A ty komu kibicujesz?
Kurcze, nie wiem, jakoś nikt się nie wybija aż tak żebym szczególnie kibicował, bo na tym etapie to każdy mógłby wygrać i nie byłbym zły
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-11-2021 o 23h04)

Strony : 1 ... 970 971 972 973 974 ... 1527
A ty komu kibicujesz?
Kurcze, nie wiem, jakoś nikt się nie wybija aż tak żebym szczególnie kibicował, bo na tym etapie to każdy mógłby wygrać i nie byłbym zły
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-11-2021 o 23h04)
A Ty?
/Odpowiednie pytanie dla odpowiedniej osoby
Oglądam wspomniane już Top Model, Masterchef, Ślub od pierwszego wejrzenia, Kuchenne rewolucje, Projekt Lady i z polskich to chyba wszystko. Natomiast z zagranicznych oglądam sobie "Miłość jest ślepa", "Najgorsze tatuaże", "The Circle"... No, ogólnie sporo by się tego uzbierało, bo ja zamiast seriali oglądam sobie właśnie programy. Niedawno zaczęłam oglądać też netflixowski "Insiders".
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 15h56)
Jakie programy telewizyjne jeszcze chętnie oglądasz?
Kawy nie słodzę, bo mleko owsiane jest naturalnie słodzone, a do herbaty albo dodaje jakiś syrop, albo niczego nie dodaje i pije gorzką.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-11-2021 o 18h27)
Słodzisz kawę/herbatę? Jeśli tak, to czym?
/nie odbieram
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 16h44)
Odbierasz telefony od nieznanych numerów?
Lubię gruzińską w sumie i polską klasycznie
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-11-2021 o 23h05)
Kuchnię jakiego kraju lubisz najbardziej?
// Dawno nie miałam takiego telefonu, ale zazwyczaj mówię, że to pomyłka i się rozłączam. Kiedyś jak jeszcze miałam telefon stacjonarny to często zdarzały się takie telefony, bo mój numer kończył się na 68, a do pewnego urzędu 98. Nieraz to było irytujące, ale starałam się grzecznie wytłumaczyć, że dodzwonili się do prywatnego domu i podawałam właściwy numer.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (05-11-2021 o 17h27)
Zdarzyło Ci się odebrać telefon - pomyłkę? Jak wtedy reagujesz?
Posiedzę na Eldaryi, a potem może coś sobie obejrzę, bo w sumie mam ochotę na jakąś nową dramę ^^.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 17h24)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (05-11-2021 o 17h48)
Jaka była ostatnia przeczytana przez Ciebie książka?
/Lubię bardzo "Wrócę po ciebie" Guillaume Musso. To książka, po której nie mogłam powstrzymać łez. Wciagająca i przyprawiająca o zawrót głowy
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 18h45)
Nawiązując dalej do książek, masz swoją ulubioną?
Horrory, kryminały i fantastykę (tu głównie młodzieżówki, młodzieżą nie jestem, lecz dalej je uwielbiam <3).
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 20h31)
Jakie gatunki książek lubisz najbardziej?
Dawno w nic nie pogrywałam, ale generalnie zwykle mam pecha xDD <3
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-11-2021 o 19h29)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (05-11-2021 o 19h31)
Jak się dziś masz?
/Nie wiem ile z tego, co nam pokazują w programie jest prawdą, ale bywały pary, które faktycznie świetnie się ze sobą dogadywały i od razu złapały ten wspólny, fajny vibe. Widać to było w ich interakcjach, czego nie mogę powiedzieć o 2/3 par z obecnej edycji. Lubię jednak oglądać całe te przygotowania do ślubów i poniekąd przeżywać te emocje z bohaterami.
Ale skoro ktoś już się zdecydował wziąć w takim czymś udział i faktycznie dobrali mu kogoś, kto mu się spodobał i jest fajnie, to myślę, że jest duża szansa na powodzenie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-11-2021 o 20h47)
Co myślisz o ślubie od pierwszego wejrzenia? Uważasz, że takie związki mogą przetrwać?
Nie jestem pewna, czy w ogóle do tego dochodzi. Na pewno jeśli ludzie są otwarci i chętniej dzielą się sobą, swoimi myślami, przeżyciami itd. plus dojdą do tego jakieś sytuacje z życia, to jestem zdania, że po paru latach zna się daną osobę dość konkretnie. Przynajmniej na tyle, aby określić, czy obie mają podobną wizję przyszłości w przypadku pary, ale nie powiedziałabym, że jest to możliwe w stu procentach. Ja sama się do tej pory czasami zaskakuję xD. Dodatkowo ludzie to nie maszyny z zaprogramowanym zachowaniem i instrukcją do tego, nie jest się w stanie być niczego pewnym.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-11-2021 o 21h12)
A Ty jak myślisz, ile trzeba człowieka znać, żeby go naprawdę poznać? Albo co musi się stać, aby do tego doszło?
/Bardzo mnie drażni taka chęć przypodobania się na siłę komuś, nawet jeżeli oznacza to całkowite pozbycie się szacunku do siebie lub do drugiego człowieka. Jest to dla mnie przejaw największej ludzkiej słabości, a ja tego totalnie nie rozumiem, jak będąc w moim wieku można nadal się tak zachowywać. Zresztą nie tylko w moim, ale i w mniejszym, i w większym.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (06-11-2021 o 09h46)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (06-11-2021 o 12h26)
Jakie polskie miasto podoba Ci się najbardziej? Co Cię w nim urzekło i czy odwiedzasz je regularnie?
/mój pomysł na ogranie zagospodarowania terenu i połączenia tej historii z otoczeniem xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (06-11-2021 o 12h15)
Co Cię ostatnio zaskoczyło?
Tak, jestem ;;
Ostatnio zmieniony przez Foggy (06-11-2021 o 14h04)
jesteś sentymentalna?
Kolekcjonujesz coś?
// Ostatnim razem grałam jakieś 10 lat temu XD ogólnie ostatnio nawet chciałam sobie pograć, ale jak zobaczyłam ile czasu idzie na samą instalację to podziękowałam, zwłaszcza, że na moim lapku odpalenie sapera to już sukces, więc nawet nie wiem czy to by poszło xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (06-11-2021 o 12h17)
Czy pogrywasz w simsy, jakie są twoje ulubione sposoby rozgrywki?
Gram i nie wiem jak wybrać ulubiony, wszystkie oprócz SW są super (SW to zakazany dodatek). Eksploruję teraz ostatnie dodatki i podoba mi się "Japonia".
Ostatnio zmieniony przez falafel (06-11-2021 o 12h19)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (06-11-2021 o 12h40)
Który dodatek ma wg Ciebie najbardziej interesującą zawartość w CAS? (w TS4)
no i wyżej masz jeszcze ode mnie pytanko, na ktore nie odpowiedziałaś ;p
/Przygotowuję się na poniedziałkowe seminarium dzisiaj, potem jadę odwieźć chłopaka do pracy, potem będę coś dla nas pichcić na po-pracy, a jutro robię rzeczy na cały przyszły tydzień... No życie na pełnych obrotach jednym słowem.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (06-11-2021 o 12h26)
Jakie masz plany na weekend?
// Najbardziej podoba mi się styl boho w takim nowoczesnym, bardziej modowym wydaniu i lata 70. Generalnie jak mam więcej czasu na przemyślenie stylizacji to zwykle próbuję kombinować w tą stronę. A jak jadę na 8.00 do pracy to... XD zwykle kończy się na złapaniu czegoś w czym będzie ciepło i wygodnie
Ostatnio zmieniony przez Aida (06-11-2021 o 12h28)
Ubierasz się w jakimś konkretnym stylu? Lub jest jakiś styl, który Ci się podoba?
Zależy od humoru, ale przeważnie dość elegancki z dużą ilością koloru.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (06-11-2021 o 12h30)