1. Obsydian
Ja zlamiłam dwa podejścia i jakoś tego nie widzę...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1168 1169 1170 1171 1172 ... 1325
1. Obsydian
Ja zlamiłam dwa podejścia i jakoś tego nie widzę...
1. Absynt
@Vandea wiesz co dosyć dobrze mi dropi te żetony, więc teraz już lepiej mi idzie i dwa fragmenty już zdobyłam. Myślę, że powinno być więcej możliwości treningu niż jedna, bo potem dochodzi się do wprawy
1. Obsydian
@Ruby, trzecią teraz też zawaliłam (:
Te minigierki mnie nie kochają.
EDIT: Czwarta też zawalona.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-08-2021 o 15h27)
1. Absynt
@Vandea to mocno współczuję, bo rzeczywiście gra dla mnie też była z początku dosyć ciężka
1. Obsydian
@Ruby, ja zawsze byłam lama w te ich minigierki, jedynie się cieszę, że ilustracja jest nagrodą, bo nie będę płakać, jak się nie uda, jednakże ciut przygnębiające jest partaczenie partii za partią.
1. Absynt
@up nie przejmuj się, też nie potrafię w to grać. Ale ilu nie jest takie ładne, by mi jakoś strasznie zależało, więc luz
Ale ogólnie to cały ten event to jakiś żart. Znowu mapka. Tęsknię za czasami, gdy można było zagrać w jakiś eventowy odcinek :<
1. Obsydian
@Natsuki, haha Zawsze to tak podnosi na duchu, jak ktoś inny też lami.
Ja tam akurat mapkę lubię, zawsze cieszę się jak dzieciok jak posyłam chowańca i czekam co mi przyniesie.
... Ale na razie się nie spisuje. Przyniósł mi jedną ładną rzecz na całą energię.
1. Absynt
@Natsuki mapki będą teraz przez cały rok, bo przez pożar chcieli dać nam możliwość odzyskania swoich rzeczy. Może od Wielkanocy 2022 znów będzie normalnie
Ugh jak mi bardzo brakuje kilku dodatkowych funkcji w garderobie. Jakby Beemoov stworzyło taki filtr do kolorów to byłabym zachwycona mogąc łatwiej tworzyć stylizacje i sprzedawać na targu te kolory, których nie chcę. No wyobraźcie sobie tylko skopiować taki guzik z targu i mieć opcję szukania ubrań z np. eventy muzycznego, letniego, koloru żółtego. Życie byłoby prostsze
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-08-2021 o 16h07)
1. Obsydian
Czy znalazł ktoś już skrzydełka i chcę się podzielić ich lokalizacją na priv?
Albo sukienkę summer faery?
2. Obsydian
@Ruby, mnie brakuje opcji wyszukiwania itemu po nazwie... Ile ja się nadenerwuję, bo mi przeskakuje akurat linijka z itemkiem, który chcę wybrać i nie mogę na niego kliknąć.
3 obsydian
@Van podpisuję się recyma i nogyma i wurstem. Ja też potrzebuję takiej opcji.
905
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-08-2021 o 16h13)
1.Absydian
Jak ktoś wie skąd zdobyć poszczególne elementy wróżki zwłaszcza włosy i skrzydła to pls dej lokalizację, płacę duszą i nerkami
2. Absynt
To mnie denerwuje, gdy chcę ściągnąć z siebie jedną rzecz i aby to zrobić, muszę specjalnie jej znowu szukać w garderobie. Byłoby mega, jakby po kliknięciu w postać na dany przedmiot mógłby on znikać. Ile zaoszczędzonego czasu ;_;
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (12-08-2021 o 16h15)
3. Absynt
@Tryph właśnie tego nigdzie nie ma (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Czekaj chwilę sprawdzę co wiem, ale ja na mapie jeszcze nie wydropiłam niczego z Summer Faery
@Vandea ale ta opcja jest tylko czasami się strasznie buguje
@Natsuki a to już w ogóle, nawet tego nie komentuje
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-08-2021 o 16h20)
1.Absydian
@ruby co nie co się już dowiedziałam i spamisko będzie dzikie bym mogła skomplementować najlepiej wszystkie kolory ;w;
@Natsuki oj taaak ale z drugiej strony niechcący coś ściągniesz ze swojej gardzi i ojojjjj XD
1. Cień
Mamy już trzy rodzaje faery.
Czyli idąc tym tokiem, została nam jeszcze jedna, Autumn Faery. xD
1. Obsydian
Ruby-nova. Sukienkę ktoś znalazł, a przynajmniej w komentarzach pod eventem na Wiki jest podana lokalizacja.
1. Absynt
@Canthra o tym samym myślałam wbijając ją na Wiki xD
Summer Faery
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (12-08-2021 o 16h32)
2.Absydian
Ja pieruny boskie serio te włosy mają jakieś głupie ombre... Jakby w całości nie mogły mieć jednego koloru ale still je chce
A skrzydła to złoto cud i maliny i biore wszystkie
@Canthra słuchaj no hallowenowa wersja faery hmmmmmmmmmm
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (12-08-2021 o 16h31)
1. Obsydian
@@Ruby-nova. Ja bransoletki znalazłam chyba gdzie indziej?
A tak teraz się pomartwię wstawianie tego na forum nie jest zabronione?
1. Cień
@Tryph - no co, może ciekawie wyjść. Ale pewnie znając Bimófa, to zlamił by sprawę. xD
1. Absynt
@Myrida poprawiłam że na kostki bo tego mi zabrakło
I właśnie nie wiem, dlatego dałam w spoilerze, ale najwyżej zróbcie sobie screeny i usunę xD
2.Absydian
@Cant no słuchaj no albo by poszli w typową jesień albo w kościotrupy (again XD) ja bym wsm zobaczyć chciała coś na wzór mrocznej wróżki, wiesz tak jak są mroczne elfy to czemu i wróżki nie
Ej no właśnie dropnęła któraś może atmosfere summer faery?
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (12-08-2021 o 16h35)
1. Cień
Nie, żadne kościotrupy. Poszliby wtedy po bandzie, gdyby zrobili coś takiego.
Ja bym chciała właśnie zobaczyć coś na wzór mrocznych elfów.
Byłabym w miłości.
1.Absydian
@Cant oj tak bardzo się pod tym podpisuję rączkami i obolałymi nóżkami
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)