A ty? Co. miłego dla siebie zrobiłaś?
Nigdy żadnego nie piłem poza woda gazowaną, a tej nienawidzę.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 15h49)

Strony : 1 ... 979 980 981 982 983 ... 1527
A ty? Co. miłego dla siebie zrobiłaś?
Nigdy żadnego nie piłem poza woda gazowaną, a tej nienawidzę.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 15h49)
Lubisz napoje gazowane?
Na tą Diunę się tak jakoś wybieram i wybrać nie mogę, ale liczę, że niedługo się uda.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (10-11-2021 o 16h13)
Jest jakis film, który chcesz obejrzeć, ale nie masz czasu?
Dawno nie czułam się tak dobrze. Mam fajną pracę, udało mi się spełnić marzenie i od niedawna jestem właścicielką młodziutkiego konika. Jeszcze do mnie nie dociera, że jest mój. Ogólnie jest bardzo dobrze i tfu tfu, żeby nie zapeszyć.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 16h21)
Dawno cie nie widziałem, jak się miewasz?
gratulacje!!
A dobrze, dobrze, układa mi się ostatnio. Byłem na Dune i bardzo polecam, na poprzedniej stronie się trochę rozpisałem. Hmm, no nic ostatnio większego się nie dzieje... A w sumie, pochwalę się, że dostałem ajfona i macbooka, czuję się jak bogacz xd a z takich złych wiadomości to połknąłem mój kolczyk w języku, 2cm pręt jest gdzieś sobie w moim organizmie xddd Pierwsza moja myśl to bylo 'czy mam jakiś zapasowy, bo dziurka mi zarośnie. Tak, no, jest względnie spokojnie.
Na początku miałem nadzieję, że go zwymiotuje i założę od nowa, bo lubię się nim bawić, a teraz mam króciutki i nie mogę się nim bawić, ale no cóż, kupię sobie ich pięć xddd
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 16h48)
Swoją drogą, też cię długo nie widziałam. Pochwal się, co u ciebie słychać?
To i tak fajnie! Szkoda tylko tego kolczyka...
No aż się chyba pochwalę zdjęciem.
Koninka ma na imię Romeo
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 16h47)
Jak wygląda i jak ma na imię konik?
<333
Siedziałem w pracy cały dzień i słuchałem sobie poważnych dyskusji na temat randek XD
Zaraz wracam do domu, to sobie pooglądam głupoty i się wyśpię
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-11-2021 o 18h28)
Jak dzisiaj spędzasz dzień?
Jest męczące, to oczywiste, ale miłość do zwierzaka wszystko rekompensuje.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (10-11-2021 o 18h46)
Czy zajmowanie się młodym pieskiem/kotkiem jest według ciebie męczące w jakimś stopniu?
Bardzo mi się podoba! Chociaż tak jak podejrzewałam to życie w ciągłym stresie. Nigdy nie wiadomo co chłop wymyśli. Ostatnio sobie nawiał z łąki razem z kolegami i poszedł do koni obok.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 17h10)
Jak ci się podoba opiekowanie się małym konikiem?
hihi, mały urwis
dziurki w uszach mam znowu zarośnięte, więc
w nosie najlepiej mi się sprawdza stal chirurgiczna, która jest srebrna. Mam biały i czarny kolczyki z bioplastu, ale nie lubię bioplastu, one są awaryjne. Czarnego kółeczka ze stali nie jestem w stanie otworzyć, więc tym bardziej nie mam go zamiaru zakładać, może kiedyś kupię sobie nowe, bo w sumie mi się podoba.
W języku do tej pory miałem stal i czarny bioplast i bioplast do języka - tylko na prześwietlenia. Nie ma też chyba zbyt dużego wyboru, jeśli chodzi o języki, ale może pogrzebie na zagranicznych stronach i będzie.
Smiley tylko czorny, imo najlepiej wygląda, ale muszę znowu go zrobić :_:
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 17h26)
Jakiego koloru preferujesz kolczyki? W jakich czujesz się najlepiej?
Smiley ma swój klimacik, zawsze mi się podobały.
Ojojoj niestety nie, nie mam teraz czasu na zagłębianie się w sztukę.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 17h59)
odkryłaś ostatnio jakiegoś nowego artystę?
/ nic nowego w sumie, wszystko i nic
ale ostatnimi czasy wracam sobie sentymentalnie do 00' i słucham sobie właśnie playlist z hitami
Ostatnio zmieniony przez Asame (10-11-2021 o 17h28)
Czego ostatnio słuchasz, Asamełke?
Mam długi weekend.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (10-11-2021 o 19h08)
Masz długi weekend, czy może pracujesz i nici z odpoczynku?
Praca, ale wcale mi nie jest przykro. Właśnie siedzę w pociągu i przede mną jeszcze ze trzy godziny drogi do stajni. Całe cztery dni będę męczyć dzieci na konikach i nie tylko dzieci. Teraz rozumiem bardziej, że praca, która jest pasją przestaje być pracą.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 18h28)
To jakie plany na długi weekend?
Właśnie je będę tworzyć. Na pewno simsy, jakiś film, spacerki z pieskiem i zobaczymy.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 18h31)
A ty masz jakieś plany na ten weekend?
O to widzę, że taki fajny i spokojny weekendzik. Super!
Jak nie wychodzi to nie rób, albo daj sobie chwilę i odpocznij. Nic na siłę.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (10-11-2021 o 18h55)
Co robić, jak próbuje coś stworzyć, a mi nie wychodzi? ;u;
Niewiele, ale już się poddałam, wyszło jak wyszło TuT
Ostatnio zmieniony przez Foggy (10-11-2021 o 20h21)
I jak, wymyśliłaś coś?
Czymś się inspiruje na pewno, ale czym to chyba zależy od stylizacji. Przy tej raczej nie myślałem o niczym konkretnym.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-11-2021 o 20h42)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (10-11-2021 o 22h02)
Masz swoje ulubione kwiaty czy po prostu roślinki? Lubisz je hodować?
Bosko, mam w sobie tyle energii! Już posprzątałam ładnie mieszkanie, a w dodatku jestem dość mocno zmotywowana, by robić coś kreatywnego w wolnych chwilach po dłuższej przerwie, więc mam naprawdę dobry humor, a ponieważ jest długi weekend to sam ten fakt pozytywnie mnie nastraja
@down, o, to super! Bardzo się cieszę
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-11-2021 o 00h30)
Jak Twoje nastawienie przed dłuższym weekendem? // Wow! To super!
Aż mi się udziela Twój optymizm
Nawet całkiem nieźle Zostały mi tylko trzy rozdziały do końca mojej małej powieści (zdążyłam z pisanym rozdziałem w ustalonym przez siebie terminie), więc powinnam dać radę do świąt, nie wymiguję się od treningów, choć nigdy mi się nie chce za nie zabrać (ale za to po wszystkim jestem z siebie dumna, że dałam radę), przestałam jeść słodycze w zatrważających ilościach i całkowicie zrezygnowałam z kolorowych napojów (i po pierwszym szoku dla organizmu jest już naprawdę bardzo dobrze), a także udało mi się już ustalić, co kupię bliskim pod choinkę, więc teraz już tylko muszę to upolować.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (10-11-2021 o 22h11)
Jak się mają twoje plany?
Kto nie lubi. Znaczy fajnie czasem odpocząć, ale jestem fanem chodzenia po muzeach, kinach, mam zamiar pójść na wspólne czytanie w kółku filozoficznym.
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-11-2021 o 09h10)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (11-11-2021 o 09h28)
Masz już przygotowane świąteczne prezenty dla bliskich? :D Co im sprawiłaś? ^^
// Pamiętasz bardzo dobrze! Wszystko już kupione i pięknie zapakowane (⌐■ v ■)
Oficjalnie to nie kupiłam nic sama dla siebie, ale w praktyce to tak, tylko że ktoś inny mi to wręczy xD
Udało mi się dorwać w antykwariacie książkę, na którą polowałam od bardzo, bardzo dawna - "Wszystko, co lśni" Eleanor Catton. Podobno jest arcydziełem, także chętnie się o tym przekonam OwO
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-11-2021 o 09h16)
To ja podbije pytanie, bo pamiętam, że zawsze robisz takie rzeczy dużo wcześniej xd Udało Ci się już kupić prezenty dla bliskich? Sobie też sprawisz jakiś prezent z okazji świąt?
Hej hej, u mnie średniawo, ze złych rzeczy to od paru dni mam kłopoty z żołądkiem, dlatego rogali dzisiaj nie będzie, ani w ogóle nic słodkiego, a z dobrych widziałam się wczoraj z siostrą, bo miała urodziny, czytam sobie po razu drugi Nędzników ale coś wolno mi idzie, odmówiłam kontakt z moim dawnym znajomym i może dzisiaj trochę sobie porysuje.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (11-11-2021 o 11h21)
Jak tam ostatnio u ciebie? Będziesz jeść dzisiaj rogale świętomarcińskie?
Wszystkie sezony to integralna całość, więc nie wybiorę najlepszego. Polecam, mi się podobało.
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-11-2021 o 09h48)