Z kim nie chciałabyś się zaprzyjaźnić?
Bardzo! To chyba mój ulubiony styl ubierania się. Gdyby nie to że staram się nie kupować dużo ciuchów to totalnie bym się tak nosił.
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-11-2021 o 17h02)

Strony : 1 ... 969 970 971 972 973 ... 1527
Z kim nie chciałabyś się zaprzyjaźnić?
Bardzo! To chyba mój ulubiony styl ubierania się. Gdyby nie to że staram się nie kupować dużo ciuchów to totalnie bym się tak nosił.
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-11-2021 o 17h02)
Podoba ci się styl Steampunk?
//
Niestety nie.
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (04-11-2021 o 17h47)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (04-11-2021 o 17h13)
Potrafisz układać kostkę Rubika?
Tak, lubię, chociaż to zależy od tego jaki konkretnie mają zapach.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-11-2021 o 17h29)
Zapisywałaś kiedyś swoje sny?
Tak, całkiem niedawno uświadomiłem sobie, że śnię, bo byłem w centrum handlowym i nikt nie nosił maseczek XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-11-2021 o 20h43)
Miałaś kiedyś świadomy sen?
na twardo
Ostatnio zmieniony przez Ariah (04-11-2021 o 19h05)
Jajka w jakiej postaci smakują Ci najbardziej?
Bardzo dużo jest takich zamówień, bo wiele z nich albo nie jest w mojej stylistyce, albo mnie nie interesuje, albo też zdarza się, że ciężko o dobry research jakichś fajnych obrazków, renderow, a nieświadome osoby często wrzucają coś małego, albo turbo złej jakości, z czego nie da się za wiele wyciułać.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-11-2021 o 09h19)
Czy jakieś zamówienie z Twojego wątku, było dla Ciebie zaskakujące? Np w ramach formy, elementów.
W zasadzie zależy od nastroju własnego. Doceniam jednak kameralny, przytulny wystrój. Drewno, tkaniny.
Z reguły odpycha mnie otoczenie typu szkło i metal.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-11-2021 o 09h37)
Jaki wystrój w restauracji lubisz?
/Hmm no to jest taki drobiazg, ale rolowanie pleców. Na siłowni jest fajny gładki roller, ja sobie kupiłam do domu taki z wypustkami i jest zbawienny dla moich pleców po treningu i nie tylko. Tym bardziej, że chłopak boi się mnie masować, myśląc, że mnie uszkodzi :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 09h48)
Czego nowego ostatnio próbowałaś i całkiem Ci się spodobało?
Dużo jest takich rzeczy. Chciałabym nauczyć się grafiki wektorowej, rozwinąć rysowanie, bo jakoś zawsze traktowałam to po łebkach, nawet jak mi się to podobało, albo ładnie śpiewać na przykład. I takich typowo społecznych umiejętności. Noku wcześniej fajnie napisał mi w odpowiedzi, że ekstrawertycy są niesamowici, i coś w tym jest.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-11-2021 o 09h46)
Mogąc wybrać dowolną rzecz, czego chciałabyś się nauczyć?
Chciałabym, chciała... A więc: tak, nawet zdając sobie sprawę, jakie to bywa kłopotliwe.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-11-2021 o 09h50)
Kominek w salonie - tak czy nie?
/Jeszcze nie, choć pewnie niedługo zacznę, bo przymierzam się już do rozpoczęcia poszukiwań prezentów dla bliskich
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 11h30)
Zaczynasz czuć już święta? Lub kiedy wchodzisz w ten nastrój?
Nie, to co u nas zwykle jest przygotowywane przeważnie średnio mi podchodzi i moja kolacja wygląda zawsze tak samo - chleb z masłem i sałatka ale później dojadam ciastem, kocham ciasto, więc z jedzenia to na deser zawsze wyczekuję <3.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 11h34)
Masz swoją ulubioną potrawę świąteczną?
/Z roku na rok mi się zmienia, ogólnie to chyba tylko ten klimat i to, że towarzyszy mi niemal ciągłe podekscytowanie. No i kupowanie prezentów!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 11h49)
Co najbardziej lubisz w tym świątecznym okresie?
Nie mam jednego konkretnego, jednak zawsze najbardziej cieszę się z książek. Szczególnie, gdy dostaję taką, którą chciałam przeczytać lub po prostu kryminał, horror lub coś z fantastyki, wiem że jest to prosty i w miarę niedrogi prezent, ale wybrany specjalnie dla mnie. Więc takich prezentów było dość sporo, ale to je wspominam najmilej.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 11h51)
Jaki otrzymany dotychczas prezent wspominasz najlepiej?
O ile moje relacje z "darczyńcą" są dobre, to robię dobrą minę do złej gry. Oczywiście dziękuję, najwyżej robię uwagę typu "zaskoczyłaś/eś mnie, że nie (wpisz trafiony prezent)- po co ryzykować że następnym razem dostanę coś równie lub bardziej nietrafionego?...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-11-2021 o 11h59)
Co robisz, gdy zostaniesz obdarowana prezentem, który nie do końca wpada w Twój gust?
Nie mam, ale jedne z tych, które milej wspominam to książki Dana Browna, pochłonęłam wszystkie i wszystkie mi się podobały, może mniej Początek, bo była dość przewidywalna. No i styl Browna mnie po jakimś czasie trochę męczy, ale mimo wszystko fabularnie te klimaty mi leżą . Kiedyś też dużo pochłaniałam albatrosowych kryminałów, bardzo podobała mi się Pamięć doskonała Scotta Bakkera, reszty nie pamiętam, więc były pewnie takie średnie, lubię też Pierwszy śnieg Jo Nesbo i Kinga, ale to już bardziej pod horrory. Oprócz klasyków przypadła mi do gustu jego Christine o zabijającym samochodzie, mam ogromny sentyment do tej książki
. A ostatnio zabrałam się za Niewinnego Harlana Cobena i też jest w porządku, przyjemna lektura na jesienny wieczór.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 12h41)
Masz swój ulubiony książkowy kryminał? Mnie również ta tematyka interesuje
edit. też aktualnie czytam Harlana Cobena, piąteczka:)
/Bardzo chciałabym znów odwiedzić Norwegię i mam nadzieję, że już niedługo będzie to możliwe.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 12h58)
Jakie masz marzenie, które liczysz, że się spełni w możliwie najbliższym czasie?
Brak komplikacji w pracy, niewielkie lub żadne marudzenie Dziedzica, zdążenie na pociągi
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-11-2021 o 12h36)
Co zwykle sprawia, że uznajesz dzień za udany?
Po prostu kąpię się, myję zęby, biorę lekarstwa, smaruję się maściami i do łóżka.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-11-2021 o 15h46)
Jak wygląda Twoja wieczorna rutyna?
Musiałam sprawdzić i wydaje mi się, że nie, żadnej nie kojarzę więc to moja pierwsza. Styl jest w porządku, jest na tyle neutralny, że mi nie przeszkadza, za to plus. Akcja dzieje się w odpowiednim, dość szybkim tempie, więc to także mi pasuje (mam trochę dość rozwleczonych opisów Kinga, także to miła odmiana ). Nie jest to może najbardziej wciągająca powieść, jaką czytałam, ale autor przyjemnie przeprowadza czytelnika przez fabułę i buduje napięcie. Też mój punkt widzenia się ciągle zmienia, w zależności od tego, co mam ochotę przeczytać. Możliwe, że gdybym miała mocną fazę na kryminał, to oceniłabym ją lepiej.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 13h40)
Czytałaś coś jeszcze od Harlana Cobena? Jak oceniasz jego styl?
/Raczej nic :v Jego "Chłopiec z lasu" bardzo mi się ciągnie i marzę już o doczytaniu tych ostatnich 60 stron (może to będzie dziś wieczorem?) i rozpoczęciu nowej książki o zupełnie innej tematyce Muszę odpocząć od porwań i polityki.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 13h45)
Co polecasz od tego autora?
Oglądam, ta edycja wyjątkowo mi się podoba, bo uczestnicy wspierają się i są dla siebie życzliwi (oczywiście z jednym wyjątkiem xD), nie ma jakichś wielkich dram póki co. Kibicuję najbardziej Nicole. Rzeczywiście wychodzi podobnie na zdjęciach, ale ma tak cudną urodę i jest taka pozytywna, że to właśnie za nią najbardziej trzymam kciuki <3.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 14h25)
Widzę, że na swoim IG masz narysowaną Pantinkę. Też ją lubię Oglądasz Top Model? Co sądzisz o tegorocznej edycji? Komu kibicujesz? ;P
/Mikołaj skradł moje serce I swoją urodą, i humorem, tym, w jaki sposób się wypowiada.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 14h10)