1. Lśniąsa
Niech wszyscy widzą jak mnie traktujesz!!1: ((Błękitna człowiek bez moralności napisał
@Sil no ale musze mieć drugiego ws, kiedy jesteś zapracowaną business woman i nie masz dla mnje czasu, tag
Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 1325
1. Lśniąsa
Niech wszyscy widzą jak mnie traktujesz!!1: ((Błękitna człowiek bez moralności napisał
@Sil no ale musze mieć drugiego ws, kiedy jesteś zapracowaną business woman i nie masz dla mnje czasu, tag
2. Lśniąca.
Boże, wczoraj znowu przechodziłam trzeci odcinek i dawno nie byłam tak zdenerwowana. Dlaczego każdy mi tłumaczy, że oni mają prawo być na mnie wkurzeni dlatego że ja jestem wkurzona, że Lance jest traktowany jak Święty? Ludzie, uratowałam świat, poszłam w śpiączkę i wstałam jakby minął jeden dzień i nie mogę nawet pokrzyczec?
Pominusowalam sobie z Huang Hua jak tylko mogłam.
3. Lśniąca
1. Obsydian
Seła krem na tort nie wyszedł jak żyć?
2. Obsydian
@Seasaidh. @Lexi. No właśnie. Ja też czerpię niesamowitą satysfakcję minusując z pewnymi osobnikami. Taka metoda na wyładowanie frustracji i okazanie niezadowolenia
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-05-2021 o 10h49)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-05-2021 o 10h49)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (01-05-2021 o 10h51)
1. Lśniąca
@Myrida, szkoda, że gra i tak ogranicza gracza w tych relacjach, finalnie i tak musimy być milusi
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-05-2021 o 10h52)
1. Obsydian
@Seasaidh mój komentarz pełen buntu powstrzymał tylko fakt, że twórcy dali nam opcję żeby nie przeprosić. Czegoś takiego by się nie spotkało w TO. Tam nie ważne co byś wybrała, garnek na końcu i tak by przeprosił
@Silijie niestety też przewiduje że na samym końcu i tak wyboru nie będzie :'(
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-05-2021 o 10h52)
1.lsniaca
Chętnie bym zobaczyła taka ścieżkę. W TO żałowałam, że to porwanie trwało tak krótko - miałam wrażenie że wtedy mogliśmy poznać postać Lanca lepiej, ale po co??? Odcinek i jazda
1. cień
Ahh, gdyby relacje były bardziej rozbudowane, to chętnie zerwałabym związki i przyjaźnie z większością osób (ekhm, Chrome, ekhm Karenn)
Ostatnio zmieniony przez Elodie (01-05-2021 o 10h55)
1. Lśniąca
Mega zaburzyli poczucie czasu w odcinkach, to porwanie to przecież jakaś kpina była.
Co do budowania relacji to MoonLight lovers są o wiele lepiej zrobieni niż Elda i Syf, ja z @Lae jesteśmy fankami
1. Lśniąca
XD A możesz nawet i SCZEZNĄĆ, ja wierze, że w końcu się opamiętasz
A wracając jeszcze do Adalrica, byłby fajną opcją na ws, chociażby dlatego, że jego wizerunek jest mocno fantasy i brakuje mi też takiej postaci tutaj
zamiast dawać Matiego na wsa przykładowo, który jest człowiekiem
A tak, to prawda, długo nie spoglądałam nawet na moonlight, zniechęcona brakiem polskiej wersji m.in., ale w końcu zagrałam, no i co ja mogę więcej powiedzieć
/ a to pomyłka Markiz, mi się akurat wkradła zbędna literka hihi
Ostatnio zmieniony przez Markiz (01-05-2021 o 11h02)
1. Lśniąca
@Markiz aye, to są osobne ścieżki totalnie, więc jest 100% skupienie na danym WSie, oni specjalnie osobne mini apki na to robili. Jedyne co, to system walutowy jest niesamowicie zaporowy i gra jest trudna w odbiorze
@Lae gdyby NIE JA to byś nie grała. Ja się jarałam, a wy nie : //
@Up z tego co wiem to, wszystkie wampiry zostały wydane i ostatnio wprowadzili jakiegoś nowego, z białymi kłakami uwu
1. cień
ML ma idiotyczny system AP, raczej nie tknę tej gry drugi raz właśnie przez to
@Seasaidh No weź! Ja jestem na drugim odcinku NE, a już mam z połową na minusie, bo rzucam w nimi tekstami prosto z mostu. A ci jęczą "ojej, ale niemiła jesteś"
Ostatnio zmieniony przez Elodie (01-05-2021 o 11h01)
1. Obsydian
Ja nie będę się odzywać na temat wszystkich ws'ów, bo przed pożarem ograłam pierwszy odcinek i początek drugiego. Także nie mam jeszcze wyrobionej opinii.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (01-05-2021 o 11h05)
1. Lśniąca
no dobra, ale teraz to ja się jaram w samotności, a Ty na mnie spoglądasz z góry, ze swego traktora >D
1. Obsydian
Droga moderacjo, proszę oddać zapytaje : (
1. Lśniąca
@Aku/Foggy cichutko
@Lae wypraszam sobie ja bede miała sedana, nie traktor
2. Lśniąca
Ale tak poważnie, ciekawie ile Bimuf przewidział czasu na przebaczanie Lance'owi. W sensie, to tak głupie. A z jednej strony kusi ta ścieżka. Ale Nevruś i jak zadecydować?