1. Absynt
Vandea napisał
@Faren nie ma od września, a nadal pierwsza w rankingu napisanych postów...
Ja myślałam, że krócej. x"D Halloween jeszcze muciłam event normalnie, w święta zrobiłam speedrun i od tamtego czasu w ogóle lub dosłownie na chwilę jednego dnia weszłam na grę aż do walentynek bo mnie @Crewedka okrzyczała xD
Myrida napisał
Ja widuję ja (albo raczej jej status online) w genshinie (gra) od czasu do czasu.
Gram codziennie więc można mnie często znaleźć online, ale o różnych porach. xD
Ale no okej zostałam wywołana niczym demon z piekła to jestem. xD
Serio to przypadek, że tu przyszłam xDŻyje, jakoś. >.>" U mnie bez zmian: hotel, spanie, genshin, jedzenie. Zmieniła mi się cyfra w wieku z przodu na nieparzystną. Nie czuje z tego powodu żadnej zmiany, po za tym, że mi znajomi cisną. xD
Zniknęło mi się, bo po prostu poczułam wstręt do Eldaryi i aż się zdziwiłam, że to tak po prostu wyszło samo z siebie. Ale oczywiście mówię o grze, nie o użytkownikach forum, za wami mi się tęskni. Q_Q
Ogólnie to jeszcze jak tutaj dużo pisałam
w ogóle dlaczego nikt mnie jeszcze nie przegonił w ilości postów, co?! Czuje zawód xD to wspominałam, że trochę uciekam od stron społecznościowych i doszło już do tego stopnia, że aplikacja FB na telefonie i tablecie poszła bye bye, został sam messenger. xD Jedyne miejsce w jakim przesiaduje to twitter i discord, jak ktoś chce pogadać to tu mnie szturchać: Ana/Rena#8947. ;3
Tak swoją drogą to Absynt coś wygrywał jak mi się zniknęło czy licznik zwycięstw dla nas już stanął kompletnie? xD
świętowałam urodziny Miiko zanim to było modne ( ͡° ͜ʖ ͡°)