3. Obsydian
jeeej wygrana c: Mamy to
115
Ostatnio zmieniony przez Aven (02-05-2021 o 22h52)
![https://i.imgur.com/UqdXtkA.jpg?1](https://i.imgur.com/UqdXtkA.jpg?1)
Strony : 1 ... 229 230 231 232 233 ... 1325
3. Obsydian
jeeej wygrana c: Mamy to
115
Ostatnio zmieniony przez Aven (02-05-2021 o 22h52)
1. Obsydian
Odcinek 4 NE w ogóle jest dla mnie pełen unoszenia jednej brwi. Ale nie powiem za wiele
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 22h52)
1 Cień
Powiem wam, że strasznie nie lubię tego zaklepywania postów, ale nie będę się kłócić, skoro obsydian i tak przegrywa XD
1.Obsydian
Gdy wpiszecie 42 w google wyskakuje to:
Wielkie pytanie o życie, wszechświat i całą resztę – jeden z motywów książek Douglasa Adamsa z tzw. trylogii – Autostopem przez galaktykę.
2.Obsydian
jaki czerwony szturm, prawie jak w 1917
@Taara, no ja wolę zaklepać post i na spokojnie napisać co mam do powiedzenia, zamiast się stresić
@Nymfa, google ma więcej polotu od nas z 42 XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (02-05-2021 o 22h53)
1. Absynt
I moja super ranga znika
@Rue tak jak wyżej powiedziała @Taara jakiś easter egg do czegoś związanego z tą liczbą szkoda, że nie 420to już ostatni, chyba...
1. Obsydian
@Taara. Chcę przypomnieć że w cieniu jest jedna osoba, która wstawiając komentarz daje tylko "x"
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 22h53)
1. Absynt
Dobry wieczór wszystkim, jak nastroje?
1.Obsydian
@Lemonia XDDDD elda i shrek to niekończący się meme material
nie ma nic złego w tym, skoro te posty w ciągu następnych 30 sekund są uzupełniane, czil
Hejka @Asame, wieczorne zamulanie na forum przed nauką, jest czilera utopia, a jak u ciebie?
Ostatnio zmieniony przez CIementine (02-05-2021 o 22h55)
1 cień
Te wszystkie memy to złoto, gdzie takie dzieła mogę znaleźć?
1. Obsydian
Taara yep, mnie też to irytuje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1 Obsydian
Inaczej czasem się nie da. Skoro inne straże też tak robią to i my tak robimy
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 22h57)
2. Absydian
imo nie ma co się spierać o to
UWAGA, UWAGA, POCZYNIŁAM MEMA, PROSZĘ GO DOCENIĆ:
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (02-05-2021 o 22h57)
2 Cień
@Myrida, chcesz powiedzieć, że jestem za tę osobę odpowiedzialna? Nawet nie wiem o kogo chodzi xD
@Clementine no właśnie nie widzę powodu by się stresować, w sumie im później wleci Twój post tym większe prawdopodobieństwo że ludzie go przeczytają, szczególnie jeśli tempo jest szybkie xD
@Nymfa <3
No czasem można chcieć się pospieszyć, żeby złapać wygraną, ale jak wszystkie 3 posty które robią tę wygraną to "1" albo "x" to trochę zabawne xD
@Lacrima no i kolejne złoto do kolekcji
Ostatnio zmieniony przez Taara (02-05-2021 o 22h57)
1. Absynt
Ja już mówiłam że albo Ciebsynt albo Absień ale Absydian jednak brzmi najlepiej xD
W ogóle widzę po memach, że poszło już tu dużo piwa i bimbru xD
1. Obsydian
Hmmmm, jestem względnie nowy na forum i nie wiedziałem, że to jest tak odbierane.
edit: zaklepywanie postów jedną literką w sensie
Ostatnio zmieniony przez Aven (02-05-2021 o 22h58)
1. Absynt
Hej, hej! Wracam! O czym mowa?
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (02-05-2021 o 22h57)
Ostatnio zmieniony przez Rué (02-05-2021 o 22h58)
1 Cień
Nie no, jak coś to ja piszę tylko za siebie. Nie sądzę, żeby to było "nielegalne" xD Mnie to irytuje czysto technicznie, bo potem musze kilka razy odświeżyć i się cofać, żeby przeczytać co ktoś chciał napisać :c
Ostatnio zmieniony przez Taara (02-05-2021 o 22h59)
1.Obsydian
@Lacrima, Chad Lance XDDDDD nie powiem, w TO wzbudzał lepsze emocje wśród graczy XDD
Nie no, @Taara, rozumiem <3 . Każdy ma swoją opinię which is fine. Ja po prostu dosyć szybko edytuje te posty, a w sumie często zdarzy się, że coś jeszcze trzeba dopisać (tak jak teraz xDD)
Ostatnio zmieniony przez CIementine (02-05-2021 o 23h01)
1. Absynt
Ja już z przyzwyczajenia odświeżam i sprawdzam czy jeszcze wyżej ktoś coś nie dopisał bo niektórzy ludzie później jeszcze edytują posty a nie chcę niczego przegapić.
Sama zresztą często edytuję żeby coś dopowiedzieć.
1. Obsydian
Niee no ja to ogółem nie mam nic do pacania postów
ALE tutaj w bitwie straży oprócz tych wygranych jest prowadzona rozmowa, a tu trzy kom pod rząd "x" "obsydian" ".." no bez przesady :v każdy pędzi na złamanie karku, a ja potem wracam do tych postów, żeby zobaczyć co jest napisane >///<
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (02-05-2021 o 23h01)
1. Absynt
@Lacrima absolutnie kocham XDDD
@Eva no wiadomo Absydian wie jak się bawić