1. Absynt
Poszłam zrobić sobie kawę mrożoną. Za długo trzymałam ją w blenderze... wyszły mi lody xD
![https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png](https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png)
Strony : 1 ... 1097 1098 1099 1100 1101 ... 1325
1. Absynt
Poszłam zrobić sobie kawę mrożoną. Za długo trzymałam ją w blenderze... wyszły mi lody xD
1. Cień
Witam witam, już zaczęłam kampanie nieumarłych, choć bym już na pewno skończyła grę, ale jednak zasnęłam przed kompem XDD
Farenowska oddaj lody kawowe! TvT
1. Absynt
Fillia zapraszam. Jeszcze trochę mi tych "lodów" zostało. xD
1. Cień
Odstaw mi do zamrażalnika i nie wyżeraj! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Pff...nie wytrzymałam i wydałam 1500 maany na jedne uszka i dwa recolory włosów Koori, pomóżcie mi TvT
Ostatnio zmieniony przez Fillia (18-07-2021 o 19h28)
1. Obsydian.
Ja wydałam ponad 1000 ZM na rzeczy, których teraz nie wiem jak użyć...
1. Absynt
Fillia przepraszam, zanim zdążyłaś napisać lody się rozpuściły i zrobiła się kawa mrożona. xD Ale dla ciebie mogę zrobić całe wiadro. <3
1. Cień
Kurde Vandeła ja sobie powiedziałam, że nie kupię nic więcej, a chowaniec za te pierwsze doładowanie to awaryjna sytuacja była
I teraz ubolewam bo miałam prawie 11k, a teraz mam ledwo 9k XD
UwU Faren to może kiedyś przyjadę do ciebie daj mi rok! to wtedy mi dasz.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (18-07-2021 o 19h39)
1. Obsydian
Ja kupiłam 1 recolory naramienników Karenn, 1 recolory sukienki Karenn i 1 recolor sukienki huang chu. Chciałam więcej, ale stan mojej many...QAQ
Do tego chciałam kupić tą pelerynę na jedno ramię z poprzedniego roku, bo jest po prostu cudowna! Ale że moje 100ZM zostało przypadkowo uszczuplone o 12 (ten przycisk "przyśpiesz powrót z poszukiwań" powinien zostać wyeliminowany! ) To niestety mnie na nią nie stać TAT
Ostatnio zmieniony przez Myrida (18-07-2021 o 19h52)
1. Absynt
O matko to ja chciałam dużo rzeczy kupić, ale udało mi się mnie powstrzymać xD poszło tylko na jedną deklinację sukienki
1. Obsydian
Ech, znowu moja autokorekta wie lepiej, ale już ją poprawiłam
Ja kupiłam w butiku tylko 3 recolory. Na więcej mnie nie stać.
Ale pożalę się jeszcze, że mój Flubat nie chce przynieść sobie jedzenia! Już drugi dzień! A na targu brak
1. Cień
Ja tylko włosy chciałam no i niestety kupiłam TvT
Myrida mój szczuro-królik też jedzenia przynosi na mojego przyszłego chowańca, a mam zamiar tego Xylonoom wykluć, a jedynie mam z 10 tych ciasteczek...
Ja zbyt skąpa jestem, aby kupić tam za 5? maany na targu xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (18-07-2021 o 19h57)
1. Obsydian.
No ja się po prostu popłaczę, jak udało mi się dobrać sukienkę (którą musiałam dokupić w antycznym butiku...) do tych rękawów to okazało się, że z dodatków nic nie dobiorę, bo przecież na Eldaryi nie ma miedzianych elementów...
1. Absynt
Fillia czekam w takim razie. ;>
Koniec eventu wielkimi krokami, a mnie dzisiaj dopiero chowaniec przyprowadził z mapy tego nowego chowka. Wredota co chwile uciekała. >.>"
1. Obsydian
Ja dzisiaj z jedynej dzisiejszej wyprawy na eventowąmape dostałam... Tęczowy głos...
Nie wiedziałem czy się śmiać czy jednak płakać XD
1. Absynt
Właśnie to jest hit, że te głosy jeszcze wypadają. xD Gdzie tu jest sens? Nie wiem xD
1. Obsydian.
Co byśmy się za dużo nie obłowili.
1. Cień
Farenowska muszę najpierw zrobić prawko na motor no chyba, że przyjedziesz do mnie (づ◔ ͜ʖ◔)づ
Myrida ja dostałam na samym końcu, a myślałam, że kolejną lunę dostanę XD
1. Absynt
Fillia zakładam skarpetki i lecę! Nie mam prawa jazdy ale jakoś dotrę. xD
2. Absynt
Heja <3 Co tam u was?
Ja dzisiaj pół dnia spędziłam na rolkach z familią (30 km w słońcu, prawie umarłam) a drugie pół dnia zdychałam T^T
Także wchodzę dopiero teraz C:
Co tam się podziało takiego? Bom leń i mi się czytać nie chce xD
1. Cień
Nie no muszę was zablokować!
Farenowska jeśli chcesz to tymona zabierz ze sobą! xD
Meliah a ja wróciłam do Warcrafta III, gdzie nie przeszłam całej kampanii do końca bo zasnęłam, więc ciekawie było mieć lewą część twarzy całą czerwoną od gorąca..
A co się działo? Sama już nie pamiętam ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Fillia (18-07-2021 o 22h53)
1. Obsydian.
Moja obecna stylka wygląda mega biednie, a męczyłam ją pół dnia. D:
1. Cień
Udało mi się dzisiaj wyjść na pół dnia ze znajomymi, dzienna dawka socjalizacji zaliczona. Jutro jadę z chłopem do Łodzi, więc znowuż podróże xd
Udało mi się złapać dwa Xylonoomy, więc zadowolenie z eventu mam na dobrym poziomie xd
A jak tam u was dzień minął?
1. Obsydian.
U mnie największe zadowolenie jest z chowańca ze wskaźnika i z napadu na butik no i oczywiście mapka, a i tak coś czuję, że będę żałować, że czegoś nie kupiłam.
Z chowańców to złapałam tego nowego, komara i leniwca tylko po jednej sztuce.
1. Cień
Zgadzam się, mapka była super, obłowiłam się jak nigdy ^^
Poza tymi dwoma Xylonoomami, to udało mi się jeszcze dopaść Markila, więcej zdobyczy nie weszło, ale nie narzekam ^^ I ten chowaniec za wspólny wysiłek też jest cudny, więc event jak najbardziej zaliczam tym razem do udanych <3
1. Absynt
Ja tam złapałam chyba dwa albo trzy chowańce ale kluć pewnie nie wykluję.
Może kiedyś wykluję tego z licznika ale najpierw chcę żeby mój dorósł ^Y^