021 o 11h06)
1. Obsydian
U mnie akcja z smartwatchem przeszła w poprzedni roczniku. Typiarz ukręcił maturę na 90% a z polskiego jakoś super mu nie szło XD
1. Absynt
Na próbnych maturach z rozszerzonego polskiego u mnie brało udział tylko 5 osób (ogólnie moja szkoła była mała, prywatna). Typ myślał, że uda mu się przeszmuglować telefon. Uwalili go i maturę zdawał na następnym roku.
2. Absynt
Wtf co za typ, zeby na próbne wnosić telefon XD przecież też wynik nie ma tak znaczenie, że to jest porażka, tak samo na normalnych też nie musisz mieć nawet tych 30%, masakra co z tymi ludźmi jest nie tak
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 11h15)
1. Obsydian
na próbnych? D:
2 Cień
A ja pisałam filozofię jedyna w całej szkole XD
I pamiętam, jak typ z komisji zasnął i chrapał tak głośno, że nie mogłam się skupić w ogóle;-;
@up ja pisałam po angielsku, ale czytałam, że kontakt z nimi przez mail jest jeszcze cięższy
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (04-05-2021 o 11h16)
1. Obsydian
phahah XD ja na biolce wyglądałam jak śmierć podobno i czułam na sobie wzrok komisji non stop
1. Cień
U mnie chyba najmniej było ludzi na maturze z historii, bo może z 12 osób. Ogólnie teraz jakbym się mogła cofnąć w czasie, to mocno bym się uderzyła w głowę i zapytała, po co mi ta historia w życiu xd
1. Absynt
@Renissance ja do nich pierwszego maila z zapytaniem napisałam po polsku i na niego otrzymałam bilet. Drugiego maila napisałam im po angielsku, bo moja sprawa tyczy się dwóch serwerów. >.>" Na niego nie mam ani biletu, ani odpowiedzi do dzisiaj. Wysłałam im tę wiadomość jeszcze na bilecie. >.>"
A na mojej maturze padał śnieg, a ja w spódnicy przed kolano. xD
Na mojej maturze z historii były ze mną trzy osoby z czego tylko jedna pisała rozszerzenie. xD
3.Absydian
159
Dobra wracam świeżo po maturze i stwierdzam jedno GG ez XDDD Jutro się posikam serialnie
A co do matury to ja nigdy nie widziałam nikogo na maturze z niemieckiego lol
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-05-2021 o 11h50)