Dbasz jakoś specjalnie o swoją cerę?
Wspólne ubieranie choinki, dawanie prezentów na urodziny, puszczanie wianków na wodzie i niszczenie marzanny
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-10-2021 o 22h19)

Strony : 1 ... 950 951 952 953 954 ... 1527
Dbasz jakoś specjalnie o swoją cerę?
Wspólne ubieranie choinki, dawanie prezentów na urodziny, puszczanie wianków na wodzie i niszczenie marzanny
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-10-2021 o 22h19)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-10-2021 o 11h49)
Oglądasz/oglądałaś kiedyś jakieś reality show?
Jeśli masz na myśli filmy lub seriale - szczerze nie pamiętam. Trochę minęło od mojego ostatniego włączenia netflixa...
Jeśli liczą się filmiki na youtubie - wideo esej o firmie herbacianej związanej z sektą (tytuł filmiku to "Sleepy Time Tea's Weird Cult? | Corporate Casket")
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (24-10-2021 o 22h47)
Co ostatnio oglądałxś?
/Muszę przyznać, że herbaciany kult brzmi intrygująco XD
Bardzo podobał mi się Mr.Robot na przykład. Niedawno oglądałem travelers i było spoko. Takiego jednego ulubionego nie mam
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-10-2021 o 11h34)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-10-2021 o 10h58)
"Strażniczka na Szkoleniu"- jakie szkolenie byś obstawiała?
Och tak, bardzo bym chciała komuś dziabnąć Alastora Aktualnie pracuję nad projektem koronkowego kota, też bym chciała, by wylądował ładnie... dla mnie będzie to technicznie trudniejsze, więc trzeba się spiąć ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-10-2021 o 11h06)
Masz jakiś motyw, który byś bardzo chciała kiedyś komuś wydziarać?
Oczywiście, że myślałam Nie wiem tylko czy w moim przypadku byłoby to możliwe, bo mam bardzo nietypową alergię skórną (jestem uczulona na własny pot), więc boję się, że mogłoby się okazać, że na tusz też jestem uczulona. Jednakże gdyby się dało, to być może zrobiłabym któryś z tych trzech (lub wszystkie):
- cytat z piosenki, który uwielbiam i kojarzy mi się z powieścią, którą obecnie piszę
- angielską wersję ksywki głównego męskiego bohatera z innej mojej historii, płynnie przechodzącą w lisią kitę (nawet go sobie kiedyś zaprojektowałam)
- lisią maskę (taką jaką masz w swoim wątku, jest genialna!), bo ten właśnie bohater czasem ją nosi jak wychodzi "na łowy"
Oczywiście byłyby to trwałe tatuaże, nie uznaję półśrodków
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-10-2021 o 11h26)
Myślałaś nad jakimś wzorem dla siebie- trwałym lub tymczasowym? Co by to było?
Nie mam, zapowiada się też, że nie będę mieć. Kwestia zdrowotna.
Chciałabym mieć choć jeden, projekt mam w głowie od lat. Ostatnio też pomyślałam o innej koncepcji: pół-rękaw motywu roślinno-kwiatowego. A wśród nich poukrywane muchołówki.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-10-2021 o 12h05)
A sama masz jakiś tatuaż albo chciałabyś sobie zrobić?
Dire Straits - Brothers In Arms. Jest potwornie smutna i doskonale oddaje smutek historii, którą staram się aktualnie stworzyć.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-10-2021 o 12h08)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-10-2021 o 12h01)
Masz jakieś plany z okazji Halloween?
Nie, nie mam żadnych ale mimo wszystko uważam, że to fajna okazja by miło spędzić czas lub wybrać się na jakąś imprezę.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (25-10-2021 o 12h43)
A ty masz jakieś plany?
Nie lubię uczyć się języków, ale tak żeby słuchać o nich ciekawostek to wszystkie z nietypowymi strukturami gramatycznymi, dźwiękami lub alfabetem. A brzmienie lubię rosyjskiego przede wszystkim, to piękny język ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-10-2021 o 15h31)
Jakie języki obce lubisz, które wydają Ci się interesujące?
//Chciałabym się nauczyć włoskiego. Bardzo podoba mi się ten język i mam słabość do kraju. Również bardzo podoba mi się brzmienie języka portugalskiego. Jest taki melodyjny i miły jest dla mojego ucha. Ogólnie jestem fanką języków romańskich, bo dużo szybciej się ich uczę niż w przypadku języków germańskich: r.i.p. mój wiecznie podstawowy niemiecki (wyjątkiem jest angielski, który i tak potwierdza regułę).
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (25-10-2021 o 17h11)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-10-2021 o 21h01)
Zdarza Ci się podczas eventów na Eldce kupować stroje z doładowań albo używać potków żeby wspomóc chowańca podczas wypraw?
Raczej nie. Na zajęciach z hiszpańskiego na studiach nasza wykładowczyni, zresztą rodowita Hiszpanka, często wyjaśniała nam po angielsku znaczenie poszczególnych hiszpańskich słów albo kazała nam podać angielskie odpowiedniki hiszpańskich wyrazów (lub na odwrót). Czasem w jednym zdaniu używała obu tych języków i brzmiało to bardzo fajnie, bo mogliśmy wtedy się jakoś połapać z kontekstu co oznaczają dane hiszpańskie wyrażenia (mieliśmy absolutny zakaz mówienia na zajęciach po polsku, mimo że znała również świetnie polski).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-10-2021 o 17h00)
Przeszkadza Ci, gdy ktoś podczas rozmowy miesza ze sobą dwa języki?
Szum drzew/ liści, burza i deszcz, instrumenty, dźwięk miksera i przekładanych kartek, pierwsze cwierkanie ptaków po zimie, odgłosy robienia kawy wcześnie rano, tuptanie mojego pieska jak chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Flower (26-10-2021 o 14h46)
Jakie dźwięki lubisz?
Piękne lasy, pogodę (mgłę, mżawki, chłód - wszystko jest takie spokojne i swojskie) i to że można nosić swetry i pić gorącą herbatę z cool dodatkami uwu
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-10-2021 o 11h51)
Co najbardziej lubisz w jesieni?
W "papierowych", czyli bardziej klasycznym Role Play, jest bardzo różnie, bo miewam bardzo różne postacie. Z tym mam zawsze sporo frajdy, poszerzam swoje ramy postaci.
W tych na kompa często powtarzam wygląd jednej z moich OC, bazowanych z resztą na postaci do D&D a potem do przeróbki WOD- Mag/ Zewu Cthulhu.
Wiem, nie powinnam się zżywać z postacią, szczególnie w tym systemie, ale co zrobić ^^ udało się wystarczająco długo grać Ewą...
Rude długie włosy, nieduża istota, szare oczy.
W niewielkiej części podobna do mnie.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 08h46)
Podczas grania w gry RPG (obojętnie czy papierowe czy komputerowe), gdy tworzysz własną postać jakie zazwyczaj nadajesz jej cechy wyglądu i charakteru? Starasz się ją upodobnić do siebie, masz jakiś jeden określony typ postaci, którym zawsze grasz czy może za każdym razem strasz się stworzyć coś nowego?
Na ten moment to chyba dla mnie zbyt wyczerpujące i po prostu nie miałabym na to czasu, ale dawniej, jak jeszcze chodziłam do liceum bardzo lubiłam, bo przy jakiś krótkich sesjach zawsze miałam wrażenie, że lewo się wykręciłam w granie, a tu już trzeba kończyć xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-10-2021 o 09h20)
Lubisz dłuższe role play'e? Np weekendowe zloty?
A może uważasz, że to zbyt wyczerpujące?
Nie, nie korzystam. Kiedyś wyjątkiem były simsy - kiedy miałam szał budowania i architektury wnętrza XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 09h51)
Korzystasz z różnego rodzaju kodów podczas grania w gry komputerowe np. na nieśmiertelność, pieniądze itd?
W sumie u mnie wszystko gra, po staremu, ostatnio beznadziejnie się czułam ale już jest trochę lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-10-2021 o 18h57)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-10-2021 o 13h38)
Masz jakąś radę, na kwestię organizacji halloweenowej imprezy?
Jako, że jestem dość wierna dwóm elementom wyglądu Gard- oczom i czuprynie- to cieszy mnie, że chyba widzę czuprynę, która mogłaby powiększyć opcje fryzur Any ^^
(do oszałamiającej sumy 3)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 12h13)
Co najbardziej by Cię ucieszyło w nadchodzących halloweenowych strojach? // Widzę, że masz taką kolekcję fryzur, że ciężko się na coś zdecydować
Ja jestem mapkarą. Najbardziej by mnie ucieszyło, gdyby były jedynie stroje mapkowe (no i oczywiście ten za doładowanie, bo tego się nie przeskoczy ), a event trwał dwa tygodnie.
I na pewno fajniej by mi się polowało, gdyby chowek za wspólny wskaźnik był na mapce, a nie za efekt końcowy wspólnej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (26-10-2021 o 12h18)
Jaka mechanika eventu najbardziej by Cię ucieszyła?
Bathory To pierwsza fryzura mojej Any, teraz po pożarze również ją kupiłam.
Z resztą, to był pierwszy fryz, jaki kupiłam po przybyciu na eldkę, na event halloween 2017 zdaje się.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 12h25)