3. Absynt
@Tryphena, zgadzam się XD
Gdzie mieszkasz to wbije ci na kwadrat XD
Ja miałam rozszerzenie biol-chem-mat-ang, polecam XD
7
Ostatnio zmieniony przez Lythan (29-04-2021 o 09h47)
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 1323
1. Obsydian
Akurat za bubbletea nigdy nie przepadałam, za słodkie są dla mnie. Nie dość, że pije cukier to jeszcze go jem XD chociaż może nie wszystkie takie są.
1. cień
fuf, gdzie znajdę to nowe rozszerzenie? chcę się pośmiać z mojej kuzynki, bo ona aspiruje do bycia mną, ale idzie nową podstawą XDD
bubble tea ok, ale tylko niektóre smaki. czasem juz serio przesadzają ze słodkością. a do tego tymi kulkami idzie się udławić, serio
Ostatnio zmieniony przez Rissie (29-04-2021 o 09h43)
1. Obsydian
Absyncie masz wygraną
Ok, widzę że nie muszę podpowiadać
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-04-2021 o 09h44)
1. absynt
lęk przed zadławieniem się kulkami z bubbletea jest w mojej topce lęków na tym świecie
Ostatnio zmieniony przez Asame (29-04-2021 o 09h46)
3. absynt
@ryż a to matura 2023 chyba, musisz poszukac bo ja nie mam linka
spadam na razie pa
i to w wielkim stylu xd
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (29-04-2021 o 09h47)
1. Obsydian
Chciałabym się włączyć w rozmowe o maturach itd. ale nie mam siły rozmawiać o nauce w grze D:
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (29-04-2021 o 09h47)
1.Absynt
@Lyth słuchaj no okolice Poznania, zapraszam XD
@Fuji powiem ci szczerze, że zdałam do klasy maturalnej ale z moją nauczycielką od matmy, która uczyć nie umie ale jest wredna kosztowało mnie to wiele wysiłku, łez, samodzielnego zaczynania od podstaw z korepetytorką bo braki sięgały do początków gimnazjum plus musiałam dostosować się do jej zawyżonego poziomu (potrafiła dowalić funkcję logarytmiczną, która z tego co kojarzę nie jest na podstawie XD) aczkolwiek jestem i idę po te debilne 30% z podstawy z matmy
@Myrida yayyyyyyyyyyy <3
@Risse oraz Fuji ano matura z 2023 jest przewalona co gorsza mój brat będzie w jej systemie więc...
@down Wsm też planuję uczyć się w Warszawie, więc możnaby się zgadać haha A tak to samochodem ok 2h pociągiem 3h ale możesz też takim szybkim dotrzeć i być krócej
@Nymfa wsm znam bo maturka i nauka w grze wspomniana mnie dobja no ale cóż temat jakoś tak sam zszedł
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 09h51)
1. Obsydian
Oj u mnie ciężko z matematyką, najzdolniejsza w tej dziedzinie nigdy nie będę XD
1. cień
poznań jest super! mój chrzestny tam mieszka, byłam kilka razy dłużej, naprawdę piękne miasto. jeśli chodzi o studia to tylko tam albo do Wawki
Gryf, w sumie h5 z matmą, tylko że ja jestem na rozszerzeniu :'') moja nauczycielka jest też moją wychowawczynią i no cóż, stany lękowe dzień dobry
Ostatnio zmieniony przez Rissie (29-04-2021 o 09h52)
1. absynt
nie wiecie co dobre, Kraków zaprasza
2.Absynt
Właśnie do Warszawy planuję się wybrać, jednakże musiałabym mieć pewność, że będę miała gdzie pomieszkiwać i przez tą niepewność nie mogę zapisać się na rekrutację, która jest tu i teraz, a przynajmniej mam dzikie rozkminy co zrobić ;w;
@Risse to wsm z podstawy możesz mnie uczyć hahha i taaak stany lękowe przed każdą matmą to chyba moja nowa pasja :^
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 09h54)
1. Obsydian
Ehm, ehm. Zaprosiłabym was na moją wieś, ale i tak nie będziecie wiedzieć gdzie to jest XD
1. cień
Gryfek, jak się tam wybierzesz to ja do ciebie dojadę w następnym roku i będziemy sobie mogły chodzić na soczek aloesowy!
edit: mogę cię uczyć wszystkiego co nie jest geometrią płaską i przestrzenną <3
Brzydgoszcz jest okropna, nie polecam, nie zapraszam
Ostatnio zmieniony przez Rissie (29-04-2021 o 09h55)
2. Cień
powodzenia Warszawie, na studiach znienawidziłam to miasto a od tego roku czekają mnie kolejne dwa lata magisterkowej męki w tym mieście ;')
1. Absynt
@Risse całkiem możliwe, że do warszawy oraz na studia wybiorę się razem z tobą za rok bo jak mówiłam rekrutacja jest już teraz liczba miejsc ograniczona, studia dzienne plus płatne więc musiałabym mieć gdzie mieszkać i no robotę też by było fajnie tam mieć XD A soczku aloesowego zawsze ^^
@Nymfa dawaj może skojarzę XD
@Asame byłam jedynie we Wrocławiu ale jak do Krakowa się wybiorę to mnie oprowadzisz <3
@Myst oooh dlaczego znienawidziłaś to miasto
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 09h57)
1. Obsydian
Tez nie mam miłych wspomnień z Warszawą... kiedyś dwóch typów zainteresował mój telefon...skończyło się na połamanych żebrach, nie pozdrawiam
@Tryphena trochę wstyd mi XD jakieś 20km od Radomia
1. Obsydian
@Mystification śliczna stylka
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-04-2021 o 10h01)
1.Absynt
@Nymfa Nie jest z pewnością tak źle ale Radom to dla mnie zawsze chytra baba z Radomia XD Nie no żartuję w mojej "wsi" policja zastrzeliła chłopaka a jakaś parka uprawiała s++ przed szkołą podstawową xddd
@Risse ooo ja głównie ćwiczę równania i nierówności, funkcję (kwadratowa o wiele lepiej mi idzie niż liniowa) oraz ciągi bo to są moje mocniejsze strony
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 10h03)
1. cień
gryf, to chodź ze mną, nie przejmuj się szkołą. gap year może serio dużo poprawić w zdrowiu psychicznym <3
u mnie się nic nie dzieje, brzydgoszcz jest za nudna
Ostatnio zmieniony przez Rissie (29-04-2021 o 10h03)
1. Obsydian
@Tryphena woo 0o to nieźle się tam bawicie, u mnie typ rzucił ostatnio rowerem w jednostke straży pożarnej gdy wyjeżdżała do akcji i powiedział, że go potrącili XD
1. Cień
@Tryphena jestem wieśniarą mówiąc prosto XD zostałam wychowana w swobodzie, ciszy, zapachu kwiatów bla bla bla
do Wawy dojeżdżałam po półtorej h przez co na zajęcia o 8:30 wstawałam o 4;30 żeby zdążyć na dobry pociąg. To już pół biedy to sen nie jest tak istotny chociaż raz zasnęłam w pociągu ale to zupełnie osobna historia XD
Warszawa jest pieruńsko głośna, wolna, zatłoczona zanieczyszczona. Mój zimowy przyjazd na drugim roku przelał szalę goryczy i powiedziałam sobie że ni kija tu nie zostaję, będę przyjeżdżać codziennie. Mianowicie wyszłam z pociągu na patelnię po Pałacem i powietrze było tak zanieczyszczone że nie mogłam złapać wdechu. Biegłam do metra normalnie się dusząc. Byłam w szoku że powietrze może być tak targiczne. Poza tym od czasu studiów zaczęłam miewać migreny i cykliczne bóle głowy wywołane tempem i jakością życia w stolycy. No miasto nie dla mnie. Wyjechać na jakiś czas spoko, ale na dłużej to nieeee
1.Absynt
@Risse niby tak ale wiesz jak to jest jak rodzinka naciska, że masz już i teraz plus boję się, że nie złapię z nikim kontaktu przez to, że będę o rok starsza idk czm taki lęk ;w;
@Nymfa w obu naszych miastach bawią się świetnie ale co do prób wyłudzenia odszkodowań to tyyyyle słyszałam, że ja muszę w kamerkę samochodową zainwestować xd
@up ahhh jeżeli większość życia spędziłaś ze świeżym powietrzem oraz w ciszy to ja serio się nie dziwię, że Warszawa nie jest dla ciebie przyjemna. Ja akurat jakoś tak lubię tłok, ludzi, nowoczesne budowle chociaż z drugiej strony mam wrażenie, ze w big mieście bardziej odczuwa się samotność. A co do smogu niestety też miałam okazję się z tym spotkać, chociaż na wiejskich też się zdarza złe powietrze bo ludzie nie rozumieją, że nie wszystko można ot tak w kominku spalić
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-04-2021 o 10h09)