1.obsydian
Ja standardowo. Uwielbiam Aanga. Kory nawet nie zaczęłam, oglądnełam zapowiedz, stwierdziłam:jak oni mogli mi to zrobić?!. I wykazałam z pamięci
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 00h53)
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 1325
1.obsydian
Ja standardowo. Uwielbiam Aanga. Kory nawet nie zaczęłam, oglądnełam zapowiedz, stwierdziłam:jak oni mogli mi to zrobić?!. I wykazałam z pamięci
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 00h53)
1. Absynt
Ja do Aanga mam ogromny sentyment, oglądałam cała serię chyba z trzy razy i większość postaci jest moimi fav.
Korrę też widziałam i hmmm, mnie akurat ten postęp cywilizacyjny w Korze trochę drażnił, wolałam klimat świata z legendy Aanga. Ale ogólnie kreska bardziej podobała mi się w Korze, sporo postaci było też spoko, chociaż więcej mnie też irytowało a jeśli chodzi o samą fabułę to po pewnym czasie zaczęła mnie trochę męczyć, mam wrażenie, że momentami stało się to trochę zbyt naciągane.
Ale możliwe, że w dużej mierze też przemawia do mnie sentyment do pierwszej serii.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-05-2021 o 00h55)
1. Cień
JA przy pierwszym podejściu do Korry zderzyłam się ze ścianą, ale później dałam jej drugą szansę. W ostatecznym rozrachunku Aangg u mnie zawsze będzie na szczycie, nawet ze względu na sentyment, ale Korra też ma swoje dobre strony, np. super rozbudowany świat duchów czego w Aangu nie było..
To naprawdę temat na dłuuuuuuuuuuuuuugą dyskusję, ale chyba nie ta pora :x xD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (02-05-2021 o 00h57)
2 Cień
Jeśli chodzi o ten postęp to mnie bardziej irytuje to, że minęło 10 tysięcy lat od pierwszego Avatara, a ludzie nadal mieszkali w ziemiankach, po czym nagle dosłownie jedno pokolenie i nagle steampunk i filmy i roboty XD to co oni robili przez te 10k lat xD ich cywilizacja jest dużo dłuższa niż nasza, muszą być jacyś super głupi czy coś
Ostatnio zmieniony przez Taara (02-05-2021 o 00h58)
3. Cień
Tylko wbijam po punkt dla straży.
Już wam nie przeszkadzam.
123
Ostatnio zmieniony przez Fillia (02-05-2021 o 01h00)
1. Obsydian
Bardzo mi przykro ale nic mnie do Kory nie przekona.
Dobranoc
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-05-2021 o 00h59)
21. Cień
Myrida, dobranoc <3
Taara, no właśnie! Ten sam problem tylko inna perspektywa, ja bym chciała żeby te stare czasy potrwały dłużej.. a nie nagle tyle nowej technologii.. JAK?! No to mnie właśnie w Korze na początku zraziło najbardziej chyba
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (02-05-2021 o 01h03)
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (02-05-2021 o 01h04)
1 Cień
No to zupełnie kwestia gustu, dla mnie nawet ten steampunk to zbyt odległe czasy, ale no przesiedziałam i było ok xD najbardziej lubię współczesne (gravity falls/ Steven Universe) albo post apo (kipo/adventure time) xD
1. Absynt
Ooo tak gravity falls na zawsze w moim serduszku <3 Kocham styl tej kreskówki, kolory i wszystko miodzio.
1. Cień
Gravity falls kojarzę, myślę że spoko, ale chyba już za stara byłam żeby jakoś mocno w to wsiąknąć, i tu wracamy do tego kluczowego elementu jakim jest sentyment.
2 Cień
Współczesne gay bajki > wszystkie inne bajki
You can't argue with me xD
Btw nie ma czegoś takiego jak za stary na bajki!!
Ostatnio zmieniony przez Taara (02-05-2021 o 01h11)
3. Cień
Nie wiem jak wy, ale u mnie aktualnie jest kabaret w bloku. Leją się u mnie sąsiedzi z góry są prawdopodobnie pijani I nikt nie może spać, wy też tak miałyście czy tylko ja mam takie szczęście do sąsiadów?
125
Ostatnio zmieniony przez Fillia (02-05-2021 o 01h14)
1. Absynt
Ja chyba nie umiem być za stara na kreskówki haha to znaczy jasne, niektóre podchodzą mi mniej inne bardziej ale zawsze chętnie jakąś obejrzę.
Ostatnio zresztą nawet wkręciłam się w Owl House, podobny humor jak GF i chyba obejrzałam całość w dwa wieczory i nie mogę się doczekać kolejnego sezonu haha.
Plus czasem do tej pory lubię sobie włączyć Muminki na yt xD Ale akurat w tym przypadku to głównie sentyment. Zawsze kojarzą mi się z letnim klimatem i fajnie mi się to oglada letnimi wieczorami.
@Fillia u mnie niestety też zdarzają się takie akcje, sąsiad z dołu jest okropny w tych kwestiach.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-05-2021 o 01h16)
1. Obsydian
@Deer czy ty byłaś na forum syfa, bo tam laski piszą og pod nazwą ceo of geo i mnie to hitnęło mocno, co napisałaś *crying emoji*
1 Cień
Marzę o tym żeby popisać jakieś og ale po majówce zacznie się tak intensywnie na studiach że:(( chyba w wakacje dopiero
Ostatnio zmieniony przez Taara (02-05-2021 o 01h19)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-05-2021 o 01h20)
1. Obsydian
Rozumiem to w pełni pozdrów Sarratię w takim razie
1 Cień
Jakoś strasznie wcześnie to forum chodzi spać:(
1. Absynt
Dla mnie jeszcze wczesna pora xD Ale teraz tak się tu uciszyło, że nie ma nawet o czym gadać. Chociaż może niech to forum chociaż w nocy odetchnie od tego nawału wiadomości w wątkach haha.
1. cień
♥ nie śpię bo gram w simsy ♥
Ostatnio zmieniony przez juzek (02-05-2021 o 01h36)
2 cień
Ja sobie gram w jakąś gierkę na telefon gdzie się kolekcjonuje kotki :v
1. Obsydian
A co tu taka cisza
Ostatnio zmieniony przez Sarratia (02-05-2021 o 03h25)