1Cień
Ja was podziwiam, jak tak możecie pisać i pisać... ja jakoś nie umiem wbić się w tematy i się wybić xD ale staram się, choć raz na jakiś czas podjąć próbę nawiązania rozmowy...
@Noku trochę moim zdaniem racje masz, takie czepianie się, albo wręcz pretekst do krytykanctwa... Ale tak samo jest z Oceń...tez w sumie czepiamy się, bo to co jesteśmy wstanie stworzyć przy rozrzutności kolorystycznej i teksturowej, to istny cud. A jednak mimo, że wiemy jak ciężko dobrać kolorystycznie elementy, czy buty... i tak się czepiamy, że mogły by byc lepsze. Więc chyba grunt, to nie brać tych uwag do siebie za bardzo. A czasem pojawi sie warta uwagi rada ^_^
@Faren xD ja jak jestem w pracy to od 9-21 i niby w sumie powinnam iść spać zaraz po powrocie, ale że jestem nocnym stworzeniem bardziej, to zanim się uspokoję,wyszykuje to ide spać o 24 xD
na szczęście zazwyczaj mam tak, ze następny dzień mam wolny, ale bywa, że niestety musze isc znowu następnego dnia na 9ta, w tedy staram sie kłaść o 23 najpóźniej, by się wyspać w maire... nie żeby zawsze działało...w zasadzie prawie nigdy xD teraz podczas urlopu staram sie wstawac tez dosc wczesnie, mimo, że rano to mi się najlepiej śpi, by własnie nie zaburzyc rytmu wstawania XD za to ucinam sobie popołudniowe drzemki jak pogoda jest kiepska...dzis w końcu sie wypogodziło, banzai :>
@Shairan świetna stylizacja, zwłaszcza te gogle na głowie, super wyglądasz ^_^
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.