Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie odczucia co do tamtejszej Sali Gier.
O, zapomniałam o nim - też był fajny xD
Strony : 1 ... 1304 1305 1306 1307 1308 ... 1323
1. Obsydian
Wpadłam tam na początku mojej przygody z SyFem czyli jeszcze kiedy sama byłam w liceum, potem jak Eldarya padła i później miałam jeszcze podejście, ale tam się nic nie zmieniło.
1. Absynt
Wreszcie temat zaprzepaszczonych wątków!!! Już zaczynałam mieć wrażenie, że jestem jedyną osobą na świecie, która o nich pamięta :') Lubiłam wiele z nich, ale niestety często były martwe, więc po części jestem w stanie zrozumieć, czemu nie wróciły :c No ale dlaczego "Czy tak samo jak ja...?", które cieszyło się dużą popularnością nie wróciło, to już naprawdę pojąć nie mogę.
Może by tak napisać do moderatorek, czy nie warto przywrócić stare wątki na Salę Gier...? > , <
1. Obsydian
W sumie można by napisać, ale właśnie obawiam się, że nie ma sensu, bo reanimujemy trupa. W sensie ja bym widziała sens, ale moderatorki mogą stwierdzić, że nie ma.
1. absynt
widzę rozmowę o syfowym forum, to powiem wam, że ostatnio o wiele bardziej wolę siedzieć tu na eldce niż tam, a swego czasu spędzałam na tamtejszej sg masę czasu ;;
w sumie prawda, że kilku wątków tu brakuje, ale czasem mam wrażenie, że tam jest ich tak dużo, że się czuję nimi przytłoczona, a jeszcze ostatnio kilka nowych doszło xd tutaj jest tak jakoś spokojniej :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 21h32)
1. Obsydian
@idontcare, u nas jest spokojniej, bo forum nam umiera...
1. Obsydian
No niestety... Pożar zrobił swoje.
1. absynt
nie pozwolę temu forum umrzeć :o
na syfie też jeszcze niedawno było chyba dosyć martwo, ale ostatnio coś odżywa to forum, więc może dla eldki też jest jakaś nadzieja!! zwłaszcza że ja np. przed pożarem udzielałam się tu baaardzo rzadko, a dopiero niedawno się przekonałam, także zawsze jest szansa na więcej nowych ludków, mówię wam B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 21h50)
1. Obsydian
Zawsze na eventy ludziom się przypomina odwiedzić forum, a potem znikają.
1. Cień
To ja z kolei częściej na Syfie siedzę, bo faktycznie większy ruch tam jest, ale tutaj tez miło zajrzeć. Community z każdego forum akurat bardzo fajne moim zdaniem <3
Ale fakt, to że "Czy tak samo jak ja.." nie ma Eldce też mnie zdziwiło, bo myślałam, że to jest akurat taki wątek, że dużo osób chciałoby pisać
1. Obsydian
Bo to takie trochę odwrócone Zapytajki
1. Obsydian
Ja dopiero dzisiaj wróciłam do domu i spałam, we własnym łóżku, a za chwilę znowu mnie czeka maraton szkoła-praca. Obym zdała tę głupią nefrologię, bo nie wiem co ja zrobię.
Mnie się wattpad kojarzy jedynie z gimnazjalną twórczością także tym bardziej jestem zdziwiona, że coś z tego jest wydawane.
1. Cień
W sumie nigdy za bardzo nie czytałam wattpada, bo mnie ta strona odrzucała, szukanie czegoś jest na niej strasznie nieintuicyjne jak dla mnie :c Najpierw szukałam po indywidualnych blogach, a potem odkryłam ao3 i teraz chyba w życiu bym do wattpada nie wróciła xd
W sumie to nie chcę oceniać całej platformy po kilu ff, które czytałam, ale jednak... trochę mi to nie gra, bo naprawdę mam wrażenie, że oni nawet tego solidnej korekcie przed wydaniem nie poddają
Natomiast z chęcią przeczytałabym książkę złożoną wyłącznie z fragmentów z sekcji komentarzy na wattpadzie xd
Walentynka numer 1
Ostatnio zmieniony przez Mijane (14-02-2023 o 12h12)
1. Obsydian
@Mijane, uroczy pomysł z tymi Walentynkami. Ja utknęłam w takim kołowrotku, że nie miałam kiedy zmienić sygnatury i stylizacji na bardziej klimatyczną.
1. Obsydian
@Mijane, a ile udało się zrobić?
Chciałam też zrobić sygnaturkę chociaż na tłusty czwartek, a obrazek mam za duży i już nie chciało mi się w to babrać.
Dziękuję ♥ Chociaż serduszka białe i połamane.
W ogóle zaliczyłam wczoraj derpa roku w pracy.
Doktor: Gdzie są cukierki?
Ja: Na ladzie - pokazuję pudełko czekoladek.
Kurtyna.
Chodziło o karty dobowego profilu glikemii [cukru we krwi].
1. Obsydian
No to też kwestia niestety porażającej aktywności na forum...
Ja dorzucę od siebie po czasie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (17-02-2023 o 12h57)
1. Obsydian
@Mijane, no strasznie niekomfortowo się czułam przy nim ._.
2. Obsydian
Dżem dobry. Propo lekarzy to ostatnio jeden bał się mi zmierzyć poziom cukru, bo brzydzi się krwi xD (?)
3. obsydian
No nie wierze ze nikt nie skorzystał z okazji
a lekarze to ostatnio tragedia jakas...
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (21-02-2023 o 23h47)