Jakiej muzyki słuchałeś kiedyś i byłeś nią strasznie zajarany, a teraz Ci uszy krwawią na jej dźwięk? xD
/z facebooka, youtube i candy crush
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-10-2021 o 23h26)

Strony : 1 ... 929 930 931 932 933 ... 1527
Jakiej muzyki słuchałeś kiedyś i byłeś nią strasznie zajarany, a teraz Ci uszy krwawią na jej dźwięk? xD
/z facebooka, youtube i candy crush
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-10-2021 o 23h26)
Z jakich aplikacji najczęściej korzystasz?
Jestem tiktokiem bo łatwo rozpraszam, lubię słuchać w kółko tych samych piosenek i mam tendencje do samodiagnozowania się ze wszystkim co znajdę w książce o psychologii
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-10-2021 o 23h38)
Jaką aplikacją jesteś?
Obejrzałem 1 sezon Insatiable i jeśli ktoś wie jak wygląda border, to jest to top dark comedy, nie spodziewałem się, że mi się spodoba tak bardzo o:::::::
Bo zacząłem oglądać dawno temu i mnie denerwowało to jaka to jest groteska i niby wiedziałem jak wygląda życie osoby z borderem, ale potem jak miałem okazję pożyć chwilę z taką osobą w otoczeniu, to mam wooo, that is funny. Nie, żebym oceniał zdolności poznawcze innych, po prostu moją są do tyłka i potrzebowałem real experience.
Oglądam nadal The Serpent (Wąż) na netfixie i oesu, to jest chyba true crime, ale kadry, aktorzy, muzyka, kolory i to jak doskonale jest budowane napięcie i jak wciągająca jest narracja - bardzo polecam, nie wiem gdzie utknąłem, jeszcze nie skończyłem, ale to jest bardzo dobrej jakości miniserial na nf.
No i tak to się żyje, dość cienszko, ale żyje
Ostatnio zmieniony przez falafel (04-10-2021 o 23h42)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-10-2021 o 23h45)
wooo, co to za przepiękna stylka O::::::
a ty coś tam oglądasz?
Uczę się, szukam pracy, tworzę portfolio (uczę się jak robić portfolio) i zastanawiam się co się robi z życiem, nic ciekawego generalnie ;-;
Ostatnio zmieniony przez falafel (04-10-2021 o 23h55)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-10-2021 o 23h53)
Jak oceniasz Squid Game i która postać najlepsza?
Nie obejrzałem ostatniej połówki ostatniego odcinka, bo uznałem, że będzie równie nudnoco na początku i wszystkie wątki, które mnie obchodziły zostały zamknięte. Gdyby nie to przynudzanie na początku to byłoby lepiej. I trochę mi szkoda, że nie wymyślili bardziej skomplikowanych gierek, żeby było więcej okazji do oszustw, bo to zawsze najlepsze. I popieram, że detektyw był super. Debil, bo debil, ale wątek bardzo ciekawy i chciałbym więcej. Ale najfajniejszy i tak Ali. No i w sumie większość postaci była fajna lub chociaż ciekawa, a to w takich bajkach najważniejsze
I śliczny serial, no śliczny, ahhhh nie ma to jak różowe stroje robocze
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-10-2021 o 23h58)
A Twoim zdaniem? *eyes emoji*
Ukryję bo nie chcę niszczyć innym zabawy
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-10-2021 o 23h59)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (05-10-2021 o 00h18)
A czy słyszałaś o Alice in Borderland? Podobno też killing game, wg niektórych głosów nawet lepsze :ooo
Oszukiwanie to wkładanie dużo wysiłku, więcej niż granie uczciwie i implikuje, że mi zależy na wygranej, podczas gdy fajnie się gra i w ogóle, ale jestem leniwy.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 00h14)
Czy kiedykolwiek oszukiwałeś grając w planszówki?
Tak. Zmieniłbym początek, bo jak dla mnie za bardzo się ciągnął
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-10-2021 o 12h37)
A Ty, oglądałeś Squid Game? Jeśli tak, to co byś zmienił w scenariuszu, żeby mógł być jeszcze lepszym serialem?
/Takich stacjonarnych? Będę totalnie szczera - za tym, że musiałam przesiedzieć te kilka h bez jedzenia, przez co żołądek się kurczył i już potem nie chciało mi się praktycznie w ogóle jeść. Jest to mega oszczędne xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-10-2021 o 08h06)
Za czym najbardziej tęsknisz w kontekście zajęć na studiach?
Na perfumy mnie nie stać, przyznaję XD ale używam aktualnie taniochy, La Rive Woman.
Mam galerię różnych zapachów, od lekkich kwiatowych, przez słodkie owocowe, do bardziej wieczorowych, prawie piżmowych.
Dla mnie to kwestia humoru i okazji.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-10-2021 o 08h09)
Jakich perfum używasz? Jakie są Twoje ulubione?
Jesteś typem łowcy okazji na tutejszym rynku, czy bardziej spontanicznie podchodzisz do tematu?
Bardzo różnie... Jak mam czas, wolę tworzyć. Ale czasem żądna jestem takiego prezentu twórczego...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-10-2021 o 09h23)
Jesteś bardziej twórcą czy odbiorcą? Wolisz pisać/rysować czy raczej czytać/oglądać?
Moim numerem jeden jest oczywiście Kayden Za to (m.in.), że pomimo opinii zimnego drania tak bardzo troszczy się o Jiwoo.
Potem jest Jiwoo, bo jest naprawdę kochany i jego supermoc zjednywania sobie przyjaciół nawet wśród wrogów jest genialna
Następnie jest Jisuk, bo uwielbiam patrzeć, jak się kłóci z Subin i czci Kaydena-kota
I jeszcze Curtin, za to, że jest takim "dystyngowanym arystokratą", ale jego kocie wpadki po prostu wyciskają łzy śmiechu z oczu.
To taka moja wielka czwórka
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-10-2021 o 15h05)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (05-10-2021 o 15h29)
Jest coś, co chciałabyś posiadać? Co takiego?
// Nieee, brzmi fajnie, ale pewnie animowany efekt szybko by spowszedniał i tylko zacinałoby komputer przy oglądaniu stylizacji.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-10-2021 o 15h25)
Chciałabyś dostać animowane tło w eldzi? Czemu?
Moje ulubione "łapaki" i kaktusa dla kontrastu ♥
Ostatnio zmieniony przez Shairan (05-10-2021 o 15h50)
I co tam? Kupiłaś chiperki?
Połamane anielskie skrzydła albo pojedyncze skrzydło.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-10-2021 o 15h37)
Jaki nowy element chętnie byś zobaczyła na Eldaryi (czy to z ubrań czy na stronie gry)?
// Włosy :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-10-2021 o 15h33)
Jakie elementy strojów w Eldce lubisz najbardziej (w sensie np. skrzydła, ogony, pazury)?
W sensie tutaj czy w rzeczywistości? Na Eldce lubię mieć rogi, skrzydła, pazury, ogon i oczy ze ściekającym makijażem, ale staram się z tym walczyć.
W rzeczywistości zawsze noszę spodnie, dwa srebrne pierścionki, kolczyk w nosie, zazwyczaj mam rozpuszczone włosy i pomalowane oczy.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-10-2021 o 15h34)
Jakie są stałe elementy twojego wyglądu?
Kiedy byłem młody to jakoś się robiło, a teraz to się nie robi i nie chce mi się, picrew lepsze
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-10-2021 o 15h37)
Jak wygląda u Ciebie tworzenie nowej stylizacji na eldzie?
//Autumn Faerie, bo kocham wróżki, ale to uznaję za pewnik.
Poza tym to nie pamiętam, ale na pewno miałam dużo pomysłów na eventowe stroje. Nie lubię pretensjonalnie mrocznych motywów, ale nie lubię też dziecinnych, liczę na coś pomiędzy.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (05-10-2021 o 16h03)
Jest coś, co szczególnie chciałabyś zobaczyć w strojach z nadchodzącego eventu?
W zasadzie nie mam, ale pewnie uczczę go namiętnie tracąc potki podczas eventu. Ogólnie uwielbiam ten cały tajemniczy i mroczny klimat, ale przeżywam go tylko wewnętrznie, raczej biernie.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-10-2021 o 15h48)