3.Obsydian
Ja już nie wierzę w nic. W te wspólne wskaźniki daty eventów itd. jaki jest tego sens kiedy zawsze wszystko jest przeniesione.
![https://zapodaj.net/images/2ada7b2908aa1.png](https://zapodaj.net/images/2ada7b2908aa1.png)
767
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (15-07-2021 o 13h06)
![https://i.imgur.com/T5wEBes.png](https://i.imgur.com/T5wEBes.png)
Strony : 1 ... 1084 1085 1086 1087 1088 ... 1325
3.Obsydian
Ja już nie wierzę w nic. W te wspólne wskaźniki daty eventów itd. jaki jest tego sens kiedy zawsze wszystko jest przeniesione.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (15-07-2021 o 13h06)
1. Obsydian
Mieli nam pomagać, szkoda że tego nie robią xD
2. Obsydian
@Nymfa. Całkiem ładnie ci w tej fryzurze, co jest dla mnie zaskoczeniem, bo myślałam że z tym jak jest narysowana nie będzie raczej nikomu pasować
Ja ten licznik też uznaję za podejrzany, bo ale zbieram te głosy, a już choć trochę pomogę. Nic na tym nie tracę bo odcinek i tak przechodzę
@Mystification. Może ostatniego dnia jeszcze podniosą ten licznik
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-07-2021 o 13h07)
1. Absynt
Hej!
Czy orientuje się ktoś jak wstawić dwa gify do sygny? Tak obok siebie. Wielkość mam odpowiednią, ale coś mi nie działa i wyświetla tylko jeden XD
Chyba że pójdę do photoshopa i zrobię z tego jeden wielki gif
1. Abysnt
@Deer thank u zacny człowieku, chodziło o enter xD
Teraz muszę się zastanowić jak to wygląda, ale przynajmniej działa XD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (15-07-2021 o 13h10)
1 obsydian
A licznik ma coś wspólnego z tym, ile osób zakończylo event, czy sam fakt zbierania strzępów wpływa?
2. obsydian
chyba strzępy ale ja np dziś z wyprawy już nic nie zniosłam po zakończeniu a zawsze leciało z pierwszej
2.Obsydian
@Shairan żodyn nie wie jak to działa, żodyn.
Szkoda, bo naprawdę podoba mi się ten chowaniec (co z tego, że go nigdy nie wykluje).
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (15-07-2021 o 13h57)
1Absynt
Myślałam że tylko poszukiwania dają te strzępy, ale tak samo można zbierać je ze strony i za wydawanie 50 maany XD
kurde, nawet blok nie wyszedł xd
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (15-07-2021 o 13h57)
1. Obsydian
@Ala36 XD. A widzisz, warto czytać opis eventu XD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-07-2021 o 13h56)
1.Obsydian
@Seas Gry na ps? Mów mi więcej. Co ci przyszło?
2 obsydian
Cóż, chyba sam beemov nie wie xD
@Sea super, że już dotarły :3 Ja się wkurzam na ludzi, jak zawsze, bo robisz coś dla nich, a oni mają to w czterech literach i jeszcze sie obrażają, jak samemu potrzebujesz pomocy
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-07-2021 o 14h00)
3. Obsydian
@Shairan to ma znaki toksycznej relacji (ale nie jestem ekspertem i nie znam całej sytuacji). Ogólnie ciężka sprawa. Ciężko cokolwiek doradzić.
769
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-07-2021 o 14h02)
1 obsydian
Już wiele osób, że tak powiem, za takie akcje wywaliłam ze swojego otoczenia. Jeszcze trochę i zostanę tylko z moim jaskiniowcem xD Np koleżanek, poza pracą i osobami stąd nie bardzo mam xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-07-2021 o 14h08)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-07-2021 o 14h09)
1. Obsydian
U mnie w robocie ciąg dalszy najeżdżania przez babe z pokoju na wszystkich moich bliskich. Nie wiem ona może ma coś nie tak z wolnym czasem albo już ma wczesne oznaki wrednych staruszek? Jeszcze się dziwi że się wkurzam. Boże xD
2. Obsydian
@Shairan może jeszcze trafisz na jakąś pokrewną duszę. Pamiętaj liczy się jakość, nie ilość
@Myst może ma faktycznie za dużo czasu, albo za mało atrakcji w swoim życiu? Takie osoby są ciężkie w interakcji. I nie da się ich pozbyć
1Absynt
Oo, to ja miałam taką akcję w sklepie- są 2 kasy, w 1 kasie stoją 2 babki z wózkami 100-ileś zł za wszystko. Tam ktoś się pyta tej 1 sprzedawczyni o jakąś rzecz a ta takim zniecierpliwionym głosem "ALE JA MUSZE TU WYDAĆ, PROSZE POCZEKAĆ NA SWOJĄ KOLEJ" . Potem babka z 2 kasy nie umiała czegoś wbić i ta miała do niej przyjść i tak wszscy w tych kasach czekali na tą babkę z 1 kasy xD
Chyba za duża presja. Współczuję jej domownikom xd
1.Obsydian
@Seas zazdroszczę możliwości zagrania w takie gierki T^T
@Shairan długo nie znałam znaczenia słowa "toksyczność" dopóki nie spotkałam ludzi w mojej pierwszej pracy. Jednemu współpracownikowi zwierzyłam się wtedy, że mnie rodzice wyrzucili z domu. Na co usłyszałam "oj jak mi przykro, zamieszkaj w hotelu" z taką sarkastycznie współczującą miną. A ja wtedy nie miałam ani pieniędzy, ani nie wiedziałam gdzie spędzę następną noc. Dodam jeszcze, że byłam niepełnoletnia. Nadal całym sercem nienawidzę tej osoby. Tylko biorą i biorą i nic nie dają od siebie. Krzyżyk na drogę dla takich osób.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (15-07-2021 o 14h59)
1. Absynt
Wątek trochę ucichł to ja przyjdę z nowym tematem.
Czy tylko mi brakuje jakiejś historii zakupów/sprzedaży na targu?
Od jakiejś godziny próbuję dojść do tego w jaki sposób na moim koncie dzisiaj pojawiło się 159 maany ;-; nie pamiętam już połowy rzeczy, które sprzedawałam
1. Obsydian
@Nymfa współczuję. Ten babsztyl teraz się na mnie miota a jak coś chcę to jest "Olusiaaaaa" boże aż uszy więdną
nie wiem po co usuwali tą historię. Pewnie gdzieś im się kodzik nie zgadzał i stwierdzili dobra yolo nie będzie historii XD a mi się bardzo przydawało w kontrolowaniu zarobków
Ostatnio zmieniony przez Mystification (15-07-2021 o 15h04)
2. Obsydian
Mi też tego brakuje. Dopiero przy tym evencie zorientowałem się, że nowy wygląd strony się tego pozbył. Zupełnie nie rozumiem dlaczego
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 15h07)
3.Obydian
@Ruby mi też, nie mam pojęcia co sprzedaję XD
@Myst o tak, zdrobnianie imion tylko wtedy jak coś się chce jest takie irytujące.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (15-07-2021 o 15h06)