1. Cień
Van herbata z miodem to obowiązek.
Myrida dwa demony na całe forum to i tak malutko, haha.
Syl dziękuję <3 Powroty do Polski bywają ciężkie, co?
Strony : 1 ... 1213 1214 1215 1216 1217 ... 1325
2. Cień
Żółwik Seła, też jestem w chorobie :3
Dlatego udzielam się na forum, pierwszy raz mam czas od paru msc XD
Jak tam Twoja objawy? Koronawajrus?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (15-09-2021 o 16h25)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (15-09-2021 o 16h34)
1. Cień
Kurczę dziewczyny, jeszcze tylko jakieś 300 wygranych i możemy z powrotem walczyć z zielonymi i czerwonymi * śmiech przez łzy *
Syl, dzięki wielkie UwU
1. Obsydian
@Seła, kurczę powiem szczerze, że aż mi zrobiłaś smaka na herbatę z miodzikiem i nawet jest okazja, bo przywiozłam smakowe (czarna porzeczka i malina) ze Szkarskiej Poręby.
@Kalipso, wracaj do zdrowia też!
1 ABSYNT
Eluwina ja po pracy już
Co tam dziewuchy?
Jakieś rady na to, żebym przed 18 nie odleciała w krainę Morfeusza? XD
@Van przypał jest taki, że jak sobie teraz walnę kawusię, to potem będę miała problem z zaśnięciem, ale pewnie w końcu tak czy siak spróbuję. Myślałam o jakichś innych, niekonwencjonalnych sposobach
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-09-2021 o 17h47)
1. Obsydian
@Satiiira, domyślam się, że skoro pytasz do kawusia i energetyk nie pomogą?
1. Absynt
NO hej :D Wchodzę na bitwy i nie dowierzam bo wygrana cienia! :o Ach te czasy w których fioletu było wszędzie a Faren goniła cieniaski kijkami.....
Co tam u was tak ogólnie bo nie chce mi się nadrabiać XD
Ja jutro jadę na egzamin teoretyczny z prawa jazdy więc od rana zjada mnie stres :_:
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-09-2021 o 18h01)
2. Absynt
Haha, no w piątek mój chłop zdaje prawko C+E i też ma stresa, dlatego jutro jedziemy do Sącza naszym autem, żeby mógł sobie potrenować, bo tam po mieście jeździł tylko przez 2h w czasie całego kursu.
1. Obsydian
O powodzenia @Meliah, dasz radę!
Pamiętam jak obsydian był najmniej liczną tutaj grupą, czy każdy tak jak ja dołączył do tej straży ze względu na fajny strój? Tak to bym chyba została w Absyncie.
1. Absynt
Nepente Dzięki <3 Oby serio poszło dobrze
Właśnie dziwne że sporo uciekło do Obsydianu...
Ja tam uważam że Absynt jest spoko, zawsze chciałam być w zieleniakach. :> Strój też cudny więc nie narzekam.
Chociaż tęskno mi czasem za ciasteczkiem z cienia, fajny itemek był z niego, często wykorzystywałam go :<
1. Obsydian
Strój absyntu również mi się bardzo podoba, ale wolę srebro od złota i jakoś ten topór, czerwona bluzka, ochrona na nogi i piwko w dłoni mnie kupiły.
Cieniasy też mają spoko strój, ale akurat ja go nie chcę aż tak.
W sercu nadal jestem absynciakiem, do piwnicy na warzenie bimbru nadal chodzę
2. Obsydian
Mnie za pierwszym razem test wrzucił to Obsydianu.
Potem zapomniałam o koncie i wróciłam z nowym loginem, bo zawołała mnie przyjaciółka - "chodź do Obsydianu, bo ja tam jestem". Nawet nie wiedziałam, że to losowe - wrzuciło mnie do Obsydianiu.
Po pożarze test w TO wrzucił mnie do Absyntu - w ogóle nie fair, bo potem można było w TO też wybrać straż, no ale mniejsza - więc w NE robiłam powtórkę testu - oddajcie mi moją maanę złodzieje - i wrzuciło mnie do Cienia. X D
Ale no wybrałam Obsydian z sentymentu i z tego że już kupiłam kufel i pasek w butiku.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-09-2021 o 18h13)
1. Absynt
A ja lubię moje zielone ubranka absynciakowe <3 Obsydianowe też ładne i mordka mi się cieszyła, że mogę i to i to nosić, chociaż na fr koncie aktualnie jestem bez straży, bo tam w ogóle nie robiłam fabuły. XD
Meliah jak będę znowu miała więcej czasu to znowu zapanuje tu prawo mojego kija i Absynt będzie górą. XD
1. Obsydian
Na bitwy trzeba chodzić trójkami, będą wojny gangów
@Vandea chyba Cię pamiętam sprzed pożaru, ale na razie tylko tyle
Na początku mi było strasznie dziwnie mieć czerwony kamyk przy postaci na forum, nie jest to mój ulubiony kolor, ale no wybór straży to cały pakiet i nie żałuję
1. Absynt
Faren gdzie nasz gang? Nikt nie chce pić bimbru? :<
Ja tam się cieszę z zielonego kamienia ale rzeczywiście ciężko było się przestawić. Zwłaszcza na bitwach z przyzwyczajenia pisałam cień xD
2. Absynt
Meliah nasze największe gangusy z Absyntu pojawiają się znikąd i uderzają w najmniej niespodziewanym momencie. Dlatego Batman Absyntu nigdy* nie śpi.
---
* poza popołudniami po nocnej zmianie xD
1. Obsydian
@Nepente, ja też kojarzę Twój stary login
Ogólnie to śmieszne jest to że grałam w Eldaryę cztery lata, a na forum udzielałam się od czerwca do pożaru i nabiłam Przyjaciółkę Chowańców, a teraz to chyba jeszcze szybciej.
2. Obsydian
O kurcze, dobrze Ci idzie
I ładny masz ficior
Ja udzielałam się na forum, ale miałam przerwę jakoś do lutego/marca i wtedy wbiłam moją od dawna wymarzoną rangę Artylerzysty Straży
a potem serwery spłonęły
i wszystko od początku
1. Absynt
Ja gram w Eldzię od początku ale długo od forum stroniłam... Ogólnie miałam przyjaciółkę chowańców chyba i mi smutno że jej nie mam >_> Dążę do tego ale coś wolno idzie, wolno xD
1. Obsydian
@Nepente, Artylerzysta był później niż Przyjaciółka Chowańców? Bo nie kojarzę jakoś tej rangi teraz, żebym ją miała.
I dzięki :3 To też stylizacja sprzed pożaru jak próbowałam coś zrobić z koszmarkiem z walentynek.
2. Obsydian
Tak, artylerzysta był później, możliwe, że tuż po przyjaciółce.
Koszmarek czyli ten komplet od Valka?
1. Absynt
Nie przypominajcie mi o tych strojach walentynkowych, to był jakiś żart chyba xD Dosłownie nie podobał mi się chyba ani jeden zestaw w całości, a o stroju Valka to ja wolkę nie mówić bo :D
1. Obsydian
@Nepente, tak o kryształowej sukience ciążowej mówię
@Meliah, mnie się tam strój od Leiftana bardzo podobał
2. Obsydian
Nie no @Meliah mam dokładnie tak samo
Koncepty są nawet fajne z tą różaną sukienką i zbroją z kamieniami szlachetnymi tylko dziwnie wyszło w praniu, ale naramienniki i buty od Valkyona mam w kilku kolorach, bo same w sobie nawet ładne.
W stroju Leiftana drażni mnie jakoś że te pióra na biodrach idą wzdłuż nogi, ale przecież nie są "przyklejone" do nogi tylko są częścią luźnej spódnicy, więc jak to działa? Ale kaptur super
U Ezarela długa suknia ma niefajne rękawy w mojej opinii, a krótka nawet nie wiem co mi w niej nie gra, ale coś na pewno.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (15-09-2021 o 21h14)