Co miłego dla kogoś zrobiłeś? c:
// Dowiedziałam się dzisiaj czym dokładnie było Moulin Rouge, bo o ile na pewno słyszałam o istnieniu czegoś takiego, to właściwie nie wiedziałam, co to ^^"
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-10-2021 o 16h04)
Strony : 1 ... 955 956 957 958 959 ... 1527
Co miłego dla kogoś zrobiłeś? c:
// Dowiedziałam się dzisiaj czym dokładnie było Moulin Rouge, bo o ile na pewno słyszałam o istnieniu czegoś takiego, to właściwie nie wiedziałam, co to ^^"
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-10-2021 o 16h04)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (28-10-2021 o 16h08)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (28-10-2021 o 17h36)
Jakie smaki soków lubisz?
Lubię, ale nie jakoś bardzo
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-10-2021 o 18h14)
lubisz nektary?
Jesteś bardziej herbata z miodem czy nektarem bananowym?
Nie będę brał w nim udziału.
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-10-2021 o 17h48)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 18h55)
A Ty Seła planujesz wziąć udział? :>
Pierwsze sezony super, potem trochę dziwnie, skapitulowałam jakoś po czwartym z tego, co pamiętam xD
Ostatnio zmieniony przez Foggy (28-10-2021 o 21h49)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 20h12)
Czekasz na premierę jakiejś gry?
Zaczęłam od nowa grać w Darkest Dungeon i bije się z myślami czy kupić sobie drugą część czy jeszcze poczekać, bo wczoraj wyszła we wczesnym dostępie, tak poza tym u mnie nic ciekawego, rysuję sobie właśnie iii myślę, że nie jestem herbatką tylko miętą albo jakimś rumiankiem.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-10-2021 o 19h39)
W co ostatnio pogrywasz? Co tam ostatnio u ciebie? Jaka herbata jesteś?
event śmieszne stroje, ale ogólnie obojętnie
nie, chyba nigdy nie kupiłem nic przedpremierowo, jeśli chodzi o gry. bardzo chciałem cp, ale nie wyszło z hajsem i nie kupiłem, ale no, nic straconego xdd
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-10-2021 o 19h46)
Zdarza Ci się kupić jakieś gierki przed premierą albo we wczesnym dostępie? I jak Ci się podoba albo nie podoba event?
RPG, strategiczne, czasem w jakieś gry akcji, karcianki, przygodowe.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-10-2021 o 20h17)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 20h54)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (28-10-2021 o 20h58)
Co sądzisz o grach karcianych?
a ostatnio codziennie się wyszczurzam, bo mam dobry nastrój owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-10-2021 o 21h18)
kiedy ostatnio odstawiłeś sie jak szczur na otwarcie kanału?
//świecę sie przez te dodatki, złote ale skromne
ale piątek tęczowy też może być, jeśli tęcza mnie uchroni przed jutrzejszym koncertowym wykolejeniem sie, to niech mnie ma w swojej opiece garnek ze złotem również mile widziany
Ostatnio zmieniony przez chochoł (28-10-2021 o 21h26)
Czy jutro jest tęczowy piątek, że tak świecisz??
/dużo szczęścia i złotych monet!
wracam do domu, rzucam plecak w kąt, a tam mój rudy ponczuś, gotowy do bycia głaskanym, albo jak Agrest je ze mną przy stole, a teraz podgryza mi palce, albo gdy obejrzę coś dobrego, a gdy czytam to euforia po prostu. a ostatnio to w genshinie ładnie zbudowałem kilka postaci i jestem nimi zachwycony.
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-10-2021 o 21h35)
Co wprawia cię w dobry nastrój?
Teraz albo tak ogólnie
Nie chciałbym kimś innym, lubię siebie
Co najwyżej chciałbym być trochę mniej introwertyczny i bardziej wyluzowany
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-10-2021 o 22h04)
Gdybyś mógł być kimś innym (bardziej w domyśle osobowością sprzeczną z Twoim temperamentem), to kim chciałbyś być?
Wafel jest energicznym pieskiem, więc wszędzie go pełno i wszystko klasycznie podgryza, jak to szczeniaczek, ale tak ogólnie, to przeinteligentna z Niego bestia. Ma dopiero z trzy miesiące, a już podczas karmienia leci bez żadnej komendy na miejsce i czeka tak długo, aż Mu nie pozwolę iść do miski. Potrafi już reagować na komendy "siad", "leżeć", "łapa", "puść" i bardzo chętnie aportuje i wraca. Z załatwianiem idzie Mu już coraz lepiej, załatwia się na zewnątrz, czasami nawet zdarza Mu się pokazywać, że potrzebuje, ale ma też epizody, że walnie na panelach bez zapowiedzi, welp. I tak uważam, że jest super turbo pojętny jak na swój wiek, ma dużo w sobie pewności siebie i ciekawości, totalne przeciwieństwo mojej Fedry, bo Ona zawsze była bardzo lękliwym psiakiem. Pierwsze dni w domu były ogromnym stresem dla Niej, nie przemyślałam tego zbyt dobrze i trochę za szybko wprowadziliśmy małego do sześcioletniego rezydenta, w efekcie czego Fedra dostawała okrutnego slinotoku ze stresu, wytrzeszczu oczu, unikała nas, a na Wafla reagowała odrazą, zębami, podgryzaniem, warczeniem. Ale po kilku tygodniach jest już pełna akceptacja, psiaki się razem bawią, chodzą obok siebie, funkcjonują jak partnerzy, tylko babusia czasami temperuje małego, jak za dużo sobie pozwala, ale tutaj w psie sprawy staram się nie wchodzić, powinny to sobie załatwiać między sobą w swoim psim języku, nawet jeśli są to ostrzegawcze uderzenia zębami (oczywiście bez krwi, bez ran).
Ostatnio zmieniony przez Foggy (28-10-2021 o 22h03)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 22h53)
Jak żyćko Seła?
Ostatnio to słucham sobie Comy przez cały czas.
I te trzy kawałki od Reto.
A udziału w konkursie nie zamierzam chyba brać.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Canthra (28-10-2021 o 22h25)
A Ty czego słuchasz ostatnio? Planujesz wziąć udział w konkursie?
Poniekąd trochę spontanicznie, bo ogólnie chcieliśmy pieska, który by odpowiadał naszemu trybowi życia, czyli chodził w górki, ale potrafił też posiedzieć w domku, jak będzie taka potrzeba + był dość łagodny. Rozważaliśmy owczarka australijskiego, ale byłby chyba zbyt wymagający i aktywny dla nas, później zajaraliśmy się białym owczarkiem szwajcarskim, ale znaleźć jakąś hodowlę to daleko była od nas, co najmniej po 200 km i więcej, więc ostatecznie poszłam w goldenka, bo też zawsze mi się podobał, jest kochany i ogólnie wydaje mi się, że będzie z nami dobrze żył <3
Ostatnio zmieniony przez Foggy (29-10-2021 o 11h51)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (29-10-2021 o 09h00)
Gdybyś miała możliwość zapewnienia mu idealnych warunków to jakiego zwierzaka byś sobie sprawiła?
Męcząco, ale przyjemnie ^^ Nadal się całkiem nie przyzwyczaiłem do nowej pracy, więc mam trochę wrażenie, że muszę mocniej się do wszystkiego przykładać, żeby się wyrobić z obowiązkami.
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-10-2021 o 08h22)