1. Absynt
Jejku czemu nikogo tutaj nie ma? Tak nie może być!

Strony : 1 ... 1248 1249 1250 1251 1252 ... 1325
1. Absynt
Jejku czemu nikogo tutaj nie ma? Tak nie może być!
1.Obsydian
W takim razie ja się dołączę Hej! Jak tam mija wszystkim dzień? ^^
1. Cień
Siemaneczko @Dimitri
U mnie męcząco, a od jutra to karuzela śmiechu i emocjonalna się zaczyna, która się kończy w niedzielę. a tam?
@Ruby no to rozkręć mordo impreze, może niektóre osoby zmartwychwstaną jak ty O-O
1 Obsydian
Wy tu imprezowo, o zmartwychwstaniu... a ja przy poniedziałku tak kompletnie bez energii, że żal po prostu. Liczę, że z biegiem czasu będzie lepiej. Nie zapowiada się łatwy tydzień.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
3. Obsydian
Jaki ładny gif, @Dimitri nie sądziłam że cię spotkam na bitwach, nie mniej jednak gorąco witam
Powiem wam że nie mam motywacji ostatnio aby wchodzić na eldkę (moja autokorekta poprawiła "eldkę na "wódkę" 0-0 XD ). Zwłaszcza że coraz więcej osób znika z forum. Nie pomaga nawet wizja zbliżającego się świątecznego wydarzenia.
Jak wchodzę na forum to nawet po dwóch dniach nieobecności nie muszę nawet strony przeklikać. Zrobił się taki opuszczony dom, pustki aż ech słychać, smutne to1039
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-11-2021 o 21h02)
2 Obsydian
No proszę, jaka niespodzianka. Dziękuję, Dimitri ^^ *pat pat*
Taki uśmiech z rana lepszy od kawy! Od razu lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-11-2021 o 08h25)
1. Absynt
@Fillia ja tu zjawiam się i znikam tak że nikt nie wie czy jeszcze się pojawię, nawet ja sama XDD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (23-11-2021 o 12h21)
1. Obsydian
Witam towarzystwo. U mnie raczej tydzień w żałobie, ale taka kolej rzeczy.
Co myślicie o przecieku na BF? Ja jestem pod wrażeniem, nawet, jeśli mało będzie z tego użytecznych elementów
2 obsydian
Przykro mi, Shairan. Trzymaj się tam...
Przeciek wygląda obiecujaco- nawet jeśli mała szansa, by tego użyć na codzien, to dość bogaty zestaw.
3. Obsydian
Dżem bobry wszystkim w tym wątku.
@Shairan Trzymaj się tam. Po każdej burzy wychodzi słońce. Ktoś mi tak kiedyś powiedział, a brzmi logicznie to się podzielę.
zapomniałam że BF będzie też na eldce. Chyba w nic nie zainwestuję. Chyba.
1040
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-11-2021 o 16h00)
1. Obsydian
Ja bym chętnie tutaj zaglądała i nawet miałam czas, ale złościwością rzeczy martwych jest to, że nie miałam Internetu. :]
Nadal nie mam, ale kupiłam sobie starter i ustawiłam hotspota do laptopa.
2 obsydian
Shairan wspominała, że trafiła cię klątwa nieurodzaju w internet. Ale wiedziałyśmy, że pozatym się trzymasz ^^
3 obsydian
Dziękuję :3 Wszystko ogólnie w porządku, chociaż tak jakoś smętnie, musiałam się wyżalić.
@Van witaj po powrocie zza portalu odłaczenia od swiata
1041
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-11-2021 o 09h50)
1 obsydian
I proszę, weszła z przytupem
tak trzymać, może kiedyś będzie ta premia od Ląsa...
2. Obsydian
A tu przez trzy dni znowu cisza...
Na Black Friday wzięłam doładowanie 23 zł, normalnie pewnie zrobiłabym najtańsze za 6 zł tylko dla stroju, który jednak nie powalił, ale Orencz za tę usterkę dało mi starter za darmo, na którym było 20 zł, więc sobie doładowałam jeszcze za 5 zł.
1. Cień
Powiem wam tak, próbne z głowy to i już brak stresu, a na dodatek ledwo co żyje bo strasznie chce mi się spać.
Jak tam?
1. Obsydian
@Fillia, cześć :3 Jak tam poszły te próbne?
U mnie poza tym, że ścięłam włosy to jeszcze mnie jakieś choróbsko bierze. Chciałabym z tego wyjść, bo boję się o odrabianie zajęć no i w przyszłym tygodniu chciałam jechać na Jarmark Bożonarodzeniowy.
1. Cień
Próbna z P angola poszła mi dobrze, tak samo jak R geografia. Ale matma to katorga, może dostanę te 30%, a Polski to chyba dobrze mi poszło.
1. Obsydian
@Fillia, nie przejmuj się matematyką Ja też ledwo zdałam, ale najważniejsze, że zdałam i nikt więcej o to nie zapyta.
1. Cień
Niby tak @Vandea, ale kurde będę musiała się po prostu przyłożyć, a w ten weekend przechodzę takiego lenia, że to szok.
Od jutra się weźmie za nauke XD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (28-11-2021 o 17h59)
1. Obsydian
@Fillia:
W tej sytuacji mogę zrobić tylko jedno:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Obsydian
Zgadzam się- po zdaniu w zasadzie przestaje się myśleć o tym, na ile procent poszło. Jasne, studia-listy, to ważne. Ale przede wszystkim trzeba zdać XD
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-11-2021 o 09h48)