1. Obsydian
moim ulubionym ws'em z gier otome jest Tadashi ze sweet elite (głównie przez charakter), może jest tu ktoś jeszcze zaznajomiony z tą grą?
still better lovestory that twilight... is there any better lovestory than twilight tho?

Strony : 1 ... 145 146 147 148 149 ... 1325
1. Obsydian
moim ulubionym ws'em z gier otome jest Tadashi ze sweet elite (głównie przez charakter), może jest tu ktoś jeszcze zaznajomiony z tą grą?
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 16h39)
3. Absynt
Mało tu dzisiaj cienia widziałam mówiąc szczerze, głównie Obsydian jak już xD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-05-2021 o 16h39)
1. Obsydian
Dawno nie widziałam fioletowego napisu ze zwycięstwem XD
apropos charakterów. Robiłyście test osobowości mbti?
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 16h40)
1 Cień
Właśnie widzę, chyba przyszłam i zostałam sama xD
a co do ws, to nie wiem czemu się tak uparłam, ale chcę męskiego kitsune;-;
2. Absynt
W sensie masz na myśli ten test gdzie wychodzi INFP, INFJ itd? Czy jakiś inny?
Widzę, że znowu zaczynamy wbijać zwycięstwa
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-05-2021 o 16h42)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 16h42)
1. Obsydian
@Ruby, dokładnie te testy. Polecam zrobić sobie na sakinorvie, jest bardziej akuratny od 16personalities
@Tryphena, mam intp ale obok infp(pośrednicy) supremacy xD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 16h43)
1 Cień
My się tak śmiejemy z Mafiu, a może to on będzie największym czarnym charakterem; bossem drugiego sezonu
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (01-05-2021 o 16h44)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 16h44)
3. Absynt
To ja mam INFJ właśnie, ten najrzadszy, a robiłam na różnych stronach i sprawdzałam ostatnio po kilku latach, więc dalej to samo mam XD potwierdzony fakt
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-05-2021 o 16h45)
1. Obsydian
Stworzyć własnego ws'a w eldce. Hmm ciężko, na pewno by był z jednej z ciekawszych fantastycznych ras. Nie byłby mordercą, nie spał by każdej nocy z inną osobą. Ktoś spokojniejszy, z kim można by stworzyć stały związek, który by się nie rozpadł po jednym sezonie.
Ja wiem, za dużo wymagam
2. Obsydian
@Tryphena, w skali granta entp, w pozostałych dwóch intp. Czuję się czymś pomiędzy ale w stronę intp
Plot twist w którym Mati okazuje się villainem daje plot twist w którym jar jar z gw okazałby się villainem vibes XD
@Ruby, to superancko. Wydaje mi się, że o wiele łatwiej znaleźć xnxx w internecie niż w prawdziwym życiu. Prawdopodobnie dlatego, że siedzą w domu XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 16h46)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (01-05-2021 o 16h46)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 16h47)
1. cień
Wracam do was po 2 odcinku NE i po początku 3. Jestem z siebie dumna jak nigdy, obniżyłam lovometry chyba ze wszystkimi możliwymi postaciami
1. Absynt
Ja akurat cieszę się, że Eza wywalili (przepraszam wszystkich, którzy są jego fanami xD), wybrałam go na WS bo był elfem i wydawał się początkowo spoko z tymi złośliwościami ale im dalej w las tym bardziej zaczynał mnie drażnić a przy tej akcji z jego ex już całkowicie wysiadłam bo zrobił się tam taki melodramat, że masakra xD Ogólnie całe to odejście Eza ze swoją ex i matką Merrego... a idźcie beemoov, brak mi słów xD
Ogólnie ja bym nie dodawała nikogo nowego, wolałabym naprawić stare postacie, które mają potencjał ale cóż mocno zmarnowany. Zresztą, nawet z Matiego można zrobić ciekawą postać bo ziemianin, więc może mieć interesujące postrzeganie tego świata itd ale jedyne co do tej pory z nim zrobili to rzucanie jakimiś głupimi nawiązaniami do świata ludzi i w zasadzie tyle xD
1 Cień
@Elodie ratujesz mnie byłam jedynym fioletowym
@up no jeśli chodzi o Eza, to ja naprawdę już wolałabym, żeby poległ na ostatecznej bitwie. Ruszenie Gardzi do przodu byłoby wtedy wytłumaczone
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (01-05-2021 o 16h48)
1. Absynt
Jezu wywaliło mnie że strony akurat jak miałam wbić 3 absynt! I'm sorry XD jeszcze limit na raz miałam, kombo
1. Obsydian
@Elodi gratulacje
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-05-2021 o 16h52)
2. Obsydian
@Tryphena, dużym plusem takich testów jest to, że potem możesz szukać grupek na których spotykają się ludzie o twoim typie osobowości, polecam, fajne doświadczenie c:
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 16h49)