Jak wygląda twoja poranna rutyna?
Pasjami bym tego nie nazwala, az tak to nie XD ale lubie Japonie (ogolnie lubie sluchac o Azji, ale o Japonii wiem najwiecej i najdluzej sie nią interesuje, a reszta to tak przy okazji, jak wpadne na cos ciekawego), jazde na rowerze, lyzwiarstwo figurowe (niestety tylko na ekranie), wycieczki w gory (chociaz rzadko sie wspinam, bo nie mam z kim), koncerty, od wielu lat robie sobie i znajomym paznokcie hybrydowe, lubie gierki (mam laptop z drewna, wiec poki co tylko gameplaye, chyba ze zdarzy sie cud i jakas fajna gierka wyląduje na Google Stadia), kiedys bawilam sie w fotografa (i nadal lubie to robic, ale juz nie biegam z lustrzanką, bardziej dla siebie), gdy zaciekawi mnie jakis zespol czy dany muzyk to lubie poczytac sobie ich biografie, lubie ogladac dramaty, dokumenty i horrory (ale moi znajomi sie starzeją i zaczeli sie ich bac wiec teraz nic nie ogladam bo sama to sie za bardzo boje HAHA i samemu to zadna frajda), czasem poczytam lub poslucham cos o makijazu i ogolnie o modzie, moda jest ciekawa i lubie sie nią bawic, ale rzadko mam okazje. Wykanczac wnetrza tez lubie, ale to wiadomo, nie codziennie mam remont w domu, wiec to tez takie sezonowe hobby XD o, i czasem poogladam sobie jakies anime. I spedzanie czasu z moim pieskiem to moja fav czynnosc. I klasycznie, memeski.
Ostatnio zmieniony przez Flower (26-10-2021 o 19h42)