Będziesz jakoś celebrowała spooky season? Masz jakieś jesienne zwyczaje?
w rzeczywistości żyje na granicy ubóstwa, tutaj dostaje pensje za samo bycie, nie da się tu zbiednieć xD
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 15h57)

Strony : 1 ... 930 931 932 933 934 ... 1527
Będziesz jakoś celebrowała spooky season? Masz jakieś jesienne zwyczaje?
w rzeczywistości żyje na granicy ubóstwa, tutaj dostaje pensje za samo bycie, nie da się tu zbiednieć xD
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 15h57)
Jesteś typem "smoka na skarbach" jeśli chodzi o maanę i głównie ją zbierasz, czy masz tendencję do wydawania jej na np. sakiewki albo stroje eventowe i często żyjesz "na granicy ubóstwa"?
Wtedy akurat pisałam kolejny rozdział mojej "powieści" na zmianę z czytaniem webtoona. Nawet tego nie zauważyłam.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-10-2021 o 16h17)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (06-10-2021 o 17h27)
Potrafiłabyś przeżyć tydzień bez internetu?
Łysa peruka, łysa peruka, łysa peruka
Chciałbym dostać bronie, jakieś blizny, siniaki. Spoko byłyby stroje inspirowane czarnymi charakterami z horrorów - może jakaś maska, nie wiem. Na pewno nie potrzeba mi sukienek
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-10-2021 o 19h33)
Jakie stroje chciałabyś zobaczyć podczas eventu halloweenowego?
Rogalem z biedronki
Ostatnio zmieniony przez Skaen (05-10-2021 o 17h38)
Jakim słodkim wypiekiem jesteś???
/zjadłbym ;;
woda? można też kupować dobrej jakości soki albo samemu je sobie robić, można zrobić herbatę (tylko bez cukru, fuuu), można kakao, a rano podobno ludzie pijają kawę. podobno dobra kawa odpowiednio zaparzona wcale nie jest gorzka, a jak jest gorzka to znaczy, że pijesz pomyje.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 17h43)
Polecisz jakieś napoje niegazowane?
Niestety, albo stety przez hashimoto troszkę ograniczam pewne produkty.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-10-2021 o 20h08)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (05-10-2021 o 19h01)
Czego najbardziej obawiałaś się jak byłaś dzieckiem?
@down jest tak mała ze mam ochote sie zaryczec bo wedlug wyliczen mialo byc wiecej. Jednak jak mi sie wyrowna to bede musiala zrobic troche zakupow na Ali uwu
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (05-10-2021 o 19h08)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (06-10-2021 o 12h03)
Jest jakiś zachwalany przez wszystkich produkt np. kosmetyk, który wiele osób bardzo poleca, ale u Ciebie się w ogóle nie sprawdził?
Nie, od paru lat w ogóle nie oglądam telewizji i nawet nie wiem jakie są teraz w niej programy, ALE jakbym miała coś obejrzeć to "Jeden z dziesięciu" xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (05-10-2021 o 19h22)
Oglądasz jakieś programy telewizyjne? Jeśli tak, to jakie? :>
// Nie, nawet nie oglądam tego programu, wydaje mi się sztywny i mało zabawny, nie mówiąc już nawet o tym, że nie mam wystarczającej wiedzy.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-10-2021 o 19h52)
Czy chciałabyś wystąpić w 1 z 10?
uważam, że to super sprawa, ale sam się w nich nie widzę
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 20h34)
A Ty myślisz o tym, by kiedyś wziąć udział w jakimś teleturnieju?
Gdyby był teleturniej dotyczący ściśle tematyki związanej ze zwierzętami, to myślę, że miałabym całkiem spore szanse.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-10-2021 o 20h49)
W telerturnieju dotykającym jakiej tematyki czułabyś się pewnie?
Ulubionego nie mam, ale jeśli niebo jest czyste to umiem kilka rozpoznać.
Ostatnio zmieniony przez falafel (06-10-2021 o 09h02)
Masz swój ulubiony gwiazdozbiór? Potrafisz znaleźć go na niebie?
/Nigdy nie musiałam jej użyć, ale myślę, że gdyby wystąpiła taka potrzeba to szybko zapoznałabym się z informacją na niej umieszczoną i użyła. To nie może być skomplikowane
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-10-2021 o 22h32)
Umiesz obsługiwać gaśnicę?
Pierwszy budzik o dziewiątej, a o dziesiątej muszę wstać. Nie pilnuję tego, ale teraz chyba trochę mniej śpię, może to się jakoś unormuje
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-10-2021 o 22h38)
O której jutro wstajesz? Pilnujesz tego, ile godzin śpisz?
/Mechanika samochodowa nigdy nie była czymś, o czym chciałam słuchać, a nawet jeśli słucham, to i tak nic nie rozumiem
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-10-2021 o 23h03)
Nauka czego nigdy cię nie interesowała?
Edit: Szczerze mówiąc ja od początku nie miałam żadnych bugów więc nie wiem czy to jakaś teoria spiskowa czy po prostu ludzie grali na ziemniakach no ale największy "bug" jaki napotkałam to czasami dialogi nachodzące na siebie. Żadnych game-breaking, wszystko spoczi -w- Gram ciągle bo lubię rozwalać się po mieście.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (05-10-2021 o 23h50)
Grałaś ostatnio w CP77? Jest lepiej z bugami niż było, czy bez zmian?
// gram na tej samej kopii gry co moja znajoma i na podobnym sprzecie, ona praktycznie nie miala zadnych bugow a ja mam bug na bugu, ostatnio gralam 2h to naliczylam sie ich az 6 XD srednio jeden na misje. mam wrazenie ze gram w jakis challenge odkrycia ich wszystkich, od t-pose po samochody spadające z nieba i niesmiertelnych przeciwników. plus nie wiem w jaki sposob sie one generują, bo mialam np sytuacje gdzie podeszlam do miejsca zdarzenia i mialo wyjechac stamtad auto i mnie minac, to wyjechalo, zniknelo po kilku metrach, znowu wyjechalo, znowu zniknelo, znowu wyjechalo i zniknelo, zapisalam i wczytalam gre znowu, to tym razem pojechalo w ogole w innym kierunku ale tez nie dzialalo jak nalezy bo nie potrafilo wjechac na gorke i ciagle sie cofalo, wjezdzalo ponownie, zatrzymywalo i tak az do konca mojej misji x"D
wszystko xD halas, inni ludzie w pomieszczeniu w ktorym jestem, stres czy inne problemy o ktorych mysle, zmeczenie.
Ostatnio zmieniony przez Flower (06-10-2021 o 00h14)
Co najbardziej cię rozprasza?
Nie tylko miałem, ale i uległem XD
Robię drawtober, bo nie lubię pracy z tuszem i rysuję tylko jak akurat mam pomysł na temat i mi się chce, więc mocno na luzie i bez presji. Ale nadal to motywacja do rysowania częściej ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-10-2021 o 11h37)
Miałeś pokusę wziąć udział w tegorocznym Inktober?
O rany, nigdy nie przyszło mi to do głowy. Nie myślałabym, że te wypociny są warte publikowanie gdziekolwiek, poza luźnym forum
Ostatnio zmieniony przez Anatea (06-10-2021 o 09h30)
Planujesz wydać własny tomik wierszy? Jeśli tak, to robiłaś już jakieś rozeznanie jak to wygląda itd.?
Najbardziej podobają mi się: helix, industrial, nostril, high nostril, reverse navel i standard tongue (kolejność przypadkowa).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (06-10-2021 o 09h39)
W temacie piercingu, masz jakiś faworytów? (helix, industrial, daith, tunel itd...)
To był pojedynczy strzał, że tak powiem. Praca w komisji wyborczej. Za kasę z tego kupiłam swoje pierwsze glany ^^ funkcjonują jakoś do tej pory XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (06-10-2021 o 10h48)
Jaka była Twoja pierwsza praca?
/Tak, tak, własne biuro, zrobienie pełnych uprawnień, za nic nie chciałabym pracować u kogoś, bo niestety w architekturze to jest związane z głodową pensją przez kilka ładnych lat.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (06-10-2021 o 10h45)