1. Obsydian
@Nirez, śmiało i z dumą powiem - to byłam ja. I wywołałyśmy wilka z lasku. Wpadaj na Wyzwanka, wpadaj. :3
@Myrida, @Faren to chyba ostatnio latem tu widziałam...

Strony : 1 ... 1260 1261 1262 1263 1264 ... 1325
1. Obsydian
@Nirez, śmiało i z dumą powiem - to byłam ja. I wywołałyśmy wilka z lasku. Wpadaj na Wyzwanka, wpadaj. :3
@Myrida, @Faren to chyba ostatnio latem tu widziałam...
1. Cień
@Nirez ale przecież odczytałam wiadomość TvT
Pisz na discordzie, a nie XD
@Vandea Farenowskiej to chyba od września nie ma, ulotniła się baba
@Myrida nie chce 3 sezonu bo wiem, że skopią jak nic.
2. Cień
@Van @Faren kojarzę tylko przelotem niestety ale pamiętam, że ma prawie tak samo na imię jak ja i do tego identycznie jak moja bohaterka
A dzięki @Myridzie po raz pierwszy zauważyłam @Anę (w sygnaturce) ^^
@Fillia Nie mam Cię na discordzie T.T
1. Obsydian
@Faren nie ma od września, a nadal pierwsza w rankingu napisanych postów...
@Nirez, właśnie, wbijaj na discorda :<
Ja się boję, że po wypchaniu sobie szafy wszystkim co możliwe zmienią nam avatara Gardienne i zbieraj dla niej ciuchy od nowa...
1. Cień
@Van, jakby nam zmienili avatara to chyba by mnie szlag trafił ^^' A discorda unikam jak ognia, bo dobrze wiesz, że wtedy to już w ogóle wsiąknę na resztę dnia
1. Obsydian
Tylko na chwilę uciekłam do kuchni poprzeszkadzać babci, a tutaj już się dzieją jakieś tajne spiski czy coś....
Czy ja tutaj coś widzę o Discordzie? O.o
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (14-02-2022 o 14h09)
2. Obsydian
Ja wam szczerze powiem że jeśli obawy @Vandea się spełnią, to ja chyba naprawdę żucę te grę.
Trzeciego sezonu też nie za bardzo chce (2 też nie chciałam) bo przechodzenie odcinków boli. Nie mogę z tą ich fabuła, seconda hand embarasment, i tymi wszystkimi dziurami.
No ale jak gra nie będzie się rozwijać to umrze śmiercią naturalną a szkoda by było forum i ludzi.
Jakby nie patrzeć forum to jedyne co ta grę utrzymuje przy życiu
1. Cień
Na szczęście sporo osób utrzymuje ze sobą kontakty i poza forum, i mam nadzieję, że te znajomości przetrwają same, bez forum, jeśli to kiedyś padnie...
2. Cień
@Nirez jesteś na kieliszkach?
@Vandea discord to podstawa teraz!
@Myrida dokładnie, forum jedynie utrzymuje przy życiu, a my Polacy dosyć aktywnii jesteśmy.
1. Obsydian
*Processing* Chyba muszę nadrobić więcej niż 5 postów w tył, by ogarnąć co tutaj się dzieje xD
1. Cień
@Fillia Kieliszkach??? O.O
@Skye (mogę tak do Ciebie mówić? <ładnie prooosi>) Ja też już nie bardzo ogarniam ^^'
1. Obsydian
No właśnie zrobili mi to na Słodkim Flircie temu nigdy nie będę spała spokojnie...
@Myrida, a i tak forum ledwo zipie... No ja tu jestem jeszcze dla przebieranek.
Ja głównie komunikuję się z ludźmi z gry przez discord, jakby ktoś miał ochotę to:
#3690 Atencyjny Melkor
2.Obsydian
Dżem bobry :]
Jak tam wam idzie event? Myślicie, że wspólny wskaźnik się zapełni?
@Myrida co ty gadasz. 2 sezon jest super. Wszyscy wiemy, że cieszysz się z wymiany Balkona na Lancelota xc
Tak btw moim zdaniem Valk albo Ez wrócą kiedyś tak jak Lysander na Syfie.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (14-02-2022 o 13h14)
1. Cień
@Van, co się stało na Słodkim Flircie? To jest to forum, co mieli zamknąć? O.O
Chyba sobie ściągnę w końcu discorda na komputer, bo z telefonu zanim napiszę, to czeka na mnie z 50 wiadomości ^^'
@Nymfa Sądzę, że jeśli go nie popchną, to się nie zapełni. Trochę wolno to idzie...
Ostatnio zmieniony przez Nirez (14-02-2022 o 13h16)
2. Cień
Siemaneczko @Nymfa!
Co do powrotu to pewnie zrobią tak, że Valk nie ginie w 30 odcinku, a Ez w ogóle nie odchodzi.
@Nirez discord na komputerze jest o wiele wygodniejsze niż na tablecie.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (14-02-2022 o 13h19)
1.Obsydian
@Nirez któraś mi mówiła o jaką grę chodzi, ale to nie był syf (nie pamiętam jak się ta gra nazywała).
@Fillia siemaneczko :>
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (14-02-2022 o 13h20)
2. Obsydian
@Nymfa taaa, ja się TAK BARDZO CIESZĘ //
Co do powrotu to bardziej spodziewała bym się powrotu Eza.
Jakby nie było powrót poprzedniego szefa obsydianu byłby bardzo naciągany, niespójny, wymuszony i niezręczny.
Czyli w sumie to co beemove lubi najbardziej, więc może jednak?
3. Obsydian
@Nymfa, Ez może i tak, ale nie wiem jak mogliby zrobić AL z Valkyonem...
@Nirez, forum zamknęli mi na konikach, na SF zmienili avatar postaci.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (14-02-2022 o 13h41)
1. Obsydian
@Nirez Oczywiście! Nikomu tego nie zabraniam ^^
Co do Eza i Valka... Cóż, jeżeli nasz smoczy brat miałby wrócić to akceptuję jedynie pod formą ducha. Choć wtedy musieliby przywrócić też zaginioną Memorię, która swoją drogą mi się naprawdę podobała.
Jeżeli o naszego elfa chodzi, to no nie powiem, chciałabym go jeszcze zobaczyć, bo w TO był moim WS'em, ale nie wydaje mi się by był już jednym z głównych postaci, a jedynie kimś drugoplanowym. Choć także oczami wyobraźni widzę, że gdyby on wrócił, to nasza bohaterka miałaby zawirowania miłosne niczym w hiszpańskich telenowelach.
Gdy pisałam swoją wypowiedź, to pojawiły się dwa kolejne posty. SZALEJECIE!
@Myrida Słońce, sprawdź parę wiadomości wyżej, bo przegapiłaś wygraną. Trochę ubiegłam cię o kilka sekund z postem
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (14-02-2022 o 13h29)
2. Obsydian
@Skyeesan gdzie? Który numer posta? Patrzę i nie widzę. Jest jedno miejsce gdzie obie mamy wpisane "2" ale przed nami jest jeden cień
3.
Na "Otwórz książkę na stronie..." Też zrobił się tłok... Musiałam edytować cytat mimo, że przyjęłam zasadę, że nie daję swojego cytatu jeżeli przynajmniej dwie osoby pode mną nie dały swojego.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (14-02-2022 o 13h43)
1. Obsydian
@Vandea No tak jakoś dzisiaj ruszyła ta zabawa. "Otwórz książkę na stronie..." była kiedyś moją ulubioną!
@Myrida To jest post o numerze #31532. Łatwo jest tutaj coś przegapić, zwłaszcza, że nie ma cię 5 minut i już +5 wiadomości lub nawet więcej!
2. Obsydian
@Sky, Ja też bardzo ją lubię tę grę. Zawsze można się zainspirować tym co kto czyta i w ogóle, czasem wychodzi coś zabawnego.
No i foch... Nawet nie spotkałam dzisiaj chowańca... Mam ochotę rzucić to w diabły i po prostu go kupić, bo tracę na siedzeniu w jednej lokacji ciuszki.
1. Cień
No ja dołożę swoją cegiełkę, otóż pogubiłam się w tej grze i jedynie obserwuję
@Vandea ja bym odpoczęła od tej lokalizacji, ja na ten czas spamuje miejsce, gdzie są włosy z zeszłorocznego eventu.
1. Obsydian
Cóż, może znowu spróbuję łażenia na zmianę, żeby tak nie bolało...