1. Cień
Bo ja jako cienias wyczuwam głód bimbrowca na kilometr!
Dać ciasteczko? ^^
![https://i.imgur.com/FPsw08t.gif](https://i.imgur.com/FPsw08t.gif)
Strony : 1 ... 1072 1073 1074 1075 1076 ... 1325
1. Cień
Bo ja jako cienias wyczuwam głód bimbrowca na kilometr!
Dać ciasteczko? ^^
1. Absynt
W sumie, widać że rasowy Cienias. ;> A z czym to ciacho?
1. Cień
No ba musi być ktoś cieniasem z krwi i kości!
A to mojej produkcji z karmelem i z kawałkami zmarzniętych orzechów włoskich. ^^
Ostatnio zmieniony przez Fillia (14-07-2021 o 00h14)
1. Absynt
To chce! Dej mnje! Zjem. ;3 Jak jeszcze własna produkcja i z orzechami to zjem. Karmel przeboleje. XD
1. Obsydian
I oficjalnie event zakończony. Teraz tylko zdecydować się które recolory chcę i mogę spokojnie iść polować na żądełko chowka
Przez to że oniryczne chipsy są potrzebne do sakiewki to zostałam bez jedzenia XD 100many za 1 pożywienie nie dam XD
1. Absynt
A cóż to za poranny ptaszek zawitał na bitwach? Dzień dobry Myrido. <3 Współczuje braku żarełka, jakbym miała to bym ci odsprzedała, ale nawet nie mam trzeciej mapy. XD
I ja skończyłam event. Koniec bezsensownego roztrwaniania dniówki. Czad ruszyć z kopyta i zarabiać maanę!
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-07-2021 o 05h32)
1. Obsydian
Ah, wreszcie forum się budzi!
Nie spałem całą noc, a teraz napiłem się kawy, zrobiłem poranne ćwiczenia i czuję się w pełni gotowy na nowy dzień ^^
A jak tam u was?
Sto maany za jedno pożywienie zupełnie się nie kalkuluje, co to za chowki takie drogie w utrzymaniu? :O
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-07-2021 o 06h05)
2. Obsydian
@Noku. Flubat
Dzisiaj Jedi jedzonko-oniryczne chipsy jest jako składnik do epickiej sakiewki, a więc cena wywindowała z 15 mamy do 100 XD
Akurat jak mi się zapasy skończyły XD
1. Absynt
Noku trzeba było tutaj zawitać wcześniej. Całą noc w sumie stałam na czatach. XD Ale podziwiam, po całej nocy braku snu bez żadnego powodu byłabym dead inside. Taki scenariusz szykuje mi się jutro, bo mam tak dla odmiany dzienną zmianę na 7, a to znaczy że dzisiaj sobie nie pośpię po nocce. Q^Q
1. Obsydian
Cóż, wczoraj obudziłem się o piętnastej, więc to nie tak, że nie spałem jakoś strasznie długo XD Ale i tak zwykle najwięcej energii mam po nieprzespanej nocy. I udzielałem się na forum, tylko nie na bitwach, bo tu generalnie rzadko zaglądam :p
2. Obsydian
Ja się zbieram, ciężki dzień przede mną. Trzymajcie kciuki!
Co do nieprzespanych nocy, to kiedyś mogłam tak długo ciągnąć, obecnie już nie, nie te lata
1. Absynt
Noku widziałam twoją aktywność, ale nocna zmiana pozwala udzielać mi się na telefonie tylko na jednym wątku, bo nie wiem czy prędzej bym sobie palce połamała czy telefon rzuciła przed siebie. XD Muszę go w końcu wymienić >.>"
Myrida no patrz, a ja stara, a najbardziej lubuje się w porach wieczorno nocnych. Chyba wychodzi ze mnie ten wampir. XD
1. Obsydian
Nie dziwię się, że nie chce ci się udzielać na forum na telefonie. Nie jest to najwygodniejsza rzecz na świecie. Pszczółki mogłyby zatrudnić jakiegoś programistę i jakoś doprowadzić to do porządku
2. Obsydian
starość nie radość Myrida? XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (14-07-2021 o 07h43)
1. Absynt
Noku forum w wersji aplikacji mobilnej było by przekozak, może bym częściej używała. >.>"
Wróciłam do domu, śniadanie zjedzone, można iść spać. <3 Pognębie was popołudniu. Dobranoc~
1. Obsydian
meeeeh jeden dzień nie miałam czasu siedzieć w grze i odebrałam ledwo jeden głos i teraz brakuje mi idealnie jednego do ukończenia eventu :<
2. Obsydian
@Myst a no starość, nic nie poradzę XD
Nie martw się, jutro go zdobędziesz . Chociaż to może być ciut irytujące, bo tylko 1 głos, to tak niewiele
Ostatnio zmieniony przez Myrida (14-07-2021 o 08h25)
3. Obsydian
Mi zostały jeszcze dwa głosy do zebrania. Jednego nie znalazłem, bo jak się okazuje wyświetlał się tylko na aplikacji :/
752
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-07-2021 o 08h29)
1. Obsydian
@Noku bardzo ładny obrazek, ja bym w sumie głosowała, aby był wstawiany przy wygranych
2. Obsydian
Nie znoszę swojego telefonu. Nie da się nic skopiować >:C
3. Obsydian
Jej wooooow na syfie obniżyli ceny butiku wooooow, mogłam dokupić jeszcze parę bzdet ale bez szału
Ostatnio zmieniony przez Mystification (14-07-2021 o 08h36)
1. Cień
Dzieńdoberek!
Farenowska no jak karmelu nie można lubić?! TvT
Zawiodłaś mnie...
1. Obsydian
W sumie ja też nie przepadam za karmelem xd robiłam raz swój słony karmel i był dobry ale okropnie mulący a ja za czymś takim nie przepadam.
2. Obsydian
A ja lubię jako dodatek do różnych rzeczy Sama nigdy nie robiłam, podejrzewam że nie wyszedł by mi za dobry
1. Cień
Ja karmel z 3 razy robiłam?
I jedynie za drugim razem źle wyszedł, no niestety przypaliłam go xD