1. Obsydian
W sumie nie głupie, żeby ogarnąć prezenty tak wcześniej, bo potem latam i nie mogę nic trafić.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1212 1213 1214 1215 1216 ... 1325
1. Obsydian
W sumie nie głupie, żeby ogarnąć prezenty tak wcześniej, bo potem latam i nie mogę nic trafić.
1. Absynt
No właśnie, a po drugie na święta wszystko drożeje
Ja mam zamiar machnąć bliskim jakiś handmade, ostatnio się mega zajarałam robieniem świeczników z modeliny, ale muszę kupić jeszcze kilka potrzebnych materiałów, by to dobrze wyglądało.
No i modelinę inną niż z Action, bo ta nie wydaje się jakiejś super wysokiej jakości.
Macie u siebie Action?
2. Absynt
Satiiira powiem ci, że jeszcze rok temu nie miałam pojęcia co to jest za sklep i dopiero pierwszy raz spotkałam się z nim w Łodzi. xD Zrobił na mnie wrażenie takie samo w sumie jak kiedyś Dealz czyli wszystko i nic. Teraz mam u siebie dwa z czego jeden nawet niedaleko, ale zawsze nie po drodze. xD
1. Obsydian
Homemade to świetny pomysł na prezenty, ale niestety u mnie talentu brak.
1. Absynt
Kurde, tak naprawdę, to do tego nie potrzeba talentu. Materiały, jakaś dobra inspiracja, na Pintereście można znaleźć wszystko, no i jazda.
Przede mną też długa droga zanim zacznie to wyglądać dobrze, bo chyba jestem jedną z niewielu osób, które z modeliną nie miały okazji nigdy pracować. Nie wiem, czemu mnie to ominęło haha
Ale chciałabym się Wam tu kiedyś pochwalić moimi wyrobami i mam wielką nadzieję, że pozwoli mi na to czas i chęci.
U mnie w mieście Action też stosunkowo niedawno dopiero się pojawiło, wcześniej nie wiedziałam nic o takim sklepie.
Ale jak już tam wejdę, to mnie nie ma długie godziny XDD
Po prostu te ceny tam to jak zaproszenie do rozpoczynania coraz to nowszych hobby
1. Obsydian
No właśnie w tym problem, że za co się nie wezmę to nie wygląda to dobrze...
2. Obsydian
Pierwsze słyszę o takim sklepie, może to i dobrze (dla mojego portfela . )
@Satiiira. Pochwal się kiedyś, zaciekawiłaś mnie tymi świecznikami
Z nowości u mnie to to, że właśnie skończyłam odc 13 NE
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Absynt
@Myrida
Z chęcią coś wrzucę jak tylko uda mi się dokończyć i będę z tego zadowolona
Ogólnie, co do portfela, to myślę, że właśnie jeśli czegoś byś potrzebowała konkretnego, to tam wyrwałabyś to za cenę no przynajmniej 50% niższą, niż w innych sklepach.
Ja farbę akrylową czarną o pojemności 250 ml kupiłam za 8 ZŁOTYCH! Takie pojemności w innych sklepach to minimum 20.
Ponadto płótna, długopisy, różne artykuły biurowe.
Ale wiadomo, pełno też rzeczy, których nie potrzebujesz, ale swoją niską ceną zachęcają i mówią "no, kup nas, wypełnij nami ten bullet journal; na pewno potrzebujesz tego podświetlanego ekranu do kalkowania; hej, a słyszałaś o szydełkowaniu?" XD
Tak to właśnie wygląda XD A ILE TAM JEST SŁODYCZY, KTÓRYCH NIGDZIE INDZIEJ NIE MA O MAMO
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-09-2021 o 10h30)
1. Obsydian
@Myrida, co do tego ocinka, to ja mam wrażenie...
2. Obsydian
@Satiiira i właśnie te gadające rzeczy w bardzo okazyjnej cenie zagrażają mojemu portfelowi XD
Słodycze też tam mają?
@Vandea. To scenariusz może sypać się jeszcze bardziej?! XD. Mało zachęcające do przechodzenia dalszych odcinków. Lepiej będę zbierać manę na następny event XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-09-2021 o 10h37)
1. Absynt
Tak, słodycze i ogólnie jedzenie, jakieś sosy, zupki chińskie, gotowe dania takie tylko do zalania gorącą wodą, napoje.
A słodycze to mają niektóre w tych "mega pakach" więc za np. taką ogromną paczkę pianek płacisz nie wiem, 5 zł? :v
Ale tego działu akurat nie odwiedzam, bo to źle działa na moją figurę XD
Ale czasem nie mogę się oprzeć. Reeses w białej czekoladzie to mój must-have.
1. Obsydian
@Myrida, ja przeszłam TO przed pożarem, więc drugi raz mi się nie chce nawet z innym WSem, NE przechodzę właściwie dla lokalizacji na mapek.
1. Cień
Dzień dobry!
Zostawić was na chwile i już się panoszycie czerwona zarazo..... ಠ~ಠ
Ja też już nie przejdę pewnie TO, wydałam całą antyczną walutę na ubranka, a maniacza płacić nie będę.. po za tym nie chce mi się xd
1. Obsydian
@Kalipso, też wydałam wszystko na ubrania, a i tak mi nie starczyło na wszystko co chciałam.
1. Cień
A no to mi też Van nie starczyło, wybierałam te ubrania które wg mnie były najlepsze.. A teraz czasem patrzę na inne stylizacje i się zastanawiam czemu sobie nie wzięłam tej części garderoby :x
1. Obsydian
@Kalipso, ja mam wrażenie, że nie ważne ile by mi nie dali rekompensaty to i tak bym nie kupiła wszystkiego co bym chciała.
Taki ból multikolorowej szafy... Czasem żałuję, że nie uczepiłam się jednej kolrystyki, ale lubię przebierać moją Gardzie za różne postacie.
2. Obsydian
Dżem bobry wszystkim w tym wątku :>
@Vandeła no właśnie jak cię zobaczyłam to mój mózg wyrzucił świadomość za okno. Nie wiedziałam, że to ty, ale stylówka gardzi mi się bardzo podoba.
1. Cień
Siemsą Nymfa :3
Rozumiem Cię Van, teoretycznie szłam w biel, ale bardzooo bym chciała mieć też inne kolory ;w;
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (15-09-2021 o 14h25)
1.Absynt
Van wciąż nie mogę się przyzwyczaić, że to ty w tej cudownej stylizacji. A co do tematu kolorów w garderobie Garnka to ostatnio w szafie przeżywam kryzys bo a to kupiłam za mało żółtych, granatowych, brązowych i wszystkich za mało kolorów ubrań. Czasem żałuje nietrzymania się jednego koloru, ale myślę też, a co jak mi by się to kiedyś znudziło....
Ostatnio zmieniony przez Acerola (15-09-2021 o 14h27)
1. Obsydian
@Nymfa, @Acerola, dziękuję :3 Generalnie jest to stylizacja, którą stworzyłam jeszcze przed pożarem :3
@Kalipso, ja też głównie teraz idę w róż, ale czasem patrzę i myślę sobie, że ten element pasowałby do tej czy innej postaci i też biorę inne kolory.
1. Obsydian
@Seła, dziękuję :3 I życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Miodzik jest?
2. Obsydian
@Vandea, @Seasaidh powiem wam że teraz można was pomylić
Na seria, jak zobaczyłam @Sea to mój mózg wyskoczył z "O, @Vandea" ;P
Co do szafy i kolorów to ja niby kompletowała biel z turkusem, ale wiadomo, nie zawsze były, więc i sporo niebieskiego wpadło, no i czasem zielony, bo niekiedy granice turkusu i zieleni się zacierają. Ale i tak mam czasem ból, bo nie starczyło mi na wszystkie odmiany kolorystyczne które chciałam i czasem mam itemek pasujący do stylki, tylko nie w tym kolorze co trzeba.
Miałam tak też z elementami z eventu w którym już AM nie działały jako forma zapłaty.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-09-2021 o 15h27)
1. Obsydian
@Myrida, haha No też prawda, bo ja najczęściej używam tych włosków I to chyba nawet ten sam kolor i żeby było śmieszniej mam też taką stylkę -