Nudzić, za dużo mam stresu, a tak to można na spokojnie znaleźć sobie coś potem do roboty
Ostatnio zmieniony przez Deergod (12-09-2021 o 20h56)

Strony : 1 ... 882 883 884 885 886 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (12-09-2021 o 20h56)
Wolisz mieć dużo na głowie, czy się nudzić?
Nie grałem, ja ogółem mało co gram
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-09-2021 o 22h09)
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (12-09-2021 o 20h30)
Czy swoją studniówkę masz już za sobą? Jeśli tak, to jak byłeś ubrany? Jeśli nie, to jak chciłbyś wyglądać?
// Dokładnie, to oznacza, że tak samo jak sroki mam słabość do błyskotek :3 Ale nie tylko. Te ptaki są mi wyjątkowo bliskie, traktuję je trochę jak moich Duchowych Przewodników
Ostatnio zmieniony przez Aida (12-09-2021 o 22h23)
Co oznacza sroka na Twoim profilu? Lubisz te ptaki? Lubisz błyskotki? Czy może to jakaś postać z książki/filmu/serialu itp. która jest Ci bliska?
Jak to napisać, żeby nie wyjść na jakiegoś zarozumiałego buca...
Zawsze słyszałam, że wszechstronności, ponieważ nigdy nie miałam jakichkolwiek kłopotów z przedmiotami ścisłymi, humanistycznymi czy przyrodniczymi, a do tego dobrze rysowałam i byłam bardzo sprytna manualnie i twórcza. Wygrywałam konkursy zarówno z matmy czy chemii, jak i ortograficzne, literackie czy językowe (ale u mnie przecinki i tak żyją swoim życiem ).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-09-2021 o 11h22)
Czego inni ci zazdroszczą?
Umiejętności społecznych, samodzielności, ogólnej ogarniętości życiowej, pracy, mieszkania, często mam wrażenie, że jestem strasznie w tyle ze swoim życiem
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-09-2021 o 23h24)
Czego ty zazdrościsz innym?
Wczoraj kupiłam sobie batoniki, odżywki do włosów i kilka innych drobiazgów ^^ a dzisiaj zrobiłam sobie taki wieczór dla siebie i użyłam tych nowych odżywek, zrobiłam paznokcie, maseczkę itd. niby to nic wielkiego ale zawsze coś.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-09-2021 o 23h40)
Co ostatnio zrobiłaś dla siebie?
Poniedziałku, standardowo, szkoda mi że weekend się kończy
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-09-2021 o 11h09)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (13-09-2021 o 10h48)
W jakich butach lubisz chodzić? Zdarza Ci się czasem chodzić w niewygodnych butach tylko dlatego, że są ładne i dobrze wyglądają
Zwykle wolę pracować w ciszy. Chyba, że chodzi o obowiązki domowe lub rysowanie, wtedy lubię sobie puścić coś w tle, chociaż nie zawsze jest to muzyka, czasem to jakieś podcasty lub audiobooki.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-09-2021 o 10h42)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-09-2021 o 11h58)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-09-2021 o 12h00)
Czy gdybyś mogła, to cofnęłabyś się w czasie, by coś zmienić w swojej przeszłości, bo uważasz, że gdybyś wtedy inaczej postąpiła, to teraz byłabyś w zupełnie innym położeniu w swoim życiu?
Najbardziej lubię Zapytajki, X czy Y i Telepatię, ale gdybym musiała wybrać tylko jeden, to jednak Zapytajki, ponieważ zawsze można tutaj poznać lepiej drugą osobę (jednak odpowiedzi są dłuższe, zazwyczaj), a i przy okazji dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-09-2021 o 11h39)
Który wątek na Sali Gier jest Twoim ulubionym?
Szczerze mówiąc od dłuższego czasu największą frajdę sprawia mi przebieranie mojej Gardzi za moją ockę - Jurija, w najróżniejszym wydaniu.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-09-2021 o 14h22)
Jakie stylki lubisz robić najbardziej?
Co to za pytanie? Przecież kotki mają takie słodkie uszka i łapki i wgl. Pożyteczne też są kiedy łapią myszy. Czują jeśli cię coś boli i się koło Ciebie kładą żeby było ci przyjemniej. Są mega <3
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (13-09-2021 o 14h33)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-09-2021 o 17h55)
Lubisz tańczyć?
Wróciłam zadowolona i chociaż był to krótki wyjazd to jednak bardzo intensywny i nie odczułam wcale niedosytu.
Pogoda nam dopisała, pierwszego dnia byłyśmy w Muzeum Haputmannów, drugiego wybrałyśmy się na długą trasę - z wodospadu Szkarki do schroniska pod Łabskim Szczytem, stamtąd trasą pod Śnieżnymi Kotłami, z powrotem inną trasą do schorniska i również inną trasą do miasta. Trzeciego dnia pozwoliłyśmy sobie odpocząć w mieście - byłyśmy w muzeum minerałów, hucie szkła i centrum edukacji ekologicznej. Ostatniego dnia również poszłyśmy na trasę, ale dużo mniej wymagającą - z Szklarskiej Poręby Jakuszyce do Chatki Górzystów przez Schronisko Orle i również innym szlakiem z powrotem na dworzec.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-09-2021 o 15h11)
Jak Ci się udał wyjazd? // Aż sobie z ciekawości poczytam o tych miejscach
Bardzo lubię pisać, szczególnie prozę, choć miałam wiele lat przerwy w literackiej działalności. Wróciłam jednak i właśnie kończę pierwszy tom mojej powieści sci-fi.
Kupuję mnóstwo książek, kiedyś nawet zdarzało mi się i po 11 na miesiąc. Nie nadążam z czytaniem...
Poza tym uwielbiam łamigłówki matematyczne i zbieram całą serię gazetek z różnymi zagadkami logicznymi.
Uczę się kilku języków i scenopisarstwa. Chcę w przyszłym roku zacząć z tego podyplomówkę.
Poza tym kocham zwierzęta, w szczególności ptaki. Uwielbiam też jednak wszelkie kotowate i psowate, a także łasicowate.
Dużo jeżdżę na rolkach, lubię słuchać muzyki z lat 80. i 90., a także kolekcjonuję zeszyty 96 k. w kratkę z twardą oprawą i kwiaty do mojego pokoju. Na razie upchnęłam ich w nim 26.
A poza tym czytam mangi/manhwy/manhuy/webtoony i czasem oglądam seriale na platformach streamingowych.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-09-2021 o 15h35)
Jakie masz hobby?
//Nie myślałam o tym zbyt wiele do tej pory, nie mam konkretnej wizji, na pewno chciałabym prywatność, a nie miejsce pełne ludzi.
To bardzo ogólnikowe, ale najpierw jakieś jedzenie (posiłek a nie deser), potem jakaś atrakcja (to co nas oboje/obie interesuje) a potem ciche miejsce gdzie można porozmawiać bez unoszenia głosu.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (13-09-2021 o 16h13)
Jakby mogła wyglądać idealna randka?
Aaa bo miałam już trochę dość poprzedniego, męczył mnie i już po pożarze myślałam o tym by go zmienić, a ten co mam teraz jest prosty, łatwy do zapamiętania i lepiej brzmi.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-09-2021 o 15h26)
Czemu zmieniłaś nick?
Wyłącznie na zajęcia do szkoły xd Miałam tam mlecza, jaskry i pare traw xd
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (13-09-2021 o 15h20)
Lubisz chodzić na grzyby?
Od dawna nie lepiłem, bo było mało śniegu lub akurat nie miałem rękawiczek
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-09-2021 o 17h30)
Lepisz bałwany w zimie?
/Lubię leczo, mogłabym je jeść bez końca xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-09-2021 o 18h19)