Dałaś kiedyś komuś własnoręcznie wykonany prezent? Co to było?
Ludzi i drzewa lub inne roślinki.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-10-2021 o 13h03)

Strony : 1 ... 953 954 955 956 957 ... 1527
Dałaś kiedyś komuś własnoręcznie wykonany prezent? Co to było?
Ludzi i drzewa lub inne roślinki.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-10-2021 o 13h03)
Co najprzyjemniej Ci się rysuje?
/Oniee trudne pytanie xD Zakończenie hm na pewno było wiele filmów czy książek, w których zakończenie średnio mi podeszło ale zazwyczaj nie były to jakieś serie czy produkcje, które wciągnęły mnie na tyle, żeby z nimi dłużej zostać i nad tym dłużej się zastanawiać (wyjątkiem jest eldka ale w zasadzie to gra i w sumie tam trzeba by było przepisać jakieś 80% scenariusza żeby miał jakikolwiek większy sens xD) W większości serii które lubię zostawiłabym zakończone tak jak są. Chociaż uważam, że część historii mogłaby się zakończyć po prostu wcześniej i niepotrzebnie wrzucono pewne kontynuacje (tu przykład z "Przeklętym dzieckiem" czy "Boruto" będącym kontynuacją "Naruto" albo nowymi "Star Warsami", których nie dałam rady obejrzeć do końca).
No i może nie same zakończenia ale jest kilka postaci, które bym chętniej widziała na dalszych kartach historii bardziej żywych niż martwych. Tyle, że zazwyczaj to wynika z mojej słabości do danej postaci niż faktu, że scenariusz był bez sensu xD (weźmy znów chociażby Syriusza z Harrego Pottera).
No i jeszcze weźmy na warsztat DN, o którym w sumie już gadałyśmy na pw ale jako, że mam to na świeżo po rewatchu to pierwsze przyszło mi do głowy. Pomijając przeżycie postaci (sama końcówka historii jest niezła, nie zmieniałabym jej wcale, więc znowu nie do końca odpowiadam na pytanie) to po prostu bym wydłużyła serie, żeby trochę bardziej poznać niektóre charaktery. Mam głownie na myśli Mello i Matta, o czym zresztą też już wspominałam xD
A teraz jeszcze przyszło mi do głowy beznadziejne zakończenie Gry o Tron. Ale już rozpisuję się za dużo xDD Mam wrażenie, ze obeszłam to pytanie na wszystkie możliwe sposoby, żeby nie dać jednej konkretnej odpowiedzi haha.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (27-10-2021 o 19h47)
Gdybyś mogła zmienić zakończenie w jednej jedynie fikcyjnej historii (książka / film / serial), na co byś się zdecydowała i jakie zmiany byś wprowadziła?
// Mogłabym zrobić generalnie kopiuj wklej 90% Twojej wypowiedzi, ale pozwolę sobie się trochę rozpisać, skoro Ty też obeszłaś temat XD
1. Gra o Tron
Sądzę, że dla nikogo nie będzie to już spilerem, ale na wszelki wypadek ukrywam
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Aida (27-10-2021 o 21h45)
A Ty? (Nie żebym mściła się za to, że wyprodukowałam przez Ciebie tak długi post, wcale.)
(A tak serio jestem teraz ciekawa xD)
/Wrzucę to w spoiler na wszelki wypadek bo wspominam też o Ataku Tytanów, którego niedawno skończyłam i na który mam teraz trochę fazę a wiem, że są osoby, które niekoniecznie chcą znać pewne rzeczy. Zresztą nie tylko z aot ale też z innych produkcji.
Możliwe spoilery
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (27-10-2021 o 20h29)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (27-10-2021 o 21h09)
Ooo, cześć, Seła, dawno żem Cię nie widzioł, co słychać w wielkim świecie? c:
Pozwól, że wkleję, bo nie mam co więcej powiedzieć ;u;
Foggy napisał
Zależy jak spojrzeć. I mean, jestem od końca sierpnia już w Polszy, ale ze względu na powalony system podatków nie mogę przekroczyć dochodu w Polsce w wysokości 1300 zł, bo później będę musiała się rozliczać z jakichś horrendalnych kwot za kilka tysięcy, so i'm stuck, nie pracuję, w pełni skupiam się z narzeczonym na ogarnianiu mieszkania, remonty wrą. W międzyczasie kupiliśmy piesiula (goldenka!), Wafel coraz bardziej broi i toczy walki z Fedrą, która chyba nieszczególnie jest szczęśliwa z nowego mieszkańca w domku. Kupiłam też autko, trochę mnie stresuje, trochę cieszy, ale ćwiczę sobie i jeżdżę. Gdzieś tam jeszcze we wrześniu byłam w Tatrach, opędzlowałam z sześć lub siedem dwutysięczników, w tym mój cel wypadowy - Rysy, i still cant believe i did, byłam w super formie, ale teraz znów się stałam kanapowcem, czekam na jakieś sprzyjające warunki i znowu wrócę do ćwiczeń, bo już mam dość tego chronicznego zmęczenia bez powodu.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (28-10-2021 o 11h18)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (27-10-2021 o 23h28)
Pochwalisz się, co to za pracka? Też zaczynam nową niebawem :b
/Żadne Napiłam się kiedyś grzanego wina na Krupówkach z ciekawości i było obrzydliwe XD Z piwem podobna historia, to nie dla mnie, mają być zimne!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (27-10-2021 o 23h00)
Znasz prozę Lovecrafta, może masz wśród niej ulubieńca?
Nigdy nie miałam takich. Uważam jednak, że można na nich uzyskać fajne efekty...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 11h23)
Co sądzisz o paznokciach hybrydowych?
Nie jest źle, ale dobrze wcale xD Ten ognisty najfajniejszy chyba
Ostatnio zmieniony przez Foggy (28-10-2021 o 18h53)
Jak Ci się podobają stroje, Aku?
Tak, są bardzo ładne.
Najbardziej urzekł mnie ten koń.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (28-10-2021 o 11h36)
Podobają ci się nowe chowańce?
No wyciągnęli ode mnie hajsy, skandal XD
Ale musiałam mieć ten strój... X'D
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 11h52)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 12h32)
Czy event bez bugu to nadal event? XD
Chyba ten, do któreo mam największy sentyment- do pierwszego w jakim uczestniczyłam. Halloween 2016
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 12h54)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (28-10-2021 o 14h38)
Twoja ulubiona roślina...?
Tak, to konwalie- dla mnie są najpiękniejsze i najładniej pachną.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 13h59)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (28-10-2021 o 14h17)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 14h37)
Gdybyś mogła zmienić jedną małą rzecz w swoim życiu, co by to było?
// Nie, na ścianach nie, tylko w albumie :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-10-2021 o 14h24)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (28-10-2021 o 14h34)
W jaki sposób dekorujesz swoje pomieszczenia?
// Od czasu pożaru zupełnie straciłam serce do eventów na Eldce, więc nie angażuję się w ogóle w historię, ale mogę powiedzieć, że wygląd strony jest ładny.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-10-2021 o 14h34)
jak ci się podoba event?
@down urwałam się wcześniej ze szkoły, bo moja passa niechorowania gdy inni chorują się skończyła. Czekam na obiad, a tak to jadłam śniadanie i resztki ciasta z lodówki
Ostatnio zmieniony przez Acerola (28-10-2021 o 14h34)
HEJ, co tam u ciebie, jak ci mija dzień, co dziś jadłaś, a co będziesz jeść?
Mieszkam prawie na cmentarzu, więc mogę nawet w piżamie owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-10-2021 o 14h34)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (28-10-2021 o 14h51)